2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
3 numara dedik dedik almadılar.Yarından itibaren saçımı 3 numaraya vurduruyorum.Herkes saçlarını 3'e vurdursun tepki olsun :) :) :p
Aslında Strickland ı türk yapabilseler hocanın 4 numaradan sonra ilk tercihi 3 numara olabilirdi . (ama yönetim yeni 1 alabilirmiş.kaynak öyle sötlüyor). 3 numaraya iyi oyuncu geldiği taktirde Strickland a kimse laf söylemezdi ama bunu yapmak için neyin olması gerektiğini eminim sende biliyosundur (Ahmed DEDEHAYIR ın olmaması) . Ama malesef o günü yaşayamıyoruz .

ben sacımı 3 e vurduramam sonra sacımı dikemeyecem :) :)
 
1 degil 2 yabancı alıyoruz, 5 yabancıya donuyoruz, aslında o kadar da sevinilecek bir haber degil bence. Butcemiz sabit olduguna gore, bu su anlama gelebilir: İstedigimiz yıldız(pahalı) 4 numarayı alamadık. Bu sebepten oturu artan kaynakla bir yabancı daha alacagız...

Yine hipotezimi bir basamak daha geliştireyim. İstedigimiz 4 numaralar olmazsa adayımız Owens'dı. Su an için 5 yabancıya gecersek, 4 numara sanırım Owens. Tahminim geriye 500bin$ a yakın bir butce kalır. Bunu da 3-4 oynayabilen bir dıs oyuncu için kulanabilirler. Ama bu oyle bir oyuncu olmali ki, bu oyuncuya ''X'' diyelim. Zizic/Huseyin, Owens ve X yanyana oynayabilmeli.
 
2 Yabancı alınacağına üzüldüm demekki istediğimiz 4 numara olmuyor.
 
Biz Euroleuge'de mücadele etmeden Öyle çok kaliteli oyuncu beklemek hayalcilik olur.Gerekli taahhütler verilip ne yapıp edip Euroleuge ile anlaşma imzalamamız gerekiyor.Fakir edebiyatıda yapmayalım.Futbol takımımız geçen sene yerli oyuncularımız ile şampiyon olmuştur.Gelip de iki maç oynamadan giden yabancılara akıtılan milyonlarca dolara yazıktır.
f.b. nin şampiyonluğundan sonra atılım yapmamız zorunluluk haline gelmiştir.
 
5 yabancı alacaksak, 4 numara için adaylar bellidir zaten, diger oyuncu için yaz liginden secebiliriz diye dusunuyorum. Neredeyse butun avrupada oynayan abdliler, gelişim ligi oyuncuları, tanıdık birçok isim orada, takip etmek için illa Amerika'ya gidip 1 ay kalmak gerekmiyor. (gecen yıla taş atalım biraz :) )

Su pasor 4 numaramız belli olsun da...
 
Jagla hem uzun olup hemde iyi şut atabilen nadir uzunlardandır.Ahmet Cömert'teki GS-TT maçında bize az çektirmemişti.Tam maçı çevireceğiz tak bir üçlük Jagla'dan.Bence alınsa iyi olur.Çok iyi iş yapar bizim takımda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst