2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Vay vay vay.Jameer Nelson inanılmaz bi şekilde geri döndü ve 2 sayı 2 asist yaptı 3.5 dakikada.Mucize olmalı bu.Orlando 33-28 önde şuan.2.periyottayız.

Orlando ne kadar iyi giriyse ilk 5 dakikaya 2. çeyreğin geri kalanını o kadar kötü bitirdi. Kobe aldı sazı eline 10 sayı farkı yapıp bıraktı. Bakalım Kobe'yi nasıl durduracak Orlando, şuana kadar geri dönüşleri çok iyi yaptılar ama karşıda Kobe varken ne olacağı meçhul.

Bu maçın kazananı belli oldu gibi.Fark 18 sayıya çıktı.Daha fazla izlememe gerek yok sanırım,uyurum daha iyi :)

çok çok rahat 20 oldu daha da farklı olabilirdi.. Kobe bi insandan çok daha fazlası olduğu için pek direnemedi Orlando ve Hedo..

40 sayı 8 rib. 8 asist 2 top çalma 2 blok..
+
gösterdiğin liderlik ve dominantlık..

insanmısın ya

Maçların ikinci yarılarını izleyen bir adam olarak bu sefer şanssızdım sanırım. :)

Alston denen herife bir çözüm bulmak gerek ayrıca..

1 - 0 :) :) serinin daha rahat geçiceğini düşünmeye başladım

Kobe istedi böyle oldu... ama Orlando'nun hatası yok değil. Maça kötü başladı diye biraz serbest bıraktılar onu, 2-3 dakika içinde karkı açıp bıraktı. Normal sezondaki Lakers-Magic maçlarını izlemiştim ki oradada Kobe bu kadar serbest değildi çoğu zaman istediği atışları bulamamıştı ama en önemlisi Orlando normal sezonda iyi hücüm edip maçın içinde kalabilmişti.

Hedo ve Howard bu kadar kötüyken müsade edinde yenilsin Orlando... ;)
Ama bu böyle devam etmez.

Orlando'da ne Lewis ne de Hido devreye giremedi. Lakers'ın savunması karşısında en büyük silahları olan topu çabuk dolaştırma ve dışardan keskin nişancıları ile buldukları 3 sayılıkları bulamadılar. Dediğim gibi Lakers'ın savunması bunda etkiliydi. Tam Orlando iyi giderken Walton'dan ekstra sayılar geldi. Lakers bir anda ivmeyi arkasına aldı. Daha sonra Kobe de devreye girince işler tamamen Magic'in aleyhine döndü. Pota altında Howard'a imkan vermeyip dışardan da Orlando kötü atınca sonuç bu oldu.

Orlando'nun işi çok zor. Lakers onları kendi işine geldiği gibi oynamaya zorladı. Eğer bu tarzda devam ederlerse şansları olmaz.

Sabahlardım ama ilk defa bir Nba karşılaşması için dörde kadar bekledim orlando maça çok iyi başladı hido hele haikaydı ilk periyot sonra hem hido hem orlando kayıpları oynadılar Dwyane Wade hele tam hayalkırıklığıydı takım olarak o kadarda basket kaçırılmaz kobe zaten çoştu 4. periyota artık dayanamayıp bakamadım.Ama şöyle bir şeyde var Her Horoz Kendi Çöplüğünde Öter :) Bu maç onlar için iyi bir ders oldu ;)

Ayşegül Aygün' Alıntı:
Sabahlardım ama ilk defa bir Nba karşılaşması için dörde kadar bekledim orlando maça çok iyi başladı hido hele haikaydı ilk periyot sonra hem hido hem orlando kayıpları oynadılar Dwyane Wade hele tam hayalkırıklığıydı takım olarak o kadarda basket kaçırılmaz kobe zaten çoştu 4. periyota artık dayanamayıp bakamadım.Ama şöyle bir şeyde var Her Horoz Kendi Çöplüğünde Öter :) Bu maç onlar için iyi bir ders oldu ;)
Dwyane Wade derken :? :shock:

Burası Steplas...

Elde var bir !

Lakers, Denver serisinden ders almış olacak ki pota altı savunmasında çok iyi mücadele etti. Howard'a karşı yapılan fauller ile uzunlar ne kadar probleme girdiyse de Howard'ın özellikle ilk yarıda bu savunmaya karşı yıldığını söyleyebiliriz.

Kobe bir final serisinde yıldız oyuncuların neler yapıp neler yapmaması hakkında ufak bir ders verdi. Dersin devamı önümüzdeki maçlarda...

Attığı 40 sayının yanısıra asist,ribaund konusunda da takıma büyük bir katkı sağladı.

Orlando için önümüzdeki maç dönüm maçı olabilir.
Lakers 2-0 yaparsa, bu seriyi asla vermez...

Ayşegül Aygün' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":3rpf6o5r]Dwight Howard olabilir abi? :?
Evet ya haklısın bu gün de bir arkadaşla Dwyane Wade ı konuşuyorduk ordan karıştı kusura bakmayın :)[/quote:3rpf6o5r]

:ehue Ayşegül sen bazen benden de betersin yau. :ehue

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Dwight Howard olabilir abi?
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Ayşegül Aygün":1p2ie554]Evet ya haklısın bu gün de bir arkadaşla Dwyane Wade ı konuşuyorduk ordan karıştı kusura bakmayın 8:)

:ehue Ayşegül sen bazen benden de betersin yau. :ehue[/quote:1p2ie554]
OOOOoooo eline düştüm :oops: :)
Süperman Dwight Howard ı Dwyane Wade yapıp şereflendirdim:) ya Dwight Howard da tam bir hayal kırıklığıydı.
Birde sitedeki arkadaşla pek Nba yi takip etmeyin ordaki takımları görüyorsunuz gözünüz o tür kaliteli karşılaşmalara alışınca özellikle bayan takımımızı yetersiz buluyorsunuz Nba de adamların attıkları giriyor insan onları görünce bizimkileri tabi beğenmez :)