2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşın dediği sene başı için doğru yani senen başında bu şekilde bir guard para basılıp alınabilirdi şu anda tabiki çok zor ama iyi bir guard alınmalı gerekirse paraya kıyılmalı bende 2. sınıf sıradan adamların g.sarayımıza yakışmadığını buranın hedef takımı olduğu basamak takımı olmadığı kanıındayım
 
ya bi sorum olacakti simdi biz ulebten elendik eurochallenge ne oluyor?

birde ben buraya 1 senedir uye olmaya calisiyorum bi turlu olamadim
 
Umut Erdem' Alıntı:
Bazıları benim yazıma tepki göstermiş..Şu an malik ya da fitchi isteyen o kadar galatasaraylı varki anlatamam.Arkadaşın biri demiş zizic ve miloju besliyecek bir guard lazım.E güzel kardeşim takımda guard yokken bu adamlar zaten 15 sayı civarında atıyor neme lazım bunları besliyecek guard...Bize her mac 18-20 sayı atam bir guard gelmeli...

Umut senin yazına bende tepki cevabı yolladım.Şu anda bu takımın ihtiyacı olacak son şey Fitch ve Malik gibi bencil oyuncular.
bu kadar egolu oyuncun varken bunlara birde sayıdan başka bir şey düşünmeyen bir guard eklersen o takım iflah olmaz bir daha.
Biz bu takıma Kerem Tunçeli'yi niye istedik işte bu yüzden çünkü adam istikrarlı sayı katkısı ve her maç takımı yönetecek oyun sergiliyordu.
İşte şu anda almayı planladığımız adamda aynen bu vasıflara sahip olmalı.
 
Kesinlikle TAPİRO TAPİRO TAPİRO bence başka kimse gelmesin cok pahalı olacagını sanmıyorum fiziksel özelikleri iyi olmasada zeka olarak deha oyun okuması mükemel benim en sevdiğim guardlardan biri fiziksel özelikleride iyi olsa nashle kapısırlardır bence :)
 
Recep Sarımeşe' Alıntı:
Misafir' Alıntı:
g.saray getirdi mi en iyisini almalıdır kimdir bu en iyisi Jasikevicius,Papaloukas,Arroyo vs.
2. sınıf adamlarla bir yere gelinemeyeceğini futbolda anladık baskettede anlayalı çok olması gerekiyor bir takım kurulacaksa ve bu takımın adı g.saray olacaksa en iyi kadro en fazla bütçe olmalıdır vizyon sahibi kişilerle korkmadan yapılmalıdır bu işler yoksa yapamayanlar bu mevkilerde olmamalıdır.

Söylemesi kolay sevgili misafir.Papaloukas 2.5 - 3 milyon euro arası oynuyor.Arroyo'nun kontratı yıllık 3 milyon dolar.Saras da aynen bunlara yakın.Ve bu düzeydeki kalburüstü oyuncuların hiçbirisi uleb cup ve yahut eurochallenge'da oynamayı kesinlikle kabul etmez.Akıl var mantık var Arroyo Eurochallenge'da oynayan bir takıma gelir mi ? Belki bunun örnekleri vardır ama bu tür oyuncular kesinlikle gelmez.Ki zaten bizim bütçemiz yetmez bu arkadaşları almaya. Ve ben hala zor olsa da Tepic ve bence alabilecek gücümüzün oldu Tapiro ' da ısrarcıyım.Bence alınabilir bu 2 pg den birisi


Söylemesi kolay falan yok arkadaşım.Misafir arkadaş çok güzel söylemiş.30 yaş küsür adamlar alıyoruz.Adamın savunma yapıcak hali yok.Buducnosta bak en yaşlısı 26 yaşında.Hepsi savaşıyor hele o guardları adını unuttum ama süperdi.

Bizim de fener gibi adam almamız lazım.Biz Avrupa'da basarısız ları zamanları geçmiş adamları topluyoruz.Şunu söyliyeyim TUFANIN SAKATI GUROVİCTEN DAHA İYİDİR.

Ek=Zaten sene başında adam gibi transfer yapsaydık Eoruchalenge olmazdık.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Recep Sarımeşe":3ef5lpq7]
[/quote' Alıntı:
Söylemesi kolay sevgili misafir.Papaloukas 2.5 - 3 milyon euro arası oynuyor.Arroyo'nun kontratı yıllık 3 milyon dolar.Saras da aynen bunlara yakın.Ve bu düzeydeki kalburüstü oyuncuların hiçbirisi uleb cup ve yahut eurochallenge'da oynamayı kesinlikle kabul etmez.Akıl var mantık var Arroyo Eurochallenge'da oynayan bir takıma gelir mi ? Belki bunun örnekleri vardır ama bu tür oyuncular kesinlikle gelmez.Ki zaten bizim bütçemiz yetmez bu arkadaşları almaya. Ve ben hala zor olsa da Tepic ve bence alabilecek gücümüzün oldu Tapiro ' da ısrarcıyım.Bence alınabilir bu 2 pg den birisi[/quote:3ef5lpq7]


Söylemesi kolay falan yok arkadaşım.Misafir arkadaş çok güzel söylemiş.30 yaş küsür adamlar alıyoruz.Adamın savunma yapıcak hali yok.Buducnosta bak en yaşlısı 26 yaşında.Hepsi savaşıyor hele o guardları adını unuttum ama süperdi.

Bizim de fener gibi adam almamız lazım.Biz Avrupa'da basarısız ları zamanları geçmiş adamları topluyoruz.Şunu söyliyeyim TUFANIN SAKATI GUROVİCTEN DAHA İYİDİR.

Ek=Zaten sene başında adam gibi transfer yapsaydık Eoruchalenge olmazdık.

Şimdi senin söylediklerinle benim söylediklerimin ne alakası var.Çok kolaysa fener alsın o zaman o adamları.Theo gibi Saras gibi hele hele Arroyo gibi oyuncular Türkiye'ye gelmez.Gelse de tabi ki de Euroleague'de oynayan bir takıma gelirler.Misafirin söyledikleri çok doğru diyorsun onun söyledikleriyle anlam olarak bağdaşmayan şeyler yazıyorsun.Ne alakası var şimdi Saras'ı , Arroyo'yu almakla , bizim 30 yaş üstü oyuncular getirmemizin ? Sizin için maksat neresinden tutacağımız farketmez yeterki bir yerinden tutupta eleştirelim . Ayrıca Gurovic'i küçümsediğiniz cümlenizede sadece gülüyorum. Alındığı zaman '' Gurovic insan değil , her maç 30 sallar bu , Gurovic , Gurovic Gurovic '' diyenler şimdi böyle saçma şeyler söylüyorlar . Tufan'ın sakatı da sağlamı da Gurovic'ten iyi falan değildir.Avrupa basketbolunun karakter olarak olmasada ( kimilerine göre ) yetiştirdiği en büyük basketbolculardandır Gurovic.1-2 maç kötü oynadı diye böyle saçma şeyler yazmak yersiz.deniyor ki miladı artık doldu ,hiç hırsı falan yok . Eğer öyle birşey olsaydı geçen sene Prokom'da final serisinin son maçında 36 sayı atıpta takımını şampiyon yapmazdı !
 
Recep Sarımeşe kardeşimin yazdıklarına katılmakla beraber biz kimi alırsak alalım yine böyle söylemler olacak.Biz zannediyoruz ki öyle oyuncuları getirince iş bitecek...
Olimpiyakos neden şampiyon olamadı hala onlar milyon dolarlar döküyor bu işe.Aslolan oyuncu almak değil yetiştirmek.Yetiştirmesen bile başka takımda ki oyuncuyu genç yaşta keşfetmek.Ayrıca saha içi saha dışı organizasyonun olması.Altyapıyı kurmadıktan sonra lavrinoviç kardeşleri getir paralarını alır giderler...
 
Keşke Emir gibi bi oyuncumuz olsaydı geldiği ilk günden beri belli ediyo kendini.Ama bu aralar gerçekten oynamaya başladı.Adam 1 2 3 4 oynuyo var mı ötesi Türkiyede?
 
Engin Atsur kiralansın mı

Herkese merhabalar

Takımımızın guard sıkıntısı cektigi bu gunlerde Engin Atsur'un cok faydalı olacagını dusunuyorum

1) Basketbol IQ'su cok yuksek
2) Hem shooting guard hem guard pozisyonunda oynayabiliyor
3) Su anda efes pilsen de sure alamıyor
4) Oyunun temposunu ayarlamak konusunda cok basarılı
5) Milli takımın guard pozisyonunda da oynamıs.
6) Eminim kendisi de basketbol oynayabilecegi ve avrupa tecrubesi kazanabilecegi bir takıma gitmek istiyordur
7) Cuneytle aynı karaktere sahip oldugu icin oyun rotasyonda cok buyuk problem yasanmaz

Bu sebeplerden Engin Atsur'un kiralanması mantıklı bir secenek gibi gozukuyor. Bu konuda goruslerinizi bildirirseniz sevinirim.
8)
 
Bonzi Wellsle İspanyadan bir takım ilgileniyormuş biz neden ilgilenmiyoruz?
 
Re: Engin Atsur kiralansın mı

Engin Atsür'ü almak hayalden öteye geçmez.Alınabilecekse mutlaka alınmalı zaten sezon başında da almaya çalıştık o yüzden şöle iyi böyle iyi diyee saymayada çok gerek yok.Ama Efes'in koçu aptal değil ki ilerde rakibi olacak bir takımı güçlendirsin.O takımdan alınacaksa Mustafa Abi alınmalı.
 
şuraya 5 NBA patentli oyun kurucu ve gelme ihtimallerini yazıyorum
Sean Singletary[Phoenix Suns][%12]
Gabe Pruitt[Boston Celtics][%25]
Taurean Grenn[CAI Zaragoza][%33]
Roko Leni Ukic[Toronto Raptors][%10]
Darius Washington[Ural Great][%18]
 
Erdal Avcı' Alıntı:
şuraya 5 NBA patentli oyun kurucu ve gelme ihtimallerini yazıyorum
Sean Singletary[Phoenix Suns][%12]
Gabe Pruitt[Boston Celtics][%25]
Taurean Grenn[CAI Zaragoza][%33]
Roko Leni Ukic[Toronto Raptors][%10]
Darius Washington[Ural Great][%18]

abi bu yuzdelemeyi nasıl yaptın ya inan çok merak ediyorum:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst