2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet futbolda iyi transferler yapıyoruz. Ama basketbol içinde 1-2 milyon dolarlık birçok iyi bir oyuncu alabiliriz vasat bir kalecinin yerine. Hep baskette ki paralar mı futbola harcanacak,biraz da futbolda ki paralar baskete harcansın :)
 
1,5m$ ımız varsa mukemmel. 5. yabancı mutlaka alınır. Her sene alındı. Sorumuz şimdi mi yoksa ocak-subatta mı alacagız?

Şimdi ya da ocak ayında alma arasındaki maliyet farkı, yarım sezonluk oyuncu ucreti kadardır. Yani yaklasık 200bin$ diyelim.

Halbuki Owens ile, Zizic kalitesindeki baska birinin maliyeti arasındaki fark yaklasık 500bin$ dır. (Zizic-Owens farkı 500bin$ demek istiyorum)

Peki sonuç? Net bir sonuç yok, cunku kimse BUTÇEYİ BİLMİYOR. Tamam ortada bir rakam var ve dogru, ama anlaşılan yonetimin bunu ESNETME durumu olabilir. Yoksa bu kadar iddialı konusamazlar, soylentilerde HERRMANN olmasa da O'na yakın isimler geçmezdi.

Bu yuzden BASTIRMALIYIZ, DESTEK vermeliyiz arkadaslara...

Not: Owens cepte zaten ama daha iyisi mumkun deniliyor, oyleyse...
 
Murat İnal' Alıntı:
Teşekkürler Şamil. Cidden ;)

[quote="Şamil Turançiftçi":2chqllh6]ya bu olaydan tamamen bağımsız olarak bişey sormak isterim bugün asist de kaan kural hermanın 1 2 milyon dolar araası bi maliyeti olduğunu söyledi, futbol takımı için sıradan bi kaleci almak içi 6 8 milyon euro yu gözden çıkarıyoruz çokmu zor basketbolda böyle bi bütçe ayırmak gerçekten merak etmemek elde değil
[/quote:2chqllh6]

rica ederim murat abi ne demek aslında genel hayal kırıklığı bendede olsa sizleride anlamıyo değilim oyüzden arkadaşlar keşke biraz daha sakin olabilselerdi şimdi üzülecekleri(eminim bi çok arkadaşım tavrından dolayı üzüüyodur) şeyler yazmazlardı
 
Timur abi istediğimiz oyuncular olmazsa Owens olabilir. Kend, kendime ekonomik ve takım içi kimya bakımından beyin fırtınası yapıyorum da;

Strickland ile imzalandı ama imzanın süresini bilmiyoruz. Belki denenip bırakılacak. Eğer yıldız oyuncu gelmezse Owens ile birlikte Strickland bırakılıp daha iyi bir guard alınabilir. İleride de 5.yabancı alınır.

Yada;

Direk 5 yabancı yaparız. Strickland kalır. 3 numaraya oyuncu alırız. Ki biz 5. yabancıyı alırız. Bari şimdi alalım da oyuncu takıma alışsın, yeni geldiğinde kimse surat asmasın, yeni oyuncuyu ısındırmaya çalışırken takımı düşürmeyelim.

Not: Strickland ve Graves'i açıklamamaları altında daha önce senin de dediğin gibi 4 numara yatıyor bence. Yıldız olmazsa o ilk seçenek doğabilir. Bu sadece benim görüşüm.
 
eğer yıldız oyuncu alamayacaksak ki o kadar iddialı konuştuktan sonra alamazsak bu bir tehlikedir yönetimin az olan güvenirliğide kalmaz
şimdi kötüyü düşünelim kötüyü iyiye çevirmeye çalışalım
owens tamam o cepte zaten
bir de ncaa den oyuncu deniyor
bu oyuncunun mevkisi önemli ben gözüm kapalı jaycee carroll derim bence çok yetenekli bir sg
ama eğer 3 4 veya yalnızca 4 oynayan oyuncular alınacaksa önerim
kyle hines:198 boyunda 19.2 sayı 9.1 ribaund 1.8 top çalma 3.1 blok ortalamalrına sahip
198 olmasına rağmen 4 numara oynuyor nba olamamasının sebebi undersize olması
http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=23546

pat calathes:3 numara oynuyor 208 boyunda 17.5 sayı 7.5 ribaund 2.7 asist ortalamalarına sahip beyaz amerikalı iyi bir dış şutör % 40 la 3 lük
orjini 3 numara olmasına rağmen 2 3 4 numaralı bölgelerde oynayabilir

http://sports.espn.go.com/ncb/player/pr ... erId=22355
 
Baştan beri Owens'ın kalmasını taraftarıydım. Gaine ile çok iyi bir iikili oluştursalarda ikisinin de ince olması ve Gaines'in 2.00 ancak olan boyu ile ister istemez zorluk çekiyordu Owens. Bu yıl zizic ile yan yana, hatta Polat ile yan yana olduğunda ( az yan yana olur Polat ile neyse) çok blok vurabileceğini düşünüyorum.

Ama Owens kalacaksa biraz daha iyi bir 2 numara (İsim, Marcus Brown gibi) birinin gelmeisnden yanayım. Çünkü gene fazla kolej guardları ile bir yerde tıkanacağız. 2 numarada30 yaş yada o civarda birileri ile çok kritik maçlardan yüzümüz gülerek ayrılabiliriz. Ne yazik ki Avrupa basketbolunda tecrübesi az olan guardlar büyük maç oynamayı beceremiyorlar. Doğalarında yok bu beceri.
 
jeremiah massey acaba aradığımız oyuncumu :)

Team: Aris TT Bank
Height: 2.02
Born: 1982
Nationality: United States of America
Number: 14

massey1.jpg


Geçen Yıl Eurolig istatiskleri
2007-2008
STATS
PPG
17
RPG
8.4
APG
0.9
FPG
2.5
 
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
jeremiah massey acaba aradığımız oyuncumu :)

Team: Aris TT Bank
Height: 2.02
Born: 1982
Nationality: United States of America
Number: 14

massey1.jpg
malesef . cünkü rmadrid e gitti
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst