2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can bey!
Kuyuya taş atıp kaçmak,zaten panik ve heyecan halinde olanları biraz daha heyecanlandırmak hiç hoş değil.
Madem transfer tamam.Bozulma ihtimali yok.Niçin açıklama yapmıyorsunuz.
Topic mesaj rekoru kırsın diye mi?

Galatasarayda huy olmuş bu saklama,gizemli konuşma.
Kimse sormasın artık kim bu diye.
 
Ben isim falan bilmiyorum, açıkçası da zorlamadım. Öğrenseydim de buraya yazmazdım açıkçası. Gelmediği zaman yiyeceğim hakaretleri tahmin edemiyorum. Ne zamanki yardımcı olan insanlara saygı duyulur, herkes o zaman bildiklerini söyler.

NOT:Ben isim bilmiyorum.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bir aksilik çıkmazsa yarın transfer veya transferlerimiz açıklanacak. Bekleyelim. Uğuru kaçmasın diye isim söylemediler, bu yüzden zorlamadım ben de. :)

İsimleri bilmeme rağmen heralde bu habere en çok ben sevinicem. :) Çünkü bu sır beni öldürüyordu. Yarına bi şey kalmadı çok şükür.

Uğuru kaçmasın diye açıklamıyorlar. Söylesem şubenin tadını kaçıracakmışım demek ki :)

Şunu da bilmek lazım sporda imzalar atılmadan hiçbir şey garanti değil. en yakın örneğini Erman Kunter olayında yaşadık.

Umarım bu sefer öyle olmaz . dedikleri isimleri alırlar. Ben Kerem'in güzel haberini duydum , keyiflendim biraz daha bilgi vereyim o zaman:

Bomba transfer olarak gördüğüm oyuncu Galatasaraya son 15 senede (eskisini hatırlamıyorum:) gelmiş en ünlü oyuncu. Guard ve amerikalı olmadığını söylemiştim , Euroleague kariyerli bir Avrupalı olduğunu da şimdi söylüyorum.

Guardın ligimizde daha önce oynadığını ve amerikalı olduğunu söylemiştim. Yalnız bu transferimiz bence çok tartışılacak. Çünkü duyduğumuz bütçeyle orantılı değil kesinlikle. Bu da ihtimalleri baya azaltacak heralde. Beğenenler de çıkacak beğenmeyenler de.

Son olarak da bu iki transfer dışında aklıma gelen bir şeyi de sizlerle paylaşıyım. Bu 2 transferden sonra 2 yabancı oyuncu daha alacakmışız. Toplam 4 yabancımız olacak.Yani şimdilik durum böyle.

Kulüp uğuru kaçsın istememiş, o zman hep beraber yarını bekliyelim. :)
 
Bomba transferimiz Amerikalı değil, Eurolague de oynamış.

Guard amerikalı, Tbl de oynamış biri, ucuz biri.

Javtokas ile Dobie diyorum tahmin olarak.
 
Can Akogul' Alıntı:
Guardın ligimizde daha önce oynadığını ve amerikalı olduğunu söylemiştim.

Bu cümleden son sezonu TBL'de geçirmedi daha önceki sezonlarda oynamış olduğu çıkarsamasını yapabilir miyiz ?
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bir aksilik çıkmazsa yarın transfer veya transferlerimiz açıklanacak. Bekleyelim. Uğuru kaçmasın diye isim söylemediler, bu yüzden zorlamadım ben de. :)
Abi bu bile yeter. Her ne kadar bazı arakadaşlarımız bunlarla yetinmeyip daha çok bilgi istesede Can Abi'ye ve sana teşekkürler. Sıkıntıdan ve gerilimden uzak bir gece geçirebilecem nihayet. Fakat bu seferde heyecandan uyuyamaya bilirim... Umarım oyuncularda bir aksilik çıkmaz...
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Strickland 25 Dobie 30 yaşında. Strickland neyse de dobie fazla genç sayılmaz...

yasini bilmiyorum dis gorunusu onu andiriyor !!! can daha yasi genc sayilir dedi bencede soyledikleri gercek ama tatmin edici olmadigini dusunuyorum bu arada sonucta sponsorumuz ulker ve strickland alpella da oynuyor !!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst