2008-2009 Sezonunda Ayhan Şahenkteyiz

Hakan Durusel' Alıntı:
Resim bize birşey kanıtlamıyor. Sonuçta o gün salonda 7-8 bin kişiydik ki bu da normaldi o günün şartları itibariyle. Basketbolda önümüze geleni devirmiştik ve taraftar da aşka gelmişti. Zaten önümüzdeki sezon da Fenerbahçe maçı gibi 4-5 maçta böyle dolacaktır. Ya öbür maçlar? Daha da kötüsü ya istediğimiz sonuçları alamazsak? O zaman 12bin kişilik salona bin kişi bile gelmez ve iyice kayboluruz.
şehrin merkezi diye bi yazı var o resimde onu göstermeye çalışıyorum ben bu resim salonun dolması kanıtı olarakda koymadım zaten neden abdi ipekçi arena yazısının altını oku anlarsın ;)
 
Abdi İpekçi seçildiyse bundan sonra iş Galatasaray taraftarına ve tekrar yönetime kalıyor.
İlk olarak taraftar ulaşımı kolay olduğu için Abdi İpekciyi istedi.O halde görevini yerine getirmelidir.
Yönetime büyük bir iş düşüyor."Kombine"
Kombinelerin fiyatları son derece uygun olmalıdır(taksite gerek kalmayacak kadar ucuz).Böylelikle taraftar hesap yapmadan kombinesini seve seve alır.Şubeye destek olmuş olur.
Kapasitesi 10.500 tbl.org.tr göre.
Önemli olan bu işin bir an önce kesinlik kazanması.Satışlara başlanır ve ciddi olunduğu görülürse burdan sağlanacak gelirle transferde daha çok katkı sağlayacak,Galatasaray ismine daha çok yakışacak isimler alınabilir.(tabi bunun için geç kalınıdımı bilmiyorum).Taraftarı şampiyonluğa inandıracak kadro kurulmalı.Yoksa kombine satışlarıda beklenilen düzeyde gerçekleşmez.Hepsi birbirine bağlı zincir gibi.
 
yani kimse ipekçi şehrin dışı demiyo ama ipekçi nekadar merkezse şahenk te en az o kadar şehrin merkezidir hatta bana göre daha merkezidir neyse farketmez zate fotoğraftaki atmosferi yaşamak için edirneye gitmeyen en adi haramzadedir bu arada :)
 
Atmosfer olarak Ayhan Şahenk daha iyi ama maçlara gidebilenler için Abdi İpekçi uygunsa bence Abdi İpekçide oynansın maçlar çünkü trübün desteğini yapanlar maça giden insanlar onların rahatı göz önünde bulundurulmalı..
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Atmosfer olarak Ayhan Şahenk daha iyi ama maçlara gidebilenler için Abdi İpekçi uygunsa bence Abdi İpekçide oynansın maçlar çünkü trübün desteğini yapanlar maça giden insanlar onların rahatı göz önünde bulundurulmalı..

bayram hocam şimdi avrupa yakasında oturanlar özelliklede eminönunden surdan sonra oturanların hepsi ipekçi daha merkezi şöyle kolay böyle kolay falan diyolar benim deddiğim galatasaraylılar surun diğer tarafında oturmuyor ben küçükyalıdan gelip gittim geçen sene çok zamanımı harcadım yollarda gene şahenk kolay anadolu yakasından gelenler için beşiktaşdan 4 leventten 5 dakikada bir minübüs var otobüsde var benim için farketmez ben okul için istanbula taşınmadan önce tren le ankaradan çok geldim günübirlik samiyen beni üzen insanların sırf kendilerince düşünüp şahank ormanın içinde otobüs geçmez çok uzak falan diyip bilinçsizce eleştirmeleri yoksa farketmez neresi olursa heryere gideriz biz galatasaraylıyız
 
Emre Evren İçöz' Alıntı:
my.php
fotoğrafa bayıldım hani insan güzel bir kız görünce ne hissediyorsa aynı şeyi hissettim bu güzel fotoğrafı görünce sarı ve kırmızı her yere yakışır

10cl0.th.png
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
yanlış anlama sakın kardeşim öyle kötü bi şekilde demedim sadece ipekçide okadar merkezi bi yer değil bunu belirtmek istedim
doğru diyosun abi aslında ama ayhan şahenkten daha merkezidir heralde. o zaman merkezi biyer arıyosak ahmet cömert e dönelim ne dersiniz :p :)
 
Kendimize ait bir salonumuz olmadıktan sonra biz şampiyonluğu hak etmiyoruz bence bunu yönetimde biliyordur inşallah.Gerçek anlamda başarı için önce kendimize ait bir salonumuz olmalı 2 bin 3 bin kişilik olsa bile bize ait bir salonumuz olmalıydı bu daha önceki yönetimlerin ayıbı bu ayıbı temizleyecek olanda ADNAN POLAT YÖNETİMİDİR ..
 
orasıda küçük be emre yıldız 4 numara alacağızya hani (ahmet dedehayır öyle demişti zizicin imza töreninde bizzat ordaydım canlı canlı duydum :) ) sığmayız oraya şimdi
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
ipekçi çok merkezi diyen arkadaşlar bana bi yol haritası çizebilirmi küçükyalıdan
Şamil kardeşim yapma Allah aşkına, Zeytinburnu merkez değil midir ? sahil yolundan gel, vatan caddesinden çık gel,e 5 ten kop gel merkez bu salon, bildiğimiz merkez.
 
valla kaan 600 700 milyon biriktirip bi woswos alıyım diyorum inşallah ozaman dediğin gibi yaparım şöyle yanımada 2 kişi buldummu benzin parasınıda kırışırız :) yok ya heryere geliriz ben dediğim gibi yani şahenkten daha merkezi bi yer değil ayrıca bak şöyle yapsam daha iyi değilmi sence bostancıdan deniz otobüsüyle bakırköye gelsem oradanda zeytinburnu yapsam ipekçiyi ilk duyduğumda bu geldi benim aklıma
 
Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":24yc8kzm]İstinye nere..

Zeytinburnu nere..

Hem maç giriş-çıkışı için Olivium'da vakit geçirmek hoş olur.. :)

hep beraber üçlü hep beraber diyede bağırırız dimi abi :) :) :)[/quote:24yc8kzm]

Bağırmak ne kelime yıkarız ortalığı be.. :)
 

Üst