2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kaldıki alıncak isim yönetime soruyorum bu kadar ilgisiz kalıyorsunuz peki takip ettiğiniz oyuncular varmı. bence alıncak isimlerinde 30 yaşı geçmemiş olması lazım takımın yaş ortalaması baya yüksek biraz aşağı çekmek lazım bu yönetimden birilerinin genç oyuncuları araştırıp takip etmesi lazım bence yada var ben bilmiyorum.
 
Mirsad Altın' Alıntı:
ya bu gs yönetimi ne yapmaya çalışıyo böyle ya.amaçları bizi batırmak mı,şubeyi kapattırmaktı
Mirsad Bey çok net parası fazla olan oyuncuları alıyo,basketbolcu ne taraftarı düşünüyo ne de tutuğu takımın yaptığı teklifi.
 
Sene başında harcanan o kadar paradan sonra şubede para varmı bence bunuda gözardı etmeyelim hemde sponsorumuz sene başında bu hocayla devam edersen şu kadar şu hocayla devam edersen bu kadar para veririz gibi bir pazarlık yaptıysa !

Ahmet Dedehayır ne kadar sevmesekte transfer yapma adına bir şekilde çaba harcıyordur ama sonuçta herşey paraya bakıyor ;)
 
1 milyon alan bir oyuncu bu takımdan ayrıldı, üstelik de mazeret olarak parasını alamadığını gösterdi ki bilerek verilmedi. Bu para nerede Gökmen Bey?

Özyer mi aldı yoksa parasını? :)
 
Andre Devon Brown Banvit'te
28.01.2009 14:21:00
Beko Basketbol Ligi takımlarından Bandırma Banvitspor, ABD'li Andre Devon Brown ile sözleşme imzaladı.

Banvit Basketbol Kulübünden yapılan açıklamada, Bandırma Banvitspor'un, kadrosunu ABD'li Andre Devon Brown ile güçlendirdiği belirtildi.

Brown'un, NBA takımlarından New Jersey Nets, Atlanta Hawks, Memphis Grizzlies ve Charlotte Bobcats'un da aralarında bulunduğu çok sayıda takımda oynadığı kaydedilen açıklamada, 2.06'lık Brown ile birlikte takımda forma giyen ABD'li basketbolcu sayısının 4'e ulaştığı bildirildi.
 
Transfer stratejisinde -herhangi bir strateji olduğundan da emin değilim- skandal diyebileceğimiz çok büyük hatalar yapıldığı kanısındayım.

Evvela Zizic'den yüksek bonservis bedeli bekleyip, oyuncunun bir ay parasını ödemeyerek takımdan elini-kolunu sallaya sallaya gitmesi tam bir fiyaskoydu. Bu oyuncunun sözleşmesinde "Bir ay ödeme yapılmazsa, oyuncu, mukavelesini tek taraflı feshedebilir" maddesinden kulübün haberi yok muydu? Hem oyuncuyu Badalona'ya bırakmak istemeyeceksiniz, hem de göz göre göre elinizden kaçıracaksınız! Böyle bir gaflet olabilir mi?!

Sonrasında geçen süre bir ayı aştı. Alabileceğimiz ve işe yarayacak birçok oyuncu varken zaman kaybederek uzun süredir pota altında sıkıntı yaşamamıza göz yumdular. Şube yöneticilerinin Avrupa kupalarını önemsemeyerek ne denli dar bir vizyonla hareket ettiğini görmek üzücü.

Madem Avrupa kupasını önemsemiyorsunuz, lig için birşey yapmanız lazım. İkinci yarının en önemli maçlarından birine bir aydan az bir süre kaldı ve hangi oyuncu gelecek o dahi netleşmedi. Oyuncu gelecek de, uyum sağlayacak da vs... Yani zaten biz bugün oyuncu alsak, alacağımız oyuncunun takıma katkısının azami seviyeye erişmesi takriben bir ayı bulur. 20. haftada oynanacak Efes maçı kaybedilirse play-off'taki olası eşleşmeye 1-0 geride başlamak tüm beklentileri zayi edebilir. Dolayısıyla bir an evvel birşeyler yapmak lazım.

Atkins'in midesindeki sorun nedir, neden bu denli uzun sürdü, ne zaman dönecek? Muamma!.. Midesinde rahat hareket etmesini engelleyen bir sorun varsa ve bu uzun sürecekse farklı arayışlara girmek lazım. Zira Cüneyt'te takriben bir ay yok

Belkide oyuncu transferinden daha önemli transferler var... Mesela şubeye "iş bilen" yönetici transferi gibi...
 
Daha ne bekliyoruz anlamiyorum. Bu hafta onemli Antalya macimiz var takim Allaha emanet. Haftaya sali Kyiv deplasmanimiz var Eurochallenge'da.
Guardsizis, Muratin bu gorevi daha ne kadar goturecegi mechul. Atkins ne zaman geri donecek ulkesinden, Milo ne zaman geri donecek, Cuneyt Efes macina yetisir deniliyor. Uzun transferi neden bu kadar uzadi. 7 kisilik rotasyon ile Guardsiz isimiz cok zor. Saglik ekibi evlere senlik. Gurovic ne kadar mac ceza aldi lig'de ?
Zizic takimi yari yolda birakip kacti. Huseyin tek basina savasiyor.
Butun olumsuzluklar donup dolasip bizi buluyor.


Allah yardimcimiz olsun.
 
Eğer Rashid Atkins devam edemeyecekse ondan daha fazla faydalanamayacaksak
Malik Dixon şu an boşta bu takıma tecrübesiyle bütük katkılar sağlayabilir.Belki Günü kurtarmak adına bir transfer olur ama bence şu an en çok ihtiyacımız olan şey günü kurtarmak
 
Malik Dixon iyi olurdu özelliklede maç içinde takım sayı sorunu yaşayınca direk üçlükleri yollar :)
 
Atkins söylenilen tarihte gelmedi, ne zaman geleceği de muamma. Bana göre çok iyi bir oyuncu ama eğer dönüşü ayları bulacaksa Malik iyi bir hamle olur. Söylenilen takım yapımıza uyar mı bilmiyorum ama söylenilenin aksine takım yapımızın olmadığından adım gibi eminim.
 
millet nba patentli adamlar getirtiyor...biz hala bi oyuncu alamadık...
 
Ratko Varda'yı mı alacağız ki diyordum,boş düşünüyormuşum.

Ayrıca Adeleke ile ilgili olarak da herkesten çok çok özür diliyorum,yanlış bir bilgi imiş. Kusuruma bakmayın.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Ratko Varda'yı mı alacağız ki diyordum,boş düşünüyormuşum.

Ayrıca Adeleke ile ilgili olarak da herkesten çok çok özür diliyorum,yanlış bir bilgi imiş. Kusuruma bakmayın.
Keşke Varda'yı alsak bjk de oynarken onun için sırf bjk maçlarını izliyordum :D
 
Murat Liman' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1v4u4kvs]Ratko Varda'yı mı alacağız ki diyordum,boş düşünüyormuşum.

Ayrıca Adeleke ile ilgili olarak da herkesten çok çok özür diliyorum,yanlış bir bilgi imiş. Kusuruma bakmayın.
Keşke Varda'yı alsak bjk de oynarken onun için sırf bjk maçlarını izliyordum :D[/quote:1v4u4kvs]

Şansımız kalmadı artık... :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst