2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P.G=Kerem Tunceri-Tutku Acik-Cuneyt Erden
S.G=Drew Nicholas-Tufan Ersoz
S.F=Delonte Holland-Rawle Marshall-Ersin Gorkem
P.F=Kaya Peker-Charles Gaines
C=Huseyin Besok-Kosta Perovic

Coach:pini Gershon olmadı Erman Kunter
 
P.G. : Kerem Tunçeri, Yabancı Guard (Tecrübeli mesela DeJuan Collins, Darius Washington, Terrel Mcintriye ı isterim ama Sienada müthiş bir sene geçirdi, Melvin Booker olabilir az süreyi kafasına takmaz...Marko Popoviç, Milt Palacio)
S.G: Hite , Serkan Erdoğan, Murat Kaya
S.F: Tufan Ersöz, Erdem Türetken, Adriyatikten şut özelliği olan yabancı (Hukic, Vitkovac)
P.F: Gaines, Kerem Gönlüm
C: Hüseyin, Yabacı Pivot (Marcus Goore, Jeremy Moiso)

Antrenör: Murat Özyer
 
Öncelikle belirtiyim biz şuanda bulunduğumuz yerin üstüne çıkamadıysak bunun sebebi britton 'un yanlış transferidir.Buradada bir çok kez bunu dedim.Gerekirse o bölgeye Shumpert gibi bir adam alalım ama yinede iyi birini randıman verecek birini alalım tabi Hosley'de en büyük favorim bu konuda.
Ayrıca Serkan Erdoğan gelirse inanılmaz mutlu olurum.
Gains kesinlikle kalmalı bu takımda
1 numara ise iyice araştırılmalı ve dikkatle seçilmeli
 
Yabancılardan önümüzde ki sezon Robert hite,Dee brown,Britton jhonsen ve Chriss owens'ın takımda olacagını zannetmiyorum... Eğer ki yabancılardan kalacak bir isim varsa kesinlikle Charles Gainesdir ve inşallah önümüzdeki sezon mevcut kadroda yer alır .!
Yerlilerden ise Cenk (muhtemelen Avrupa yada NBA) Cemal,Fatih ve Erdem ile yollar ayrılcaktır ...
Ayrıca forumda sıkca Lavrinovic ismi geciyor ancak ben bu transferin olacagına ihtimal dahi vermiyorum .!
Ayrıca Murat özyerle sonuna kadar devam ;) (Erman kunter gibi bi dev gelmedigi sürece)
 
Arkadaşlar önerdiğiniz oyuncuların sezon istatistiklerinide verirseniz çok güzel olur ;)

En azından karşılaştırma,değerlendirme yapma fırsatımız olur.Yoksa isme göre olursa Dee BROWN örneği size yetecektir.Birde olabildiğince Avrupa Liglerinde oynayanlardan önerebilirseniz iyi olur.
 
lukoil academic takımının guardı willie deane..Bu sene uleb cupta da oynadı..Uleb cup istatistiğini 18.5 sayı , 4.1 ribaund , 5.8 asist , 2.4 top çalma... % 50 gibi yüksek bir yüzdeye sahip 3 sayılık atışlarda..
Bulgaristan ligindeki istatistikleri de şöyle , 18.07 sayı , 3.16 ribaund , 5.4 asist , 2.27 top çalma..Böyle iyi bir guard'a ihtiyacımız var..
 
abı şimdi bişi sorucam mesela oguz arkadaşımız bir isim vermiş ve görünen o ki oldukçada kabul edilebilir bi isim..
şimdi yönetim dese bu adamı alalım...

alamaz mı?

adam ismini ilk kez duyduğum bir takımda oynuyor..
BULGAR liginde...
ve ortalama 18 sayı 6 asist gibi bır oldukça yakısıklı istatistikleri var...
galiba buyuk avrupa ligleri yerine alt liglerdede oldukça kaliteli isimler bulmak mumkun..
 
Hakan Oksuz' Alıntı:
abı şimdi bişi sorucam mesela oguz arkadaşımız bir isim vermiş ve görünen o ki oldukçada kabul edilebilir bi isim..
şimdi yönetim dese bu adamı alalım...

alamaz mı?

adam ismini ilk kez duyduğum bir takımda oynuyor..
BULGAR liginde...
ve ortalama 18 sayı 6 asist gibi bır oldukça yakısıklı istatistikleri var...
galiba buyuk avrupa ligleri yerine alt liglerdede oldukça kaliteli isimler bulmak mumkun..
O tür yetenekli oyuncu bulursun fakat her istatiski iyi olanda bizde iyi oynayamayabilir.Çünkü Bulgar Ligi ile TBL arasında dağlar kadar fark var.
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Hakan Oksuz":21apb9pt]abı şimdi bişi sorucam mesela oguz arkadaşımız bir isim vermiş ve görünen o ki oldukçada kabul edilebilir bi isim..
şimdi yönetim dese bu adamı alalım...

alamaz mı?

adam ismini ilk kez duyduğum bir takımda oynuyor..
BULGAR liginde...
ve ortalama 18 sayı 6 asist gibi bır oldukça yakısıklı istatistikleri var...
galiba buyuk avrupa ligleri yerine alt liglerdede oldukça kaliteli isimler bulmak mumkun..
O tür yetenekli oyuncu bulursun fakat her istatiski iyi olanda bizde iyi oynayamayabilir.Çünkü Bulgar Ligi ile TBL arasında dağlar kadar fark var.[/quote:21apb9pt]

Bulgar ligi ile tbl arasında dağlar kadar fark var diyorsun da adamın ulebteki performansı ortada hatta kendi liginden daha iyi istatistik yapmş ulebte..
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Bazıları serkan erdoğan demiş ama serkan galatasarayda oynamaz .Çünkü fanatik fenerlidir.Hatta futbol maçlarınıda kaçırmıyomuş.

parayı verdiğin zaman öyle bir gelir li :) ben bir maç hatırlıyorum serkan fenere karşı coşmuştu fenerli taraftarlar da küfretmişti kendisine çip çip çip serkan diye :)
 
dee ve johnsen disinda butun yabanci oyuncular bence kalmali.

2 iyi yabanci takviyesi ve cuneytin yerine kerem tunceri , fatihin yerine asim pars , erdem turetkenin yerine polat kayayla ligin acik ara takimi yapar.

yabanci olarak terrell mcintyre ve jamie arnold ilk tercihlerim arnold zaten uygun bir oyuncu tarrell da dee ye verdigimiz paraya gule oynaya gelir cunku sienada acayip gulunc bir ucrete oynuyor zaten gecen sene italya 2.liginde oynuyordu trenkwalderde !!!
 
daha şunu öğrenelim yola kiminle devam edilecek sonuçta oyuncular hakkndaki karakları coach verecektir basında çıkan haberleri şu an için pek düşünmüyorum
 
P.G:Dee-Kerem Tunçer
S.G: Drew Nicolas-Hite- Murat Kaya
S.F:Hosley-Tufan-Cenk
P.F:Gaines-Harvey(Adeleke de olabilir)
C:Hüseyin-Kaya (hiç olmadı umut yenice)
Diyeceksiniz ki 6 yabancı oldu.Nicolas ben ce Türk Vatandaşı yapılabilir yanılmıyorsam 3 sezon dur burada mevcut kadrodan da Cemal elde tutulabilir ya da Fatih
 
Bizim bu başlıkta iyice Fantezi Basketbol olayına döndü :)

Takımını kuran Şampiyon ilan ediyor :)

Bence transfer edeceğimiz yabancılar ligimizden olmayacak,ama olursada Hosley bir ihtimal.Nicolas Eurolig takımlarından birisine gidebilir.

Kalburüstü oyuncular gelecektir.Ersan,Kerem,Zaza,Domercant,Kerem Gönlüm,Ayyuso,Eski Efesli Brown vb.. Bu tür isimler üzerinde durulacaktır seneye İpekçinin dolması için ;)

Hüseyin varken,Asım Pars'a yönelineceğini sanmıyorum.
 
Umut Yenice tam hatırlamıyorum fakat bir Yunan kulübüyle anlaşmıştı. Gelmesini isterdim. kendini geliştiren bir oyuncu. Alınacak oyuncular kalburüstü olmalı ve bir tanesi kesinlikle kafadan maç başına 15 sayı üstü atıp zor anlarda takımı kurtarabilmeli. Domercant gerçekten önemli bir oyuncu. Gelirse kimsenin hayır diyemeyeceği bir oyuncudur...
 
takımın iskeleti korunarak yabancılar değiştirilmelidir.daha kaliteli yabancılar bulunmalıdır yerli iskelet korunmalıdır
pg:malik dixon (dee brown da ısrar eilebilir) cüneyt erden
sg:gerald fitch(tray johnson rick apodaca anthony roberson gary neal dee spencer) murat kaya tufan ersöz
sf:delonte holland(carl english) cenk akyol bekir yarangüme
pf:quinton hosley(charles gaines) ümit sonkol
c: hüseyin beşok ermal kurtoğlu(belki hayal gibi ama çok faydalı olur)(lance allred chris burgess)
(kaya peker)
bu takımda ermal ve delonte holland dışında bütçemizi sarsacak oyuncu yok
bu takım sahaya coachsuz çıksa şampiyon olur(işin esprisi)
bazı renktaşlar fitch ve malik dixon için çok bencil oyuncular sadece kendilerine oynuyorlar küçük takımların büyük oyuncusu falan diyorlar bunlaq çok yanlış yorumlar malik dixon bizde oynadığı sene ligin en iyi yabancısı olarak gösteriliyordu ve durdurulamaz yavaşlatılır deniyordu.aynı şekilde fitch te bu ligin gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncularından bu ligde her takımda oynar
ama burda marifet biraz sorunlu denilen oyuncuları kullanmasını bilmek coachingine sahip cir coach olmalıdır bu özellikler kesinlikle murat özyer de yoktur
yıldız oyuncu 2 ucu keskin bıçaktır onu kullanabilen gerçek coachtur
parantez içinde belirtilen isimler alternatif olarak düşünülebilir burda önemli olan takımın kalite düzeyidir
yazdığım her oyuncu bu kaliteye sahiptir
 
Marcus Brown elbette kalitesine bir bir şey diyemyiz ama artık çok yaşlı ve geçirdigi sakatılklar onu çok etkliledi bu sene izledigim maçlarda artık iyice yavaşlamıştı ve sırf şutuyla oynuyordu ,gelse bir şey demem ama bence daha genç bir oyuncu daha iyi olur .

Ayuso almak gibi bir hata yapmayız umarım gitti hiç bir takımda sezonu tamamlayamayan bir oyuncu faydadan çok zarar getirir .

Ermal Pamesa Valencia ile anlaşmış galiba .

Spencer da çok iyi şutör ama başka özelliginide göremedik şu ana kadar belki istedigi süreleri alamıyor ama ben kendi adıma şu ana kadarki performası hayal kırıklıgı

Delonte Holland çok skorer bir oyuncu ama son derece disiplinsiz Virtus Bolognada iyi maçlar çıkarmasına ragmen Spencer ile birlikte 2 haftada bir kadro dışı kalıyordu , zaten sezon ortası ayrıldı gittigi takım ligden küme düşen takım Cimberio Varesa idi .


Can Akan ın yazdıgın bazı isimler dikkatimi çekti , Apodca İtalya ligi sayı kralı olarak geldi ama şu ana kadar 2 maç filan iyi oynamıştır bol bol süre almasına ragmen 2 numara olupta bu kadar kötü şut atan oyuncu görmedim , Trey Johnson da bu sene Hemofarmda bize karşı herkes izlemiştir belki 1 maçla degerlendirlmez ama Hemofarm da sezonu tamalayamdı daha sonra NBDL ye gitti orda 3-4 maçını seyrettim son derece vasat bir oyuncu oldugunu söyeleyebilrim .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst