2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sedat Unal' Alıntı:
tariq kirksay turk telekom iliskisi ise eger biz winston'a alirsak isterlerse papaloukas'i alsinlar !!!
Kesinlikle.
Bir de Adeleke çok agresif,oynadığı her maçta mutlaka birisi ile kavga ediyor.
Bu da bizim ,GS uslubuna yakışmaz.[/quote]

gecen sezon gaines agresif ve savascı oyunuyla gönlümüzde taht kurmadımı sorarım size[/quote]
Savaşçı olmak farklı ,kavga etmek farklıdır.
Gaınes hırslı idi,ama bu direk adamlara dalıyor. ;) ;) ;)
 
gaines dedigin kisi euroleague tecrubesi olan ispanyada yari final oynamis bir oyuncu hatirla banvit macimizi 24 sayi mi ne atmisti gaines adelekeyi sahadan silmisti. gaines agresif evet ama oda suanda kadroda degil ve sozlesme yenilenmesi dusunulmuyor !!!
 
Sedat Unal' Alıntı:
[quote="Seckin Hasseli":w2b5o0qo]gaines ve owens'in aldigi surelere bak bide onun tabi o kadar atacak , istatistiklere bakarsak o zaman braswell de magic johnson sana gore , kucuk takimin buyuk oyunculari bunlar !!!

gaines ve owens 25,24 adeleke nin ise 29 dakika ortalaması var cok da büyük bi fark goremiyorum malesef[/quote:w2b5o0qo]
O sizin beğenmediğiniz 4 dk da neler oluyor,bence siz arşivlere bir göz atın.
 
o macı hatırlıyorum tribünden isleme sansım olmustu dediğin gibi keske gaines kalsada adeleke nin adını hic soylemesek ama ben bandırmalıyım banvitin maclarını hic kacırmadım diyebilirim adelekenin az cok nasıl bir oyuncu oldugunu bildigim icin önerdim ki her önerdigimis oyuncu alınsaydı... :? :? :)
 
biri ulebte yari final oynuyor digeri eurocup'ta gruptan cikamiyor aradaki fark bu ama anlayabilsen girona'yi yenerkende gasol'u gaines durdurdu asveli'de canaria yayida hepsinde gaines owens vardi , senin adeleken ligte kepez , antalya , casa , bjk , reno maclarinda iyi oynamis aradaki fark bu

efes macinda 2 sayi , fulker macinda 6 sayi , bjk play-off maclarinda 8 er sayi atmis bize buyuk maclarda ortaya cikacak oyuncu lazim fulker macinda gaines owens ortaligi supurdu canaria macini hatirla ama adeleke'de kepez'i supurmus dimi ?
 
Tamam Adeleke iyi bir oyuncu fakat büyük kulüp oyuncusu değil.Gaines ile Owens Avrupa'da ter dökerken,Adeleke ligimizdeki küçük kulüplere şov yapıyordu.Gaines ile Adeleke'yi karşılaştırmak çok yersiz.Çünkü 2'sininde oynadığı kulüplerin bakış açıları farklıydı.Adeleke'nin kulübü play-off hedefliyordu fakat Gaines'in kulübü şampiyonluk hedefliyordu.Bu yüzden Banvit Adeleke gibi bir oyuncuyu tercih etti.Fakat şampiyonluk hedefleyen Galatsaray Gaines'i aldı.İşte buna kalite farkı denir.
 
Adeleke'nin adının geçmesi bile ne hallere düştüğümüzün göstergesidir.Bence fazla tartışmaya gerek yok.Gaines'i gördükten sonra kim gelirse gelsin ben beğeneceğimi sanmıyorum.Zizic olmassa tabi.
 
evet arkadaslar son derece haklısınız ben gaınesın ustune oyuncu tanımam bıze gelebılecek ama nıye gonderıldı anlamıyorum aslında bız gecen senekı basarıyı cok kucumsedık ılk senesınde bır takım ulebde 4. oluyosa vardır bırseyler hıc bozmadan super bır bes ve skorer 3 numara carl englısh gıbı takımı cok ustlere tasırdı ama nıye her sene bastan kuruyoruz anlamıyorum sımdı aldıgımız oyuncular ıstedıgı kadar ıyı olsun takım olmayı basaramayabılırler
 
Calıskan, surekliligi iyi, atletik, guclu ama nedir bu Gaines hayranlıgı anlamıyorum. Gaines'i sevenleri anlayabiliyorum, taraftarın kalbinde takımı için bu kadar ugrasan oyuncuların ayrı bir yeri olur. L.Richard, P.Williams hatta PTT'nin M.Smith'i de bizim neslin sevilen, bu tipte oyuncularıydı. Ama allah askına Gaines'ın basketbol yetenegi, zekası, fundamentali vb. bu kadar onemli bir oyuncu oldugunu gostermiyor bence. Gaines orta sınıf takımların oyuncusu, teknik acıdan sıradan biri sayılabilir. Banvit gibi takımlar Adeleke'yi alır, G.Saray gibi sampiyonluga oynayan takımlar Gaines, Owens gibi oyuncuları alır, mantıgına katılmıyorum. Bizim butcemiz kısıtlı oldugu için Gaines ve Owens'ı aldık. Gaines efes, fb, telekom kuluplerinin aklının ucundan, kulup kapısından bile geçmez bence. Begeni kisiseldir, hem oyuncuyu sevmeniz için illa cok yetenekli olması gerekmiyor. Bizim nesil için hala en buyuk futbolcu Prekazi, en buyuk basketçi Drazen Petroviç'tir. Gaines bu kadar sevildi mi, vay be...
 
kaan denen arkadas radyospor cikip yok murat hoca hoca degil 2. ligte bile takim yonetemez falan filan demekten bikmadin mi ? kardesim canli yayina baglanipta bu tur seyler soyleyerek klubune ne kadar zarar verdiginin farkinda degilmisin cik murat hoca nin yerine daha kaliteli hoca olsa daha guzel olur filan de , biktim oglum senden takimimizi surekli kucuk dusurmenden !!!
nasil galatasaraylisin sen ?
 
bu gün ismet bademle murat muratanoğlunun bayan basketboluna ne kadar ilgisiz olduğunu gördük adamlar final oynayan galatasarayın yerine bjk neden eurolıge gitti diye sordular bilmiyoeuz galiba bjk ligi birinci bitirdiğinden dediler enteresan valla.
 
Türk Telekom, Karşıyaka'dan Barış ve Olympiakos'tan Roderick Blakney'nin ardından İsrail'in Bnei Hasharon takımından oyun kurucu Erez Katz ile de iki yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşında ve 1.93 boyundaki Katz geçen sezon İsrail ligini 3. sırada bitiren Hasharon'da 5.1 sayı, 3.9 ribaund ve 3.8 asist ortalaması yakalamıştı. Çok iyi bir savunmacı ve saha içi lideri olarak tanınan Katz, 2004'te ULEB Cup'ı kazanan Hapoel Tel Aviv'in de kaptanıydı.

arkadaslar siz şimdi bana bu haberi nie buraya yazdın diyecekseiniz.....hepimizin bildiği gibi tutku ile ilgilenioduk ,şimdide ilgileniyoruz . hatırlarsınız daha önce red yanıtı almıstık , kanaatimce biraz bastırısak red yanıtı almayız . cünkü telekom 4 point guard oldu . yabancılar bi kenara , barıs ermisde yeni transfer oldu ve onu takımdan göndermek suan itibariyle cok zor . böylece geriye tutku acık kalıyor , inş baska takımlar ilgilenmiyodur . gerce sözleşmesi olsada alınabilir (belkide sözleşmesinde tazminat maddesi yoktur). alınırsa takımımıza cok faydalı olur uzunlarımız ve dıs oyuncularımız icin . mutlaka bastıralım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst