Re: LA Lakers vs. Orlando Magic
steplas ne lan
yahu bir sürü yerde gördüğüm bu genellemelere uyuz oluyorum.. lebron tek başına süpürür dediler.. neredeyse süpürülüyordu cavs.. sonra lebron tıraş diyenler çıktı.. lebron daha napsın diyenler çıktı.. orlando bu gazla lakersa koyar diyenler oldu.. kobe lebron değil diyenler oldu falan.. milletçe rüzgar nerdeyse hemen onu arkamıza almayı seviyoruz..
yok lebron 30una gelince gücü tükenecekmiş falan.. otomobil mi bu ya.. ki hep böyle tek başına götüreceği kadrolarda olmayacağı bu kadar barizken.. şu an 1 numara yani bu tartışmasız.. kendisini hiç sevmesem de,kimseyi kutlamadan içeri girmesine delirsem de bu böyle yani..
şimdi bunu okuyanlar kobe'yi sildiğimi falan düşünürler hemen.. kafalar düz çünkü.. bir rengi övenler başka bir renge sempati duyamaz asla..! düz adamlık kötü şey.. yahu kobe zamanında 1di.. şimdi lebron 1 diye kobe şudur budur demek de yersiz.. popülerlik,heyecan vs hepsini bir düşünmek lazım.. evet kobe maçı adeta tek başına aldı ama bu performansın her maçta sürmeyeceği de gerçek.. daha fazla sayı da atabilir mesele bu değil.. ama oyuna girdiği anlar farklıdır,takımı etkilediği dakikaların önemi vs derken iş değişir..
orlando'da maçın en etkili adamı sakatlıktan yeni çıkmış nelson ve gortat idi işte düşünün gerisini.. kobe iyi hoş süperdi,önünde de saygıyla eğilmeyenin allah belasını versin ama bir anda orlando süpürülecekmiş gibi gaza geldi gene yurdum insanı.. çok saçma yani.. ne gaz milletiz ya.. barcelona chelsea'ye son dakikada koyunca da milleitn msn iletileri katalunya nidalarıyla dolmuştu.. niye rüzgar o yönde esti.. iyi tamam biz de coştuk da o an herşeyin bir sınırı var ya.. sevinmenin,abartmanın,coşmanın falan.. biraz temkinli olmak lazım..
hedo'dan dolayı orlando'yla süper bir gönül bağım var bu gerçek.. ve onlar kazansın istiyorum.. ama bu lakers'a kızmama,rezil olmalarını istememi neden sağlasın ki.. ne kadar salak bi düşünce ya.. kobe coşunda ben de zevk aldım ya ne var bunda.. bi dahaki maç orlando kendi oyununu oynar koyar,lakers destekçileri neden karalar bağlasın ki ya anlamıyorum.. bunca sayfa millet birbirine laf sokmak için deli gibi kasmış,gereksiz ayar çabaları falan.. iğrenç ya.. şöyle bi rahat olabilsek.. kosova-kural gibi karşı tarafı övebilsek..
şimdi bir de lakers süpürse nolacak ki yani oldu diyelim.. allah millet uçar gene.. "orlando anca bu işte" "kobe or not kobe" "işte la ruhuuu" "çömezler havalanmasın" vs.. kesin yani.. bir de yakın zamanda o orlando yüzlerce milyonu kıç üstü oturtmuşken bu gaz,sinir,hırs vs.. dehşetle izliyorum valla.. ha bir de bu bizli konuşmalar falan.. "koyacağız,eleyeceğiz,alacağız kupayı,geçeceğiz turu" siz kimsiniz olm
gene barcelona örneği burada da devrede..ok sahiplenmek güzel de fazlası aşırı komik..
öff yazması bile gerdi be