• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Aktepe' Alıntı:
Ben pek tanımıyorum kendisini..

Tanıyan renktaşlardan bilgi almak isterim.Nasıl bir oyuncudur?Beklentileri karşılayabileceğine emin olabilir miyiz? :)

Dipnot:Arkadaşlar Msn Nick'lerine dahi yazmamalıyız ismi.. :muhaha

Aynen bilen arkadaşlar özel mesaj olarakta atabilirlerse sevinirimç...Zaten özel olmadan atamazlar atarlarda göremeyiz...

mevzu ne arkadaşlar yaw bi ben öğrenmedim galiba bu adamı :) özelden atsanıza bana da yahu ne biçim forum bu :oops:

E size yeni bir tartışma gerekiyor sanırım.

Yerli bir guardlada anlaşmışız büyük ölçüde.

Murat İnal' Alıntı:

Kolpa bir haber sezintisi aldım :) Almışsakta Can Akındır.

Murat İnal' Alıntı:

oda mi senle yasit acaba ? :)

Burak bu kadar senedir forumdasın geyik yaparken yazı tarzımın farkını anlamıyor musun hala :)

skytürkde panorama programında az sonra açıklanacakmış BÜYÜK transferimiz.Bakalım ne çıkacak??

Dün girdiğimde burada yazılanlar bugün illa bir transferin açıklanacağı yönündeydi ... henüz açıklanmış bir transfer yok bekliyorum ben ;)

Çağrı Çankaya' Alıntı:
skytürkde panorama programında az sonra açıklanacakmış BÜYÜK transferimiz.Bakalım ne çıkacak??
nerden duydun :))

Murat İnal' Alıntı:
Burak bu kadar senedir forumdasın geyik yaparken yazı tarzımın farkını anlamıyor musun hala :)

Abi anladım da ikinci yorumu katınca direkt olarak konu açmaya yönelik olduğunu farkettim :) Fakat Türk transferde Can Akın var bildiğim kadarıyla açıktaki guardlardan başka var mı bilmiyorum? Can Akın'ın ne yararı olur ki :? Cücü'yü tutmak daha mantıklı.

Sky TUrk transferimiz açıklacakmış az sonra

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Sky TUrk transferimiz açıklacakmış az sonra

Evet bunu ben de duydum şimdi. Galatasaray için ÇOK ÖNEMLİ bir transfer haberi vericez. Ayrılmayın dediler. Basketbol Panorama'da. Aman aman heyecanlandım :)

skytürk 1 numaraya alınanı açıklar inşallah ona kötü diyolardı ama sanırım 5i açıkalcaklar heyecanlanacazağınız dedi 5 numara okey bi de 1 numara kalite bi isim çıkıyormuş obaaa ama yine de bir türk lazım

Engin atsür olmaz mı

Avrupa Basketbolunun çok önemli bir ismiymiş..

Salondan izleme imkanınız olucak bu flaş transferi diyor.

Oha :D hadi açıklayın.

Geçen sezon Panada oynayan bir oyuncuyu açıklayacaklar.

:) Bu nasıl birşey ya adamlar nasıl açıklıyorlar :)

Açıklamıyor bunlar ya :) Dışarı çıkıcam hala açıklamadılar. Hadi be kardeşim ölücez burda :atki

tarık vardı fransız galiba kinsey mi onu açıklasınlar 5 numarayı bilioz zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri