2008-2009 Sezonunda Ayhan Şahenkteyiz

my.php
 
Emre Evren İçöz' Alıntı:
inş abdi ipekçiye şehrin merkezi dedim diye dalga geçenlerde görür bu resmi..

Resim bize birşey kanıtlamıyor. Sonuçta o gün salonda 7-8 bin kişiydik ki bu da normaldi o günün şartları itibariyle. Basketbolda önümüze geleni devirmiştik ve taraftar da aşka gelmişti. Zaten önümüzdeki sezon da Fenerbahçe maçı gibi 4-5 maçta böyle dolacaktır. Ya öbür maçlar? Daha da kötüsü ya istediğimiz sonuçları alamazsak? O zaman 12bin kişilik salona bin kişi bile gelmez ve iyice kayboluruz.
 
Mert Uyguç İpekçi'de ayakkabı sesine oynamayalım maçları demişti, bende biz olimpiyat stadını doldurmuş taraftarız hocam taraftar ipekçiyi istiyor doldururuz evelallah demişdim. Büyük ihtimal İpekçi olacak inşallah Anlımızın akıyla bitirirz bu sezonu. Salon konusu belli olur olmaz kombineleri satışa çıkaracaklar Eyüp ağabeyin isteği gerçekelşecek inşallah 5.000 kombine neden olmasın...!
 
Olimpiyat stadına 100 bin kişi de gitmiştir Galatasaray taraftarı. Var mı burda olimpiyat stadına şehrin merkezinde diyebilicek bi babayiğit? Ancak sadece 150 bilet satılan 2000 kişinin ancak izldiği Konyaspor maçı da Olimpiyat Stadında oynandı.

Senede 3 maçta doldururuz o salonu (en fazla 7-8 bin kişi). Geri kalan maçları 300 kişiye oynarken de görürüz burayı kış ortasında.

Galatasaray Abdi İpekçide senelerdir birçok maç oynadı. Geçen seneki Efes maçı dışında ben daha o salonu o kadar doldurduğunu görmedim Galatasaray taraftarının. Bu sene de aynı şeylerin olmasından korkuyorum ve yaşıycaz bunları çokca.
 

Üst