2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Murat hocayla bir süre konuşma fırsatım oldu. Sağolsun yoğun zamanında zaman ayırdı bana Murat hoca.
Aktarabileceklerim yerli oyuncu sıkıntısı ciddi boyutta.
Bir şekilde bu sene herkes hızlı hareket etti bizimde yaşadığımız süreç nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz.

Yabancı oyuncu konusunda da ciddi isimlere teklif yaptık ama başka takımlarla anlaştılar. Bunlar arasında Neal,Bynum gibi oyuncuları sayabiliriz.

Burada sayılan isimlerle de ilgileniyoruz. Winston gibi çok uçuk rakamlarla da ilgilenemiyoruz doğal olarak.

Bugün aslında kritik gün gibi görünüyor. Hem yerli hem de yabancı transferinde (evet Zizic) bugün karar çıkması bekleniyor. (acele etmeyin geceye kadar süre var)

Anladığım kadarıyla Zizic gelirse programda açıkladıkları gibi bir çok iyi oyuncu daha alınacak. Daha sonra da NCAA çıkışlı oyunculara bakılacak.(Biraz tahmin)
Zizic olmazsa da b planları da var anladığım kadarıyla.

Umarım güzel haberler gelir ve verme imkanımız olur.
 
Madem Zızıç transferi daha netleşmemişse nasıl oluyorda basket şb.sorumlusu Tv'ye çıkıp bu iş %99 bitti diyor.Bu nasıl yöneticiliktir.Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'i hiçmi görmüyorlar.Ağızlarından laf almak için kırk takla atıyorsunuz.

Zızıç transferi olmazsa ben Dedehayır'ın yerinde olsam istifamı veririm.Bu kadar acemiliği çocuklar yapmaz.
 
Çağlar Şentürk' Alıntı:
Madem Zızıç transferi daha netleşmemişse nasıl oluyorda basket şb.sorumlusu Tv'ye çıkıp bu iş %99 bitti diyor.Bu nasıl yöneticiliktir.Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel'i hiçmi görmüyorlar.Ağızlarından laf almak için kırk takla atıyorsunuz.

Zızıç transferi olmazsa ben Dedehayır'ın yerinde olsam istifamı veririm.Bu kadar acemiliği çocuklar yapmaz.
yazacaklarımın aynısı yazmışsın eline sağlık. şu Dedehayır'ı kovsunlar şubenin başından, Adnan Sezgin burayı da tek başına götürür. yahu adamın tek bir dediği iş olmaz mı ya.. yönetici dediğin adamın sözü senet olmalı,bunlar iş hayatında nasıl iş yapıyor şaşıyorum doğrusu.
 
Potada bombalar patlıyor


Erkek basketbol takımımız Galatasaray Cafe Crown transferdeki sessizliğini nihayet bozdu. Sarı-kırmızılılar, Kaya Peker'i Efes Pilsen'e kaptırdıktan sonra, Panathinaikos'un 2.07'lik Hırvat pivotu Andrija Zizic'i renklerine bağlayıp ilk bombayı patlattı. Galatasarayımızın ikinci yıldızı da Panathinaikos'tan geldi: Kennedy Winston...

2.00 metrelik ABD'li forvet delici oyun stili ve atletik yetenekleri ile tanınıyor. 1984 doğumlu Winston, Alabama Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Avrupa'nın yolunu tutmuş ve Yunanistan'ın Panionios takımı ile anlaşmıştı. Winston, 2006-07'de maç başına 14.9 sayı, 3.2 ribaund, 2 asists,1.2 top çalma ve 2.3 top kaybı ile oynamış ve takım arkadaşı Stratos Perperoğlu ile Panathinaikos'a transfer olmuştu. ABD'li forvet yeni takımında 35 lig maçında 7.4 sayı, Avrupa Ligi'nde de 19 maçta 5 sayı ortalaması tutturmuştu.

ENGİN ATSÜR'E KİRALIK FORMÜLÜ

Sarı-kırmızılı ekibin bir başka sürprizi de Engin Atsür oldu. Oktay Mahmudi'nin çalıştırdığı Benetton Treviso ile sözleşmesi süren milli basketbolcuyu kiralamak için görüşmeler sürüyor. Ayrıca geçen sezon Mersin'de oynayan Aubrey Reeves de listede. Sarı-kırmızılılar, Reeves'i TC vatandaşlığına geçirip, oynatmayı planlıyor.

Kaynak: Sabah
 
Yukarıdaki var, yalanladık ya :)

Engin, Efes'e gidecek büyük ihtimalle.
Zizic, bugün netleşecek.
Winston, Euroleague'de oynamak istiyormuş.
 
Hepsi tamam da yerli oyuncu yokluğunda eğer Engin'i de alamıyor isek . Cüneyt'i kaptırmamız büyük fiyasko olur .
 
Canın sagolsun Murat :) kuluple iletisim kurdugunuz icin hem size hem kulup calısanlarına, koça tesekkurler, arzu etmedigimiz haberler alsak da bilgilenmek guzel.

Bundan sonra oyunculara teklif goturmeden once Efes'e danıssak iyi olacak :) sagolsunlar piyasayı supurduler. Murat hoca(ve taraftarlar) yoneticilere ne kadar kızsa haklı. Kaya ve Engin alınamadıgı için degil, faydalı olabilecek diger Turk oyuncularıyla ilgilenemedigimiz için.

Engin olmazsa ya Cuneyt kalacaktır ya da Reese/Dobie biri vatadanslıga gececektir. Umarım işler bu sefer yolunda gider.
 
Basketbol şubesi yönetimine yaşattığı fiyaskolardan ötürü güvenim sarsıldılğı için Zizic transferine hiç kesin gözüyle bakmadım. Hiçbir oyuncuya da kesin gelecek gözüyle bakamam. Herkese bu görüşü benimsemelerini tavsiye ederim...

Antrenör arıyorduk, dolayısıyla yerli transfer yapamadık demek son derece yanlıştır. Beşiktaş, bütçesi nispetinde Haluk, Muratcan gibi fena sayılmayacak yerlileri alırken; bizim idarecilerimiz Kaya'nın, Kerem'in peşine düşüp, rahatlıkla alabilecekleri Umut Yenice, Ümit Sonkol, Hakan Köseoğlu gibi oyuncuları ellerinden kaçırdılar. Şimdi ise Engin Atsür tarafından reddediliyor ve yalnızca Polat Kocaoğlu'nu iknâ edebiliyorlar!

Dağılacak dediğimiz Beşiktaş, yaşlıda olsa Marcus Brown gibi büyük bir oyuncuyu kadrosuna katmak üzereyken; üstüne üstlük birde, elimizdeki birkaç kaliteli yerliden arta kalan Cüneyt Erden'i gündemine alıyor!

Marcus Brown demişken...
Acaba hiç mi düşünmezler diye soruyordum kendime...
Düşünen birileri varmış!
Marcus Brown, o yaşında tek başına maçlar alır.
Beşiktaş formasıyla bile olsa kendisini izlemekten zevk duyarız...

Zizic gelirse birçok iyi oyuncu alınacağı söyleniyor...
Ya gelmezse?!...
%99 bitti dedikleri adam ya gelmezse?!
Alternatifler imzaya hazır mı?!
Onlarda kaçarsa?!

NCAA'den aldığımız ve bizden ayrıldıktan sonra Avrupa'da isim yapan oyucu yok! Bu konuda Karşıyaka örneği tokat gibi yüzümüze iniyor!

Ahmet Dedehayır'ın yönetimde kalmasını istiyordum... İstikrardan yanaydım...
Fakat, pişmân etmekteler!...
Dilerim yine bazı şeyleri ellerine yüzlerine bulaştırmazlar!
Bugün ya da yarın, yahut bir sonraki gün; kendilerinden ve yaptıklarından "razı" olmayı umuyorum!...
 
8 milyon euroluk (sadece sponsorun verdigi) bir butcede ben winston'in alinabilecegini dusunuyorum. huseyin disinda elimizdeki oyuncularin dogru duzgun birsey aldiklari yok zaten 4 yabanci tas catlasin 2 de yerli alican yerlide polat'inda alicagi mevlalar cok dusuk olucagina gore 4 yabancu 1 yerli icin gayet iyi bir butcemiz var hatta super cunku yonetiminde destegi olacaktir unutmayalim ki dee yede ne paralar verdiler ama biz 1 milyona aldik bence winston'da alinabilir hele zizic'i alabiliyorsan ki onu hayli hayli alirsin !!!
 
Zizic'e BJK da teklif yapmış sanırım. Gelmezse şaşırmayın. Moralim bozuldu. Sırf bozmak için adım atıyorlar. Nasıl alacaklarsa. Neyse.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Timur abi Cüneyt mi Reese mi? :)
İlker Yasin'in bir lafı geldi aklıma: '' Aglamak istiyorum.''

Ciddi cevap vereyim. İkisi de gelsin. Polat-Erdem-Murat sınırlı oyuncular.

Murat, ''bir sekilde herkes hızlı hareket etti... '' diye aktamıştı. Dıstan bakan biri, bu takım 3 yıldır aynı koçla calısıyor ve son iki senesindeki yerli kadro hemen hemen aynı diye dusunup, bu nasıl oluyor diye hayrete dusebilir.

Not: Bjk Zizic'e el atmıssa, yine zamansız cumle aleme duyurdugumuz transfer girisimlerimizin ceremesi olur. Forumdakilerden rica ederken, iş bitmeden tv ye acıklama yapmak, ne kadar tutarlı, perhiz tursu misali...
 
yerli oyuncu rotasyonumuzda çok sıkıntı yaşayacağız şimdi 4yabancı geldiğini düşünürsek ki polatıda aldık olarak sayarsak adam gibi 8tane iyi türk olması gerekiyor ismetide sayarsak 9 şimdi bakıyorum hüseyin beşok,tufan ersöz,murat kaya,cemal nalga,polat kocaoğlu,(erdem türetken ve cüneyt erden ki bu ikisi kesin değil sanırsam) yani naparsak yapalım tamamlayamıyoruz dobbie yi türk yaparsak sanki daha iyi olur ama gerçekten diğer yıl türk oyunculardan çok sıkıntımız olcak rotasyon yönünde yabancıları saymıyorum zizic filan gelmeyecek 2gündür yine oyalanıyoruz bence diğer yabancılarda öyle ahım şahım olmayacak gibi geliyor yani yine şampiyonluğun hayal olduğu bi sezon bizi bekliyor efesi tt yi düşünürsek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst