2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Akan' Alıntı:
burada o kadar önerdiğim alınırsa süper olur dediğim guard chris lofton mersinle anlaşmış ahmet kandemir i tebrik etmek lazım ncaa den alınabilcek en iyi guard lardan birini aldı
her yıl olduğu gibi mersin,karşıyaka gibi takımlar yine süper transferler yapıyor ama biz hala örnek alamıyoruz onları strickland'ı alacağımıza zormuydu geçen yıl karşıyaka'nın aldığı 3 yabancı gibi oyuncu bulmak ama olsun canları sağolsun desteklemeye devam beğenmediğimiz şeyleri tabiki eleştireceğiz ama destek dinmeyecek ..
 
Murat İnal' Alıntı:
Noldu Bayram.. 1 tane daha 1 numara alıyorduk en son :)
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu değilim ben şunu alacağız bunu alacağız diyecek insanda ben değilim.Bir taraftar olarak bende sizin gibi cevap alabileceğim birilerine merakla soruyorum sorular sorduğumda böyle bir yanıt aldım 1 tane daha guard gelecek diye yani ben kimseye bu takıma guard alınacak diye söz veremdim çünkü ben sadece sizin merak ettiğiniz gibi merak ettiğim için bu konuları birine sordum gelecek dedi sorduğum kişi bir oyun kurucu bende bekliyorum
 
İnşallah olur ya gerçekten süper olur avrupa da yılın transferini yapmış oluruz hayırlısı olsun
 
arkadaşlar bu chris lofton çok iyi transfer oldu mersin için
bence bizim strickland tan da 2 3 gömlek daha kaliteli 1 oyuncu 1 ve 2 oynar izleyenler bilir çok iyi bir oyuncu çok isterdim bize gelmesini ahmet kandemir i tekrar tebrik ediyorum bence biz sene ortasında geçen sene hosley i istediğimiz gibi bu sene de chris lofton u isteriz
 
bayan ve erkek şubelerinde flaş transferler gerçekleştiriyoruz.. eminim ki maliyetler yüksek. bu transferlerin gerçekleşmesinde en büyük katkı, gs basketindir bence. burada ülkere onca sayıldı, sövüldü yanlışları masaya yatırıldı, bence buradan etkilendiler ve destegi arttırdılar, böyle düşünüyorum.
 
Sarı - Kırmızılılar iki yeni ABD'li oyuncusuyla resmi sözleşme imzalarken gözler yeni alınacak 4 numaya çevrildi.

Galatasaray Cafe Crown transferde gaza basarken yeni isimlerini resmiyete dökmeyi başardı. Alpella'dan Marshall Strickland ve PAU Orthez'den Antonio Graves'le daha önce anlaşmaya varan Sarı - Kırmızılılar bu oyunculara bugün resmi sözleşmeye imza attırdı. 25 yaşında ve 1.85 boyundaki Marshall Strickland, Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon 16.5 sayı, 3.8 asist ve 3.2 ribaunt ortalamaları ile dikkat çekmişti. Graves ise Fransa Ligi'nde 20.4 sayı, 2.2 ribaunt ve 2.2 asist ortamaları yakalayıp, sayı krallığında 2. sırada yer almayı başarmıştı.
Galatasaray Cafe Crown'un artık gözünü bir 4 numaraya diktiği ve arayışlarını hızlandırdığı ifade edildi. Sarı - Kırmızılıların geçen sezonki oyuncusu Chris Owens'ın da bu isimle arasında yer aldığı belirtiliyor.

BASKETDERGİSİ
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Burak Barut":vkocgys0]http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp


Aman Alllahım Ülker'in genç yöneticisi elinde mikrofonla Ufuk Sarıca'yı mı transfer etmeye çalışıyor :)
:ehue :ehue[/quote:vkocgys0]
beyler kusura bakmayin gulmem lazim uahahahahahahahah :muhaha :ehue :hi
 
- 5.yabancı sezon basında mı yoksa sezon ortasında mı alınacak?

- Herrmann transferi gercekleşirse 5. yabancı hangi pozisyona dusunulur?

Not: Sadece ve sadece Kaya transferini yapabilsek şimdi şampiyonluk hesapları yapıyor olacaktık, neyse...
 
Burak Barut' Alıntı:
http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp


Aman Alllahım Ülker'in genç yöneticisi elinde mikrofonla Ufuk Sarıca'yı mı transfer etmeye çalışıyor :)

kendileri şu sıralar Beşiktaş forumlarında takılıyor. Nicki "alleniverson". Bu arada bu genç yöneticimiz Galatasaray taraftarı değilmiydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da her forumda bukalemun gibi renk değiştiriyor. Aşağıda BJK forumuna attığı bir mesaj...

Arkadaşlar http://www.tbl.....com adlı sitede sol alt köşede Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda kim şampiyon olur anketi var bu ankette takımımız şuan baya gerilerde siteye Galatasaraylılar bastığından dolayı Gs ankette baya önde gidiyor.Haydi bizde oylarımızla kara kartalımızı en üste taşıyalım.
 
Ahmet Son' Alıntı:
Burak Barut":23n6yoam]http://www.turkbasket.com/anasayfa.asp Aman Alllahım Ülker'in genç yöneticisi elinde mikrofonla Ufuk Sarıca'yı mı transfer etmeye çalışıyor :)[/quote] kendileri şu sıralar Beşiktaş forumlarında takılıyor. Nicki "alleniverson". Bu arada bu genç yöneticimiz Galatasaray taraftarı değilmiydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. Ya da her forumda bukalemun gibi renk değiştiriyor. Aşağıda BJK forumuna attığı bir mesaj... [quote]Arkadaşlar [url="http://www.tbl.....com' Alıntı:
http://www.tbl.....com[/url] adlı sitede sol alt köşede Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezonda kim şampiyon olur anketi var bu ankette takımımız şuan baya gerilerde siteye Galatasaraylılar bastığından dolayı Gs ankette baya önde gidiyor.Haydi bizde oylarımızla kara kartalımızı en üste taşıyalım.
[/quote:23n6yoam]
yorum bile yok büyük uçurumlar var aramızda :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst