2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen seneki yabancılarımız nasıl daha iyidi yahu? Dee Brown zaten kötüydü yerine kim gelse ondan iyidir demektir. Stricklandda iyi olur inşallah. Hite istikrarsız ama potansiyelli bir oyuncumuzdu ama hite ile yollarımız ayrıp gravesi aldığımıza göre bir bilinen vardır. Gainesin tek özelliği savaşçılığıydı. Owens bence komple bir oyuncuyud zaten 4 numaraya alınacak adam owensden çok daha iyi oalcak anlaşılan.
 
Zizic: Taraftar bizim en büyük güvencemiz olacak. Tüm galibiyetlere onlarla ulaşacağız her zaman bizimle birlikte olsunlar.



Her zaman onlarla olmayı deneyecek miyiz ?
 
Arkadaslar 2 yabancı daha alacaz . biri 3-4 oynayabilen biride 1 numara oolacak . kaynağı sormayın o kendini biliyor :) :) :)
 
Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3c25pbgd]Arkadaslar 2 yabancı daha alacaz . biri 3-4 oynayabilen biride 1 numara oolacak . kaynağı sormayın o kendini biliyor :) :) :)

İsimler belli mi peki. Meşhur 4 numaradan vaz mı geçtik yoksa biri o mu?[/quote:3c25pbgd]
valla kaynak bana 4numara (3 e kayabilen) ve 1 numara alınacak dedi . dediğim gibi kaynak kendini biliyor
 
Cüneyt Strickland varken 1 numarayı ne yapacaz yahu. Sallamışlardır bence. Kerem, Murat, Eyüp yazmadığı sürece başka hiçbir kaynağa inanmayın arkadaşlar. Ha yada inanın sizin tercihiniz.
 
Gökce Başaran' Alıntı:
Cüneyt Strickland varken 1 numarayı ne yapacaz yahu. Sallamışlardır bence. Kerem, Murat, Eyüp yazmadığı sürece başka hiçbir kaynağa inanmayın arkadaşlar. Ha yada inanın sizin tercihiniz.
Gökce abi kaynak cok ama cok tanıdık biri . vallaha kızar sana :) :)
 
Emin kızmaz kimse bana. Bu saydığım isimler bizzat en yakın insanlardan alıyorlar bilgiyi. Onlar beyaza beyaz diyorsa, beyaza siyah diyen çıkması garip. He o da alıyordur, doğrudur. ama çıkma olasılığı daha azdır. İnanmak istiyen herkese inanır yani farketmez. Kimsede kötü niyet yok sonuçta.
 
Söyle madem kaynağı yahu. Biri geçen istediğimiz süoer 4 numara alınmazsa o bütçeyle yabancı sayımızı 5 yapacaz demişti. Yani istediğimiz 4 numara olursa 4 yabancıyla mücadele edecez olmazsa 5 yabancı. Acaba diyorum kaliteli 4 numara işi yatar mı?
 
Bence kaliteli 4 numaradan öte 3 de oynayabilen bir 4 numaraya (duyumu alan arkadaşın söylediği gibi) ihtiyacımız var. Çünkü 4 numarada Zizic var yine ama 3 numarada güvenebileceğimiz bi isim göremiyorum. Tufan'ın sakatlığının %100 geçtiği ve yeni sezonda %100 olacağı kesin mi ? Bir yabancı gerek o mevkiye ama 4 de oynayabilirse pek cillop olur yani..
 
Bir guard gelirse sasırmam, gecen sene de 3 numara beklerken iki guard alıp, Avery ile yolları ayırmıstık. Acıkcası sezon bası 5 yabancıya sıcak bakmıyorum. Rotasyonu olusturmak inanimaz zor oluyor 5 yabancıyla. Oyuncuları nasıl sıcak tutup, motive edeceksin bu baslı basına bir sorun.

5 yabancı oynatacaksan, oyuncunun kalitesi ve kimyaya uygunlugundan cok karakteri onemli. Kenarda oturdugunda sorun cıkarmayacak, oynamadıgında oyundan ve takımdan sogumayacak, iyi niyetli, performans verebilmesi için uzun sure oyunda kalıp ısınması gerekmeyen tipte oyuncular secilmeli. Biraz tersten gittim ama yukarıda saydıgım ozelliklere sahip oyunculara ligimizden ve dunyadan cok sayıda ornek verebiliriz.

5 yabancı demek, yabancı oyuncular için, kopuk kopuk oynamak demek, gerektiginde yeterince ısınamadan sorumluluk almak bazen de tam ısınmısken taktik geregi cıkmak zorunda kalmak demek. 3 ya da 4 yabancılı rotasyonlarda oyuncunun kafası rahat, cıkma endisesi yok. Gerek Efes'te gerekse Beşiktaş'ta bazı oyuncuların beklentilerin altında kalmasında 3+2 'nin getirdigi bu kısıtlılık var kanımca. Bunları dikkate alarak oyuncular secilmeli...
 
arkadaşlar eğer alacağımız 4 numara prkacin olursa onu türk vatandaşı yapma şansımız varmı.Türkiyede en az 3 yıl oynadı sanırım.
 
@ Timur Sağlam

5 yabancı meselesinde kesinlikle katılıyorum. Hite geçen sene sırf bu yüzden istikrarsız ve yararsız bir oyuncu görüntüsü çizdi. Oysa ki sürekliliği olabilse bence Avrupa maçlarında olduğu gibi ligde de istikrar sağlayabilirdi.

5 yabancı kontenjanını doldurmayalım eyvallah ben de bunu istiyorum ama ligde yerli oyuncu transferinde o kadar geç kalıyoruz ki başka da şansımız kalmıyor..

Bkz. bana elle tutulur, iş görür, hoşnut olabileceğimiz bir tane Türk oyuncu söyleyin, Tufan'ın iyi hali kadar yarar sağlayabilecek bir 2-3 numara bulun şu an ligde transfer edilmemiş, alınabilecek durumda olan..

Beşiktaş daha sezon bitti bismillah demeden Haluk Yıldırım'ı renklerine bağladı. Biz de o sıralarda iyi bir yerli transferi yapabilir ve 5 yabancı kontenjanını doldurmak zorunda kalmazdık. Rotasyon sıkıntısı da yaşanmazdı, parasal problem de..(2.si yaşanıyor mu bilmiyorum ama..)

Biz ne yaptık ? O kadar zaman geçti bekledik bekledik, forumlarda ağladık zırladık, Polat Kocaoğlu geldi.. Ne kadar tatmin olabiliriz, ne kadar tatmin eder Polat Kocaoğlu transferi bizi ? Haluk ? Polat ? Kararı siz verin.


@ Hakan Türk

Prkacin'i transfer edebileceğimizi zannetmiyorum.
 
bence bahsettikleri bütçeleri varsa prkacin'den çok daha iyilerini getirmeleri gerekir.yani benim söylemek istediğim prkacin'in hırvat milli takımında oynuyor olması türk statüsünde oynamasına engelmidir.eğer değilse çok iyi olabilir.bir kaliteli guard daha alınabilir ve o zaman şampiyonluktan bahsedilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst