2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

3-1 olursa Levent abi hala almadığı Baros formasını almaktan kurtulur.

2-2 olursa Baros forması yanına yeni gelecek yıldızın da formasını alır abimiz. Yok forma ile uğraşama diyorsa nakit 200 kağıtta olur yani.

x2 derken,var olan borcun aynısından bir tane daha ekliyorum.. bizim x'in Lakers şampiyon olucağı için zaten pizza borcu olcağı için onu bu işe daha fazla karıştırmanın bi manası yok.. :)

anlaştık o zaman ?

Gökçe tamamdır.. Baros + Babel.. 3-1 olduğu an silerim Baros'u.. 2-2 olursa yeni sezon da söz 2 forma.. yıldız olmazsa Arda alırım.. :)

herkese de borcum varmış ya.. :ehue

Maçın ilk yarısı bitti.49-37 Orlando önde.Orlando istediği gibi yönlendiriyor oyunu şuana kadar.Kobe tek başına bişeyler yapmaya çalışıyor.Cleveland serisi ve LeBron'u hatırlattı bu bana.Umarım sonları da aynı olur :) Orlando cephesinde Hidayet ve Howard maçı kazanmaya niyetlenmiş.Hidayet 15 sayı 3 ribaund 1 asist,Howard 6 sayı 14 ribaund 1 asist 5 blokla oynadı.Lewis'in de 2.yarı devreye girmesiyle Orlando maçı alır umarım.

howard öyle böyle değil müthiş oynadı savunmada büyün oyuncular faul problemine soktu düşünün artık ne kadar sıkıntı verdiğini mbenga ve powell yan yana 2 3 dakika oynadılar hemde ilk çeyrekte az sayı atmasının tek sebebi 2/8 serbest atıştı

hidayet içeri penetrelerle lakersı bozan adam oldu bravo orlando bravo howard brova hidayet brova alston...

Sabahın köründe kalktık Hedo için bakalım Hedo devam edecek mi? :)

Magic bu maça kaybederse sorumlusu ben olacağım galiba. Geldi kara bulut gibi çöktüm üzerlerine :)

3. çeyrekte 30-14 gibi bir skor farkı maçı bu hale getirdi. İnşallah maçın sonunda gülen taraf Kobe ve arkadaşları olacak...

Ulan Hidayet. Hayvansın be oğlum. Helal olsun.

Bu arada Howard 1 blok daha yaparsa sayı-ribaund-blok triple double ı yapıcak. O da başka bir hayvan oluyo bu tanıma göre :)

Bu sayı yenmez ya ama belki de Hedo'nun son saniye basketini izlememize neden olur :)

Orlando maçı kaybetmek için herşeyi yaptı. Howardın serbest atışları. Yedikleri üçlük.

Uzatmada ibre Lakerstan yana gözüküyor.

Yazık ya gerçekten yazık.2.maçtaki son saniyede kaçan basketten sonra şimdi de Howard 0/2 atarak Fisher'dan o üçlüğün gelmesine sebep oldu.Şans biraz bizim yanımızda olsaydı şuan 3-1 biz öndeydik.

Hidayet sana binlerce kez bravo,tüm övgüleri hakediyosun.

Please, please, please...

Bizi Clevland ile, Boston ile vb... ile karıştıran arkadaşlarıma teessüf ediyorum. Batı ile doğunun kalite farkını idrak edemeyen arkadaşlarıma da iki defa teessüf ediyorum.

Ne kadar övünsek az, Amway Arena deplasman sayılmaz...

Kobe ve arkadaşları seride 3-1 öne geçtiler ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar. Hakettikleri maçı da son saniyelerde 5 sayı geriden gelip kazandılar. Derek Fisher maçı kazanmak için yemin etmiş besbelli.

Pietrus'un Gasol'a yaptığı harekete diyecek lafım yok. Keşke kafasını ve ellerini böyle pozisyonlara çalıştıracağına basketbol oynakmak için çalıştırsaydı. Howard'ı da geçemeyeceğim, herşey ribaund almaktan ibaret değildir. Serbest atışlarda ve şut isabetlerinde döküldü resmen.

Lakers girdiği faul problemine (Odom-5,Bynum-5,Fisher-5,Gasol-4) rağmen maçı kazanmayı bildi. Bu şartlar altında maç kazanamıyorsa Orlando ne zaman kazanacak ?

zaten orlando pek iyi oynamıyordu ardaki fark bu orlando ile lakers arasında lakers daha büyük takım daha tecrübeli fisher ortada eli titremeden üçlük atıyor lakers simdi rahatladı bir sonraki maçı orlando rahat kazanır çünkü sonraki maç staples center da sonuçta lakers sampiyonluğa daha yakın zaten boston da kevin garnett olsaydı orlando burda olmazdı belki ama orlando bir direnç göstermeli

Fanatik gazetesinin basketbol sayfasındaki başlık;
'' Derek Fisher, kaşınanı kaşır '' :)

560.bmp

4. periyodun son 5 dakikası kahvaltı saatime denk geldi.. ayıptır söylemesi (fish)er 'in üçlüğünde içtiğim çay burnumundan geldi.. Neden faul yapılmaz, faul yapılmayacaksa neden üçlük atacakmış gibi pozisyon alınmaz.. O üçlük orlandonun tabutuna çividir.. Bu seri bitti..

Orlando'nun çok değil 10 üzerinden 5 oynayacak bir guardı olmadı bu sene. Jameer Nelson ile Rafer Alston ı üst üste koysan bir adam etmezdi.. Alston zaten felaketten öte..Lakers çok tecrübeli takım.. Böyle hataları affetmez.. 15 tane faul kaçırarak maç kazanılmıyor finalde..

Yalnız Hedo gerçekten tam bir maç sonu canavarı oldu.. Lakers ı tek başına aldı duvar dibine, midesine , çenesine saydırdı ama son yumruğu vurması gereken d.howard beceremedi.