2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimizi savunmak istedik bir hafta ceza aldık önemsiz neyse 1 haftada sunu gördüm bu forumda konusulanların 100/80 balon herkes bir sey duyuyo balon olmasında sebebi burdakılerden cok galatasaray yönetimidir hep pembe tablo son ropörtajıda okudum pembe yalanlar sadece bayan takımı gercekleri yansıtıyo.Erkeklerde sampiyonluk hayal solomon, lavronovic, domercant,marcus brown,marko popovic vs vs EL oyuncuları gelmesse hayaldir yada other takım gibi bazı eller bizi buralara götürür gibime geliyo ama konusmak için erken murat hoca nasıl oyun oynatıcak bakalım???

Su laf yerindedir sanırım !!!

Gün olur Devran döner .

Zaman zaman zaman herseyi gösterecek insallah murat hocam aslanlar gibi basket oynatırsında ben burda rezil olayım yeterkı GALATASARAY basarılı olsun aslanlar gibi oynayarak.

(not:Artık bana cevap vermek isteyen arkadaslar lütfen özelden yazın burada kımsenın tadını hevesını kacırmayalım transferler yapılmadan daha yazı yazmıcam herkese sevgıler saygılar !!!)
 
Can Akogul' Alıntı:
Reese değil :) bunu söylemek boynumun borcu Burak.

Reese değil, Amerikalı, ve TBL'e aşina. Aşina kavramından TBL'de uzun süre en azından 1 sezondan daha fazla oynadığı anlamı çıkar.
Tahminlerim Henry Dobie veya Andre Wooldridge ama Amerikalı olmasa da Mark Dickel olmasını isterdim.
 
Diğer forumlarda topicteki 10 sayfa başına 1 oyuncu transferi düşerken,
Bizim forumumuzda 136 sayfaya 1 oyuncu transferi düşüyor.

O oyuncunun da kim olduğu,nereden geldiği daha doğrusu ismi belirsiz.. :muhahah
 
Can Akogul' Alıntı:
amerikalı değil ,milli takım oyuncusu,guard da değil. ha ismi açıklanınca beğenmiyenleriniz de çıkabilir ben kendi şahsi fikrimi söyledim.

Gard olmayan milli deyince Ümit Sonkol ve Oğuz Savaş geliyor aklıma ama umuyorum Kerem GÖNLÜM'dür. Hem beyefendi karakteriyle hem de savaşçı oyunuyla tam bir aslan parçası.
 
Timur Saglam' Alıntı:
[quote="Mustafa Doğan":12s9por9]Benim tahminim gelecek guard litvanyalı olacak gibi.
Tbl'de daha once oynamış...[/quote:12s9por9]
Sadece tahmin Timur Bey

Bu kadar büyük konuşulduktan sonra süper yabancılar alınacak denildikten sonra tbl de oynamış 2.3.sınıf guardı alıp buyrun transfer yaptık diyemezler.
 
Bahsi geçen guard Wooldridge, Dobie gibi oyuncular olamaz... 7-8 milyon dolarlık bütçeye 50.00 - 100.000 dolarlık guard olur mu hiç!

Horace Jenkins olacağını da hiç sanmıyorum. Oyun zekâsı sıfır seviyesinde seyreden, oyun kuramayan bir oyun kurucuyu alacak kadar büyük bir hata yapmazlar.

Ligimize aşina, kaliteli, ama tartışılabilecek diyebileceğimiz 3-4 tane Amerikalı guard var.

- Bu isim, geçen sene Efes Pilsen'de istikrarsız bir performans gösteren Scoonie Penn olabilir kanısındayım. Çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu olmasına karşın Efes'te bekleneni verememişti. Yinede bizim bütçemizde bir takımın alabileceği en iyi oyun kurucular arasında yer aldığı için düşünülüyor olabilir.

- 2006-2007'de Banvit forması giyen Marque Perry'de ihtimâl dahilinde olabilir... Fakat Dee Brown'dan fazlası olmadığı için haddinden fazla tartışılır... Dolayısıyla bu isim üzerinde beklenti oluşturmamak gerektiği kanaatindeyim.

- Willie Solomon'da olamaz sanıyorum. Euroleague'de oynayan Fenerbahçe Ülker'in elinde tutamadığı adamı almamız imkân dahilinde görünmüyor.

- Rashad Wright'ta olmasa gerek... Olamaz... Olmamalı...

Son yıllarda TBL'de oynamış ve bize en uygun oyun kurucu Sconnie Penn gibi görünüyor. Geçen sezon bazı maçlarda hiçbir şey yapmasada, Euroleague'de haftanın MVP'si seçilebilecek kadar kaliteli ve kariyerli bir oyuncu. Bu yönüyle Penn transferini bazı kişiler övecek, bazı kişiler eleştirecektir. Dolayısıyla tartışmaya açık bir oyuncu... Bütçemizi baz alırsak, James Scoonie Penn; Can Akoğul'un işaret ettiği oyuncu olsa gerek...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst