bu perşembe fikstur bile cekiliyor, hala hangi salonda oynayacagımız kesin olarak belli degil mi :roll:
katılmıyorum eren abi istanbula bi çok kez gelen birisi olrak bazı arkadaşlarımın sırf uzak diye ayhan şahenke gidemediklerini biliyorum ama abdi ipekçide en az 300 tarftar farkedecektir göreceksiniz ama daha belli olmaması ilginçEren Aydın' Alıntı:Kendimizi kandırmaya gerek yok Şahenkte de olsak abdi ipekçide de olsak yine en fazla(avrupa dahil) 5-6 maçımız doyurucu seyirci sayısına ulaşacak.. o Abdi İpekçide bir avuç kalmaktansa bende Ayhan Şahankte hiç deilse protokolün karşını adam gibi doldururuz hem Ayhan Şahenk in potaları bildiniz gibi dar ve bize avantaj sağlıyo hem ligde hem avrupada Abdi İpekçinin potalarına herkes alışmış özellikle fener ve Efes Pilsen belki ayrıbtı gibi ama zaten maçların skorunuda ayrıntılar belirlemiyor mu??
ben A.ipekçi olsun isterdimEyüp YILDIZ' Alıntı:A.Şahenk'teki sorunlar halledilmiş gelecek sezonda A.Şahenk'teyiz, HAYIRLI OLSUN.
katılmıyorum eren abi istanbula bi çok kez gelen birisi olrak bazı arkadaşlarımın sırf uzak diye ayhan şahenke gidemediklerini biliyorum ama abdi ipekçide en az 300 tarftar farkedecektir göreceksiniz ama daha belli olmaması ilginç[/quote:141ek2b4]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Eren Aydın":141ek2b4]Kendimizi kandırmaya gerek yok Şahenkte de olsak abdi ipekçide de olsak yine en fazla(avrupa dahil) 5-6 maçımız doyurucu seyirci sayısına ulaşacak.. o Abdi İpekçide bir avuç kalmaktansa bende Ayhan Şahankte hiç deilse protokolün karşını adam gibi doldururuz hem Ayhan Şahenk in potaları bildiniz gibi dar ve bize avantaj sağlıyo hem ligde hem avrupada Abdi İpekçinin potalarına herkes alışmış özellikle fener ve Efes Pilsen belki ayrıbtı gibi ama zaten maçların skorunuda ayrıntılar belirlemiyor mu??
karar verildi mi?ayhan şahenk te mi maçlar? :shock:Onur Yavuz' Alıntı:Geç de olsa doğru karar verilmiş, hayırlı olsun.
Bu arada Numaralı kombinesi alanlara kombine hediyesine fazla takılmamak gerek, kulüp bir şekilde çözüm üretir ona.
bu seneden de ümidi kesmeyelim daha hiç bir şey bitmiş değilOğuz Uzun' Alıntı:Hep aynı teyyare. seneye büyüyeceğiz. seneye süper kadro kuracağız. sonrası.. fıss..
Oğuz Uzun' Alıntı:Hep aynı teyyare. seneye büyüyeceğiz. seneye süper kadro kuracağız. sonrası.. fıss..
Eyüp YILDIZ' Alıntı:A.Şahenk'teki sorunlar halledilmiş gelecek sezonda A.Şahenk'teyiz, HAYIRLI OLSUN.
mustafakaya' Alıntı:A.Şahenk in önündeki duraktan 30 dk de bir Taksim arabası geçiyor Eve dönüşüm çok uzuyor