2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O listede en ideal adayım Darius Washington , geçen yıl Aris'te başarılı bir sezon da geçirmişti . Euroleague gibi tecrübesinin olması da avantaj . Avrupa'daki ikinci sezonu . Tabi yönetim almaz o ayrı konu lakin maddi anlamda yüksek bir oyuncu değildir zaten .
 
Hakan Oksuz' Alıntı:
[quote="Erdal Avcı":38gbenws]şuraya 5 NBA patentli oyun kurucu ve gelme ihtimallerini yazıyorum
Sean Singletary[Phoenix Suns][%12]
Gabe Pruitt[Boston Celtics][%25]
Taurean Grenn[CAI Zaragoza][%33]
Roko Leni Ukic[Toronto Raptors][%10]
Darius Washington[Ural Great][%18]

abi bu yuzdelemeyi nasıl yaptın ya inan çok merak ediyorum:D[/quote:38gbenws]
Takımda aldığı sürelere, vazgeçilebilirlik durumuna ve bizim onlara verebilceğimiz paraya göre yaptım.Oldu mu?
 
Mustafa Abi ameliyat oldu
Efes Pilsenli başarılı oyuncu Mustafa Abi Anadolu Sağlık Merkezi'nde ameliyat oldu. Geçtiğimiz günlerde dizinden sakatlanan Mustafa Abi'ye artroskopik mikro kırık ameliyatı uygulanarak diz kıkırdağındaki aşınmış bölgeler temizlendi.

Mustafa Abi'nin ameliyatını gerçekleştiren Efes Pilsen Spor Kulübü Doktoru Op. Dr. Erşan Ateş ameliyatın oldukça başarılı geçtiğini belirterek: "Mustafa Abi'nin ameliyatı çok iyi geçti. Kendisi bu akşamüstü taburcu olacak ve 1 - 1,5 ay içinde sahalara dönebilecek." şeklinde konuştu.

sporx.com

Belki alırız bize çok iyi gider dedik ameliyat olmuş :shock:
 
[/quote]
Takımda aldığı sürelere, vazgeçilebilirlik durumuna ve bizim onlara verebilceğimiz paraya göre yaptım.Oldu mu?[/quote]

yok olmadı..ziyadesiyle saçma..
Sean yuzde 14
Gebe Pruitt yuzde 22
ukic yuzde 11 olmalıydı ozaman
 
Evren Büker...

Son 2 sezondur çıkışını seyrettiğim, hırsı ve zekasıyla oyununa her geçen gün yeni şeyler katan bir oyuncu, 2 ve 3 numaralardaki sıkıntımızı gördüğümde hatta bu çocuk 1'de oynuyor zaman zaman, ara transferde düşünülebilecek bir transfer olabilir... Savunma yönüde oldukça kuvvetli bir kısa oyuncu.
 
Re: Evren Büker...

Kesinlikle düşünülmelidir.
Oyak'ın onu elinde tutması çok zor Utku Abi'de devreye girerse bünyemize katmamız için hiç bir engel yok :p
 
Re: Evren Büker...

Yücel Platin eldeki imkanları en iyi değerlendiren hırslı genç kuşak koçların başında geliyor. Sezon başlamadan önce kendisiyle Konyada uzun uzun sohbet etme imkanı bulmuştum, ileri boyutta Galatasaray taraftarı kendisi...
 
Re: Evren Büker...

farklı bakış açısı takımımda adaşımın olması güzel olur:p:D
 
Re: Evren Büker...

Yücel hocamızı, Renault'mu play-off a taşımadan hiçbir yere bırakmıyorum, Oyak-Renault üyesi olarak.
Evren Büker'i zaten vermiyorum. Galatasarayın prensiplerine aykırı, iyi yerli oyuncuyu bünyesine katmak.
Yürekli Türetken'i bir kenara koyuyorum. (birde şanssız sakat Tufan'ı)
 
Re: Evren Büker...

Kereme katılmamak mümkün değil. Belki henüz biraz daha Oyakda kalmasında fayda olabilir; ama ciddi derecede iyi bir adam. 85 jenerasyonu çeşitli sebeplerden doalyı yakından takip etme fırsatı buldum; Evren'i ilk izlediğimde 15 yaşında falandı; Mako altyapısındayken. Çok çabuk yatay adaımıyla dikkatimi çekmişti ; Ahmet Erdoğan'ın arkasında kalsa da; oradan Zaten ; Hüsnü-Ali- Evren Oyağa kadar çıktılar; sonra Hüsnü alemci oldu; kalan ikisi devam ediyor. Evren ; ciddi derecede underrated; oyun zekası da çok gelişti. Yalnız biraz şut sokması lazım .
 
Re: Evren Büker...

Kendisini bizzat yakından tanırım, kardeşim gibi severim. İlk teklifimizi iletelim kendisine:) Çok süper çocuktur, sporculugu harici kendisi de hem efendi hem de düzgündür.
 
Kerem Tunçerinin oynadığı Triump Lybersty rusya liginde ve avrupada çok kötü bir durumda. Ulebi kazanır mı derken ilk turda oostende elendiler, kendi liglerinde ise 5-1 yapmışlar. Kerem de çok süre alamıyor, sözleşme şartlarını bilmiyorum ama yönetimden birileri bu işi takip etmeli bence.
 
Bu konuyu görünce çok şaşırdım ben bursada oturuyorum ve renonun 2 sezondur evindeki maçlarını kaçırmıyorum Evren renonun herşeyi Evren renonun hücum silahı hücum çeşitliliği dinanizmi hareketi enerjisi Evren bursa seyircisinin sevgilisi taraftarıyla arasında çok kuvvetli bir bağ vardır .Reno takımını maç öncesi ısınırken izleseniz bile farkedersiniz Evren i.Reno takımından farkını belli eder Evren çok daha büyük takımları hakediyor.Şu an büyük takımlara çok büyük katkılar veremez belki ama Evrenin asla yerinde saymayan bi oyuncu olduğunu çok rahat söyleyebilirim.Galatasaraya katkısı çok büyük olur Bursadan ayrılmasına çok üzülürüm Reno onsuz çöker ama Yücel hocamız bulur yolunu onunda Galatasaraya gelmesi ilginç olabilir :D Ama ikiside Bursayla artık bütünleştiler ayrılmaları beni ve reno taraftarını çok üzer ama Galatasarayda büyük başarılar kazandıklarını görmek üzüntümüzü dindirebilir :D
 
Willie Deane , Tapiro , Engin Atsür , Kerem Tunçeri >>> Marshall Strickland

Yücel Platin , Koray Mincinözlü >>> Murat Özyer

+ Evren Büker


Ahmet Dedehayır ve Hakan Aydınol'a güle güle ...


Bir de Murat Kaya ile Polat Kocaoğlu hemen iyileşsin .

Buyrun size erkek basketbol şubesini harikalaştıracak liste :)
 
Koray Mincinozlu kaç yıldır basketbolla ilgilenmiyor biliyor musunuz? Kendisine büyük bir saygım ve sevgim var ama artık büyümeliyiz. Bizim koçumuz değişecekse Avrupa'nın en iyi 10 koçundan 3-4'ü gelir istersek.
 
Evren Büker'den bahsedelmiş,yüzde yüz katılıyorum..
Bizim de kendisi ile yaptığımız bir röportaj vardı ve orada çok mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu da gördüm... Takımımızı bir üst seviyeye rahatlıkla taşıyabilecek bir oyuncu..İstatistiklerine de bakarsak(ortalama olarak bilmiyorum) her maç 5 ribaund 5 asist yapıyor neredeyse. Gelecekte hem Milli takımımızda hem de Galatasarayımızda başarılı olur İnşaallah... :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst