2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık öyle yada böyle 2007-2008 sezon'u bizim için bitti.Bundan sonra gidecek oyuncular gelecek oyuncular olacaktır.Bu yaz epey hareketli geçecek Transfer sezon'u.Bu konuyu açarak Murat Hocaya ve takıma olan tepkiyi biraz olsun azaltabilirim diye düşündüm.Tesadüftür ki Eyüp abide geçen yıl aynı konuyu 12 mayıs'ta açmış.Bir yıl aradan sonra yine bir transfer sezonu.

2008-2009 Transfer sezon'u GALATASARAY'A HAYIRLI OLSUN.
 
Bence de bu yıl geçen senenin hatalarını düşmeyip daha erken bir kadro bulmalıyız. Bu sayede takım olarak daha fazla çalışma fırsatı olur...
 
Murat Hocayı en çok eleştirdiğim nokta transfer politikasıydı.Bu sene iyi bir kariyerde yaptı avrupada artık daha dikkatli transferler yapması gerekiyor.Özellikle guard.
 
2008-2009 Sezonunun sona ermesine 394 gun kala suraya yazıyorum..Murat ozyer kalırsa Sampiyonluk hayal olur..Adnan Polat ve ekibinin bu kadroya coach-oyuncu bazında ciddi hamleler yapmasını bekliyoruz.

Yabancılarımızın Gaines gibi Avrupada tecrubeli,isim yapmis olması gerekiyor.Iste Drew Nicholas bosta.Karakteri hic umrumda degil.Isterse koyu bir fenerli olsun,yine umrumda degil..!Koyu GS'li oyuncularımızdan bazıları ne katkı vermiski bu takıma???Artık X isimli oyuncu aslen GS'lidir,destek olalım gibisinden lafları bırakalım derim.Isterse hepsi dogustan bjkli olsun,ama sampiyon yapsın takımı bizler icin en onemlisi bu olmalı..!!!!!

Bize Solomon-Nicholas tarzı arızası arttıgında cosacak,2-3 basketle takımını tasiyacak oyuncu(lar) lazım..Hele bu Johnsen transferi hangi basketbol mantığına sığar??Johnseni alacagımıza Hosley'i alsaydık ya...Yetersiz coaching durumlarına el atması lazım Sn.Dedehayır ve ekibinin..!

Yoksa 2 ay Amerikada oyuncu izlemekle,tutar-tutmaz riskine girerekten ve sezonu asırı gec acaraktan bu isler yurumez.....
 
Hite kesinlikle kalmalı,aynı şekilde Dee de..
Breton yollanmalı,Adeleke-Harvey ikilisinden biri alınmalı..
Murat kaya geişmeye yollanmalı ufak kulüplere..Hala hazır değil..
Malik kesinlikle geri alınmalı..Özür bile dilemeliyiz hatta..
 
1 numaramız kesinlikle sağlam her maçta diğer rakiplerinden oyun ve kariyer olarak üstün olan bir oyuncu getirmeliyiz.Beni düşündüren Dee'nin bu istatistikler ve oyun ile kesinlikle NBA geri dönemeyeceği umarım yanılırım.Tufan,Murat,Cemal,Fatih bunlar kalacaklardır,sözleşmeleri devam ediyor.Hüseyin BEŞOK da kalacaktır.Cüneyt ERDEN ve Erdem TÜRETKEN soru işaretleri bende.Buna yeni gelecek hoca karar verecektir diye düşünüyorum.

Yabancılardan da Gaines dışındakilere katkılarından dolayı teşekkür edip yollar ayrılmalıdır ki zaten Dee,dışındakilerin sözleşmeleri 1'er yıllık idi.Cenk de gidecektir.

Domercant,Nicolas,Hakan Köseoğlu bunlardan 2'si boşta iken hamle yapılmalıdır.

Yabancılar 1-3-5-4+2 bu şekilde düşünüyorum ben.Hatta Efes'den ayrılırlarsa Kerem Gönlüm,Spencar.

İspanya'dan da Kerem Tunçeri.
 
bence preston shumpert kaya peker quentin hosley gibi ligimizin skorer oyuncularından alınmalı cenk akyol cemal nalga falan gitmeli
 
Seneye sinirlermizin bozulmasını istemiyorsak,adam akıllı bir guard bulmalıyız.Coluk,cocuk,duygusallıga yer yok bu klupte.Solomon gibi girecen tepen atcak isi bitircen.Su takıma kaliteli bir guard lazim.2 Numaraya Drew Nicholas-Henry Domercant ikilisinden birini almalıyız..NBA gelisim liginden oyuncu aldıkmı,ne oyuncu ne biz gelisebiliyoruz.Gaines kesinlikle kalmalı..Owens gibi oyuncudan Turkiye liginde bol var.Chris Williams-Hosley bence daha iyi..Johnsen hakkında ise yorum soyle yapabilirim:Bu oyuncuyu Alanda-Aldıranda buyuk suclu.Hosley gibi bir oyuncu varken sakat Johnseni alan kisi gerekli hesabı yonetime vermelidir.Klubun 10 Ytl'si bile degerlidir.Kimsenin stajı bu klupte olmamalıdır..
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Yeni transfer topiğimiz hayırlı olsun :)
hedefimiz 417 sayısını geçmek,bakalım bu alanda ki rekorumuzu kırabilecekmiyiz??
gönül isterki papalukas diamantidis siskauskas smodis andersen beşiyle cıkalım
gönül ister işte... bide gerçekler var ki gönül kabul etmek istemiyor!!!!
 
benim transfer döneminde alınırsa memnun olacağım 2 oyuncu var.biri asvel'den Lamany Wilson(alırsak bizim shumpertimiz olur), diğeri de Macej Lampe(ki alabilirsek müthiş bir iş çıkarmış oluruz)
 
Görecez bakalım Domercantlar gelecek mi,Lavrinovicler gelecek mi? Yoksa fos mu çıkacak hepsi?

Merakla bekliyoruz.
 
Transfer için erken değil çünkü geçen sene takımı çok geç kurduğumuz için başımıza gelenler aşikar !
Takımı geç kurduğumuz için Türkiye Kupasından elendik !
 
geçen sene çeyrek finalde bjk yi eledik ama ne şanstır ki bjk ulebe katıldı.Aynı şans bize doğarmı bilmem ama bu doğrultuda trasnferler şekil alacaktır.Umarım murat hoca yada yerine gelecek antrenör bir an önce takımı kurup bir an önce antremanların başlaması gerekli
 
ben fikrimi değistiriyorum (2 yabancı 1 yerli istemistim yabancı: 3 ve 2 yada 5 yerli farketmez )

bugün ersin görkemi gördükten sonra takıma mutlaka istiyorum , sutu tartısılmaz savunmasıda hic fena değil gayet de fedakar bi oyuncu , mutlaka takımda görmek istiyorum

yabancı olarak , biri istikrarlı bir skorer olsun (3 numara), diğeride fatih solak seneye oynatılmaz ise pivot olsun ( marcus douthit)
 
Bu sene Cemal ile Murat başka bir takıma kiraya gönderilmeli,Avrupalı bir kaç yabancı alınmalı ve 1-2 tanede kaliteli Türk oyuncu alınmalı.Ama bunları erken yapmalıyız.Sonra Türkiye Kupası'ndaki gibi bir facia yaşamayalım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst