2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl zaten 1 Avrupalı Milli oyuncu tercih edeceğimiz için bu kural bizi etkilemez.

Ama şu 1 numara olayı iyicene kastı bizi,ortalarda dolaşan isimler heyecandan çok ürkütüyor :)
 
Bence de dogru yonde atılmış bir adım, 80'lerde olsa tamam, Amerika, Avrupa basketbolunun cok onunde oldugu için sınırsız abdliyi anlardım. Avrupa basketbolu kendini kalitesiz Amerikalı oyuncu enflasyonundan korumalı.

Hoş bu konuda en sabıkalı ulkeler, Almanya, Belçika ve biziz diye dusunuyorum. Yoksa EL ve Uleb'deki takım kadrolarını inceledigimizde bu ulkelerin takımları dısında, kadrolarında cok sayıda abdli bulunduran takım son derece az. Elit kulupler zaten abdliye cok sıcak bakmıyor ya da avrupa tecrubeli abdlileri tercih ediyor. Sırp, Hırvat, Sloven, Litvanya takımlarında ya hiç abdli yok ya da az ama oz.(ozellikle baltık ligi) İtalya ve İspanya ligi bile bu konuda bizden cok daha iyi durumda.

Kuluplerin ve menajerlerin bakış acısını degistirmesini umuyorum. Dolaylı olarak alt yapının oneminin kavranmasını da saglayacaktır.
 
Altyapıya önem verıyoduk gelecegin en iyi türk oyuncularından birini gönderdik evet altyapıya önem veriyoruz eldeki bütün iyi oyunculara gönderlim yönüne dogru önem verme durumu 8)
 
İsim yazmayın deniyor herhalde böyle bir uygulama ancak Galatasaray da olur. Efesin bütün transfer habeerleri önceden duyulup konuşuldu da adamlar mı kaçtı Ergin Ataman da dahil yerli yabancı bütün transferleri ile ilgili isimler konuşuldu yazıldı adamlar da takır takır aldılar. Güzel bir komedi seyediyoruz.
 
Sözleşme yapmadıkları için Nusret Yıldırım belli ki kiralık gitmemiş. Son yıllarda altyapıda yetişen en iyi oyunculardan birinin yok pahâsına gitmesi yazık... Nusret'i neden tutmadılar ya da tutamadılar mı bunu öğrenmek lazım.

Transferde adı geçen guard, geçen sezon TBL'de oynamış ise Kevin Braswell olma ihtimali yüksek. Ancak çok fazla top kaybı yapıyordu... Hatta bir maçta 15 top kaybıyla oynamışlığı var!...

Türk vatandaşı yapabileceklerse Dobie'yi yedek guard olarak transfer edebilirler. Oyun kurabilen bir oyun kurucu; iyi bir yedek olur... Ancak ilk beş için mümkün olmasa gerek...
 
Yazı dilinden bile olsa silinecekti mesaj zaten. Ama asıl silinmesi gereken düşünceler.
Biz özellikle rica ettik bir gün daha bekleyin diye. Bizden de rica edildi sonuçta. Bu kadar zor olmamalı.

Murat İNAL
 
Ben de birseyler yazmıstım bay y hakkında bir anda ilk sayfaya dondu sonra neyse yarına kalsın...

Arkadaslar yedek guard sorununu nasıl cozmeyi dusunuyorlar, bilgisi olan varsa paylasabilir mi... Cuneyt takımda tutulmayacak anlasılan, bir de Turk vatandaslıgı mevzu vardı. Bir oyuncuyu vatandaslıga gecirmeye calısıyorlar denilmişti. Sanırım iki pg'ımızda yabancı olacak biri Turk vatandası olacak sekilde, tabi Kinsey ve Nobre gibi ulusal faydadan oturu mu vatandaslık alacak yoksa, 3 yılı doldurma sartı mı aranacak muallak gozukuyor.

Dobie Turk olacaksa kesinlikle alınması taraftarıyım.
 
Sertaç Kütükcüler' Alıntı:
Yazı dilinden bile olsa silinecekti mesaj zaten. Ama asıl silinmesi gereken düşünceler.
Biz özellikle rica ettik bir gün daha bekleyin diye. Bizden de rica edildi sonuçta. Bu kadar zor olmamalı.

Murat İNAL
benimde anlamadığım bu zaten ne bu ya devlet sırrı mı ki
 
Bu akşamlık silici olarak anılıcaz sanırım. Geceden sonra atış ve konuşma serbest. 00.00 deadline.
Zaten yarın gazetelere düşücek çünkü.
 
Şimdi bizim Avrupa da isim yapmış,fiziği düzgün ve basketbol bilgisi iyi bir uzun'a ihtiyacımız var.Hem tecrübesi ile takıma örnek olacak Hüseyin ile birlikte hem de en büyük yardımcısı olacak.Tabii böyle EuroLeage seviyesinde isimleri getirmek kolay değil bir anda EUROCUP zor gözüküyor ama biz bazılarına güvenmek zorundayız.

Bu saydığım özelliklerde birisi en geç yarın açıklanacaktır,içimde çok kuvvetli bir his var :)
 
Ben pek tanımıyorum kendisini..

Tanıyan renktaşlardan bilgi almak isterim.Nasıl bir oyuncudur?Beklentileri karşılayabileceğine emin olabilir miyiz? :)

Dipnot:Arkadaşlar Msn Nick'lerine dahi yazmamalıyız ismi.. :muhaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst