2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Akogul' Alıntı:
guardın amerıkalı arkadaşlar. en azından mula, stefanov gıbı ısımler elenır. Tekrardan kusura bakmayın isımlerı veremedıgın icın. Anlayışla karşılarsınız umarım. İyi geceler.

arkadaş daha fazla blgi yahu daha fazla
 
Umut erdem' Alıntı:
ya!arkadasım artık yeter...kimse söle..ne duydun ne biliosun..ortalıgı neden karıştırıosun.. :oops:

arkadasim bana kimden bilgi aldigini soyledi ve ben kesinlikle inandim ama isimleri soylemedi soyledikleri dogru ilk ben elestirdim bos sanmayin !!!
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Umut erdem":1hl8xtqh]ya!arkadasım artık yeter...kimse söle..ne duydun ne biliosun..ortalıgı neden karıştırıosun.. :oops:

arkadasim bana kimden bilgi aldigini soyledi ve ben kesinlikle inandim ama isimleri soylemedi soyledikleri dogru ilk ben elestirdim bos sanmayin !!![/quote:1hl8xtqh]


peki forumdaki üyeleri böyle bir hale getirmesi dogrumu sence...söle yada hic paylaşma..haksızsam söle...1 gr merak etmiyorum ama buna hakkı yok..ya söylemesin yada söylesin..ortada bırakmasın..transferle ilgilenen yöneticiler böyle davranır..eger arkadas yöneticiyse ona lafım yok..
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Umut erdem":31oz9x4w]ya!arkadasım artık yeter...kimse söle..ne duydun ne biliosun..ortalıgı neden karıştırıosun.. :oops:

arkadasim bana kimden bilgi aldigini soyledi ve ben kesinlikle inandim ama isimleri soylemedi soyledikleri dogru ilk ben elestirdim bos sanmayin !!![/quote:31oz9x4w]

abi kimden bilgi alındığı bu kadar önemli mi yahu sölese nolcak kaynak kim :)
 
Arkadaşlar arkadaşımız bizle birşey paylaştı. Söyleyip söylememesi önemli değil. Ona kızmanız da yanlış bence çünkü gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla transfer konusunda ölü toprağını üzerimizden attı. Buraya biraz hareket getirdi. Arkadaşına saygı duyduğu gibi bizler de ona saygı duyalım lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst