2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Polat Kocaoğlu mükemmel bi transfer..4-5 oynar , şut atar , post up desen kralını yapar..ribountlar da hem müdafa hem hücum da üstün zekasıyla süper yer tutup maç başına 22 rib. aldığı bile görülmüştür..gerçekten süper transfer 5 ve 6. lık hedefinde olduğumuz sezonda cuk oturmuş pota altına..cemal nalganın 2 sezondur kulube de yazdığı hikayelere de ortak olur, fikir verir..hocamızı tebrik eder bu güzel transferlerine devamını,vizyonunu eksik etmemesini temenni ederim..hayırlı olsun..
 
reese gerektiginde sorumluluk alicak tabiki dee almadigi icin bunlar oluyor %41.5 la potaya ucluk sallayacaksa ben onada raziyim hem bu takim tek guardla gitmeyecek ornek engin reese yaptik uyumlu bir ikili olur enginde oyun kurgusunda iyi bir oyuncu , oyun sikistiginda da reese devreye girer ve ben bu ismi dobie'ye bakilarak yaziyorum cok istedigimden degil reese 5 tane dobie eder bence !!!
 
Levent Abi ironi yapmış Seçkin.

Dobie Reese dersen Reese derim.O ayrı.Hiç sevemediğim bir adamdır Dobie.Reese'in en azından fiziksel artıları,savunma ve ribaundalara önemli katkısı var.
 
Şimdi 2 tane yabancı ile ilgileniyoz tamam 2 tanede daha mı yabancı alıcaz elimizdeki leri gönderdiğimize göre... yoksa 1 tane daha mı alıcaz ?
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
winston 3 numara oynuyor hatta 2 de oynuyor sutu muazzam bir oyuncu mithat bey baska oyuncuyla karistirdiniz galiba gainesle oyun tarzinda en ufak benzerlik yok inanilmaz delici bir oyuncu izlerken keyif veren bir oyuncu !!!

o zaman pananiosta seyrettğimle farklı ve orda rotasyonda 4 olabiliyordu senin dediğin doğru olabilir Seçkin yalnız benim istediğim 3 numara matej mamiç tarzı ilk geldiğinde buda basketçimi dediler sonra adam nasıl bir oyuncu olduğunu bütün avrupa gördü 2.06 eşleşme sorunu yaşatacak bir oyuncu olması lazım sence kennedy böyle bir oyuncumu birde aklıma 4 numara için bizim eski oyuncu davidson geldi bizde iş yapar diye düşünüyorum çok tecrübeli bir 4 numara sennne dersin
 
Mersinde King pasör olarak oynuyordu Reesee ise Sutor Guard,bu eleman oyun falan kuramaz ha top getirir ama süredende götürür ve bizim istediğimiz türde birisi değil,bunun için özel setler hazırlayacaksınki doğru şutu bulup atsın yoksa zorlamalar ve anlamsız uzak mesafe şutları ile deli eder bizleri.

Polat Kocaoğlu belki geçen yılki Green gibi olur beğenilmez sonradan gönderilir.Ama bu yerli yokluğunda pek kuvettli bir ihtimal gibi durmuyor.

Yahu ne günlere kaldık,ne ettikte bizlere bu çile dolu günler içine düştük.Gerçekten burun kıvırdığımız adamlara yönetimin koç seçimindeki beceriksizliği yüzünden inanacak hale geldik!
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Seckin Hasseli":2400vvgq]winston 3 numara oynuyor hatta 2 de oynuyor sutu muazzam bir oyuncu mithat bey baska oyuncuyla karistirdiniz galiba gainesle oyun tarzinda en ufak benzerlik yok inanilmaz delici bir oyuncu izlerken keyif veren bir oyuncu !!!

o zaman pananiosta seyrettğimle farklı ve orda rotasyonda 4 olabiliyordu senin dediğin doğru olabilir Seçkin yalnız benim istediğim 3 numara matej mamiç tarzı ilk geldiğinde buda basketçimi dediler sonra adam nasıl bir oyuncu olduğunu bütün avrupa gördü 2.06 eşleşme sorunu yaşatacak bir oyuncu olması lazım sence kennedy böyle bir oyuncumu birde aklıma 4 numara için bizim eski oyuncu davidson geldi bizde iş yapar diye düşünüyorum çok tecrübeli bir 4 numara sennne dersin[/quote:2400vvgq]

davidson'in hastasiydim mamic uclukleriyle costuruyordu tabiki bence winston eslemede avantajin kralini yakalar kisalar zor tutar onu ben winstona inanilmaz guvenirim oynadigi takima bakin ortalamsina bakin bu gibi takimlarda bu tur ortalamalar cok zor yakalanir genelde 3 oynuyor ama 2 ve 4 de kayar cunku topa sahip bir oyuncu penetresi muhtesem , davidson'i hatirlamak guzel oldu mamicide cok severim ama davidson gercekten muhtesem oyuncuydu smaclari da tabiki !!!
 
En güzelini Onur Uncu mesak olarak attı bana.

Zizic'i almışız ama bende 1 gram heyecan yok.Kötü olanda bu"

Herşeyi anlatıyor bu. Bizi bu duruma getirenler utansın. Sadece tve şov yapmak için çıkanlar utansın. Sponsorda memnunuz diyip, sonrada paramız yok diyenler utansın. Biz utanmayalım kardeşim. Biz herkesten çok daha düşünüyoruz bu şubeyi...
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Engin Atsür kendisinden beklenen çıkışı bir türlü yapamadı. Geçen sene Benetton'da iyi bir sezon geçirmedi. Yetenekli, ama özgüven sorunu var gibi... Bize ne verir tahmin etmek güç...

Engin Atsür'ün gelmemesi kanımca bir kayıp değildir.
Ancak, yönetimin verdiği çabanın boşa gitmesi kayıptır!
Büyük ölçüde anlaştık dedikten sonra, getiremiyorsan itibâr kaybedersin!

Beşiktaş yöneticilerinin yaptığı çirkefliklere alışmış biri olarak bu duruma şaşırmıyorum. Esasında yaptıkları çirkeflikler burunlarından geliyor, ama farkında değiller!

Başkanı Yıldırım Demirören! Futbol takımını elinde tutan kişi, Seric gibi, Cihan Haspolatlı vari bir oyuncuyu transfer ettikten sonra "Gordon'la karşılaştırırsak Seric Maradona gibi" diyen, oysaki Gordon'u da kendisi getiren Sinan Engin! Basketbol şubesinin başında Serdar Bilgili'nin başını yiyen, hâd-hesab bilmeyen Şeref Yalçın! Yönetimde ne dediğini bilmeyen yığınla paralı, hatırlı idareci!

Ne bekliyorsunuz Beşiktaş'tan?!...
Nicevic'i elinden kaçırmak ders olmamış, ki gidip Zizc'i %99 bitirdik diyorsun!
Beşiktaş çomak sokmaya dünden razı!
Efes'te çomak sokarsa hiç şaşırmam!

Dev bütçeli Efes'in, Fener'in, Telekom olduğu yerde, kesin şampiyon olacağız demek marifet değil. Aklı başında olan taraftar da zaten bunu kabül etmiyor!...

Taraftarın derdi-çabası iyi işler yapılması arzusu üzerinedir.
İyi-doğru işler yapılırsa şampiyonlukta gelir, kupada...
Savaşlar sadece cephâneyle kazanılmıyor!...
Akılda gerek, yürekte!...

Hasretle bekliyoruz...
 
ArkdaşLar ben Engin Atsürle ilgili bugun gazetede haber gördüm paylaşım dedim.

Öte yandan Galatasaray Cafe Crown tarafından da ısrarla istenen milli basketbolcu Engin Atsür, tercihi Efes Pilsen?den yana kullandı. Geçen sezon Benetton Treviso forması giyen Engin, Efes alt yapısından yetişmişti.

Kaynak : Fanatik
 
Soner Türkmen' Alıntı:
ArkdaşLar ben Engin Atsürle ilgili bugun gazetede haber gördüm paylaşım dedim.

Öte yandan Galatasaray Cafe Crown tarafından da ısrarla istenen milli basketbolcu Engin Atsür, tercihi Efes Pilsen?den yana kullandı. Geçen sezon Benetton Treviso forması giyen Engin, Efes alt yapısından yetişmişti.

Kaynak : Fanatik

gazetelere bakarsak kayada bize yakindi anlasmak uzereydik ama efeste !!!
 
Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Soner Türkmen":26nixgjg]ArkdaşLar ben Engin Atsürle ilgili bugun gazetede haber gördüm paylaşım dedim.

Öte yandan Galatasaray Cafe Crown tarafından da ısrarla istenen milli basketbolcu Engin Atsür, tercihi Efes Pilsen?den yana kullandı. Geçen sezon Benetton Treviso forması giyen Engin, Efes alt yapısından yetişmişti.

Kaynak : Fanatik

gazetelere bakarsak kayada bize yakindi anlasmak uzereydik ama efeste !!![/quote:26nixgjg]

Evet orasıda öyle ben de sadece paylaşayım dedim. Bekleyeceğiz artık. Resmi bir şey duymadan zaten bende fazla inanmam.
 
Ali Demirci' Alıntı:
Hani birara Boston'dan devre arası gelmiş olan C.Herren bize uymaz mı?

Geldiği yıl iyi maçlar çıkartmıştı.

sonradan gelmisti sanirsam sonradan gelmesine rahmen takimi tek basina sirtlamisti nerde simdi ? o performansini sergileyecekse hemen alalim derim.
 
Ali Demirci' Alıntı:
Hani birara Boston'dan devre arası gelmiş olan C.Herren bize uymaz mı?

Geldiği yıl iyi maçlar çıkartmıştı.


İiii dedinde sevgili Ali bu adam geceleri babası yanında olmadan uyumuyordu zaten bize neler yaşattığını bir ben bir allah bilir herif tam bir deli babasından başka gözü kimseyi görmüyor.
 
bugun nostalji transfer modundayiz !!! bende bir tane yazayim brian tolbert suan israilde 34 yasinda tuborg macinda ilk yedi ucluk atisindada basari saglamisti galiba oyle bir maciu vardi atletik ve sutu iyi bir guardti. gerci orhunda olduguna 2 de oynuyordu 24 say ortalamsini %50 ucluk atarak yakalamis !!!
 
Bakın size 8 milyon dolara bir takım kurayim siz bu ligi kaçıncı bitirir karar verin yabancı neil karşıyakadan hosley karşıyakadan zizic panadan kasun barcadan nonda de colo choletten

yerli cücü, murat kaya, tufan, hüseyin, cenk akyol,kaya pekerve birde kerem gönlüm elide kalan para 1 milyon dolar unuda siz harcayın bu takım kaçıncı olur bu ligde arkadaşlar

NOT:Bu güne kadar center bölgesi kuvvetli olmayan bir takım şampiyon olmamıştır o yüzden 5 numaran iii ve kuvvetli olmak zorunda
 
Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Ali Demirci":6c8xgn5l]Hani birara Boston'dan devre arası gelmiş olan C.Herren bize uymaz mı?

Geldiği yıl iyi maçlar çıkartmıştı.


İiii dedinde sevgili Ali bu adam geceleri babası yanında olmadan uyumuyordu zaten bize neler yaşattığını bir ben bir allah bilir herif tam bir deli babasından başka gözü kimseyi görmüyor.[/quote:6c8xgn5l]


Mithat Abi bize gelmeden öncede zaten alkol ve uyuşturucu konusunda bir dizi operasyonlardan geçmiş diye duymuştum hatta Türkiye Kupası maçında Mersindeydi sanırım yanılıyor olabilirim Murat Muratanoğlu sürekli midesini tutuyor yeni operasyon geçirmişti falan diye söylemişti neyse yolu açık olsun :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst