2008-2009 NBA Şampiyonu LA LAKERS

Re: LA Lakers vs. Orlando Magic

Alperen Kaplan' Alıntı:
Tugay Bey cevap bekliyoruz... :) :)

Burak valla süper olmuş röportaj... :)

Yada soruyu şu şekilde sormak lazım; Gasol ve Shaq hangi takımı tek başına şampiyon yapmış??

Hem sizin dediğiniz gibi illaki 1 oyuncu tek başına her şeyi yapıyor olabilseydi Lebron'un şuan finalde olması lazım değilmiydi?

Hala saldırın siz Kobe'ye Lakers'a.Eğer Kobe niye Gasol yokken finale taşıyamadı sorusunun cevabını arıyorsanız doğu ile batı takımlarını karşılaştırın derim ;) .Real Mvp Kobe 8)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Hala saldırın siz Kobe'ye Lakers'a.Eğer Kobe niye Gasol yokken finale taşıyamadı sorusunun cevabını arıyorsanız doğu ile batı takımlarını karşılaştırın derim ;) .Real Mvp Kobe 8)

Mehmetcim;

Susss..

2190.jpg

Mehmet Yıldırım' Alıntı:

Bence şimdi Alperen de çıkıp finali geçtim play-off' a bile giremedi der :) Bunun cevabı ne sizce?

Kobe yatsın kalksın Chris Wallace' a dua etsin :ehue

Önce bir 34 galibyeti açıkla da Mehmet sonra play-off u açıklarsın.

Valla duygularıma tercüman olmuşsun Berkan. :)

Stanley cup canavar gibi 7. maçın son devresine giderken burası 4-0 veya 4-1 biterse olmaz ,bu yü<den Magic alsında biraz daha heyecan gelsin seriye.
Ama Kobenin gözündeki o hırs ve çıkan ateş falan bu maçdada devam eder ,Dwight ta içerde gene kuzusunu kaybetmiş Heidi gibi dolaşırsa bu sefer Kobe öyle 40 da falan bırakmaz, Van Gundy başta tüm Magic dönüş uçağında ayakta gider 5 saat yolu mazallah!
Bu maçı Kobe Orlandonun kafasında bitirmek isteyecek bırak galibiyeti ışığı bile göstermek istemeyecek,ama başarırmı Dwight a bağlı.

Kobe'nin alt çenesini bu maçta görmezsek maçı Hedogiller alır, aksini düşünmek bile istemiyorum...

Eren Aydın' Alıntı:
Kobe'nin alt çenesini bu maçta görmezsek maçı Hedogiller alır, aksini düşünmek bile istemiyorum...

Erenim, senin şu alt çene tanımına bir açıklık getirelim...

Maç esnasında bu sahneyi görürseniz eğer değil Orlando, tüm doğu birleşse maçı alamaz... :)

5573.jpg

Benim kardeşimde yapıyor bana sataşmadan önce ama yine dayak yiyor yine dayak yiyor :p

Kobecim sen çocukmusun yahu :p

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Benim kardeşimde yapıyor bana sataşmadan önce ama yine dayak yiyor yine dayak yiyor :p

Kobecim sen çocukmusun yahu :p

Doğan;

Safını belli et, kılıçlar çekilsin... :)

Bu arada maça 1 saat kaldı.

Derek Fisher
Andrew Bynum
Pau Gasol
Trevor Ariza
and.. and.. and.. Kobe Brynat

Ready ! Start Lakers Go Lakers Go Kobe Go !

Ben Türkçüyüm Tugay kardeşim.

Hido'yu destekliyorum tabiki go Orlando go :p

Kobe'yide Lebron'da sevmem.Tek kralımvardır oda Jordan.MJ ile kendini kıyas gören her varlığada sadece acırım ;)

İlk çeyreğin en büyük eğlencesi Kaan Kural'ın 'Beko Basketbol Ligi finali gibi...' benzetmesiydi :p

Bu maç Hidayetsiz kazanılamaz ve Hedo şimdiye kadar ortada yok. Son çeyreği bekliyordur inşallah.

nba finallerinin en dusuk skorlu ilk periyoduna sahit olduk. sahit olduklarimiz arasinda, jj redick in, hidonun, alstonun rezalet saha ici isabet yuzdeleri de var. onun disinda jameer de varligiyla safiyen zarar zaten, darbe almasi lazim sanirim tekrar omzuna..

biraz fantezi olacak ama, sanki battie daha fazla kullanilabilir.. gortat da her zamanki gibi kapasitesinin ustunde katki veriyor, bir de pietrus girerse biraz oyuna, rashard in cabasi anlam kazanir belki; ilk yari orlando 35, lewis 20..

lakers cephesinde daha kobe girmedi devreye, buna ragmen ondeler, peki girmemesi mumkun mu ikinci yari zor; o zaman orlandonun o patlama aninda verecegi cevap cok onemli, turkoglu ??

dilegim, erken kopmamasi macin..

Son 2.42 81-80 Lakers önde.2.yarı güzel bir maç izliyoruz.Hidayet oyun kurucu olarak oynadı son 5 dk yı.Hadi bakalım Orlando.Şu son 2 dakika serinin en önemli 2 dk sı belki de.