2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz geçen seneki Dee,Gaines,Owens ve Hite gibi tribünleri ateşleyecek,aynı zamanda estetik hareketler yapacak,agresif ve sempatik oyuncuları istiyoruz.Geçen seneki takım bana göre son yılların en iyi takımıydı tabi bana göre.Hepsi birer savaşçıydı onlara türklerimizde katkı yapıyordu ve süper bir takımdı şimdi ise avrupa ekolü var takımda ne zevk var ne estetik.Biz cemal nalganın ve arada sırada graves in hareketleriylemi coşacaz ALLAH AŞKINA!!!
 
Bide şu konu var tabi geçen yıl transfere harcanan para mı çoktu bu sene mi eğer bu seneyse boşa gitmiş paralar keşke şu beş yabancu bari bizde olsaydı M.Dixon,Adeleke,Gilbert,R.Mims ve Jeffrey Graves bu beşli bile şimdikinden kat kat üstün bence
 
yunustaylan' Alıntı:
bizde polat var rahat olun, şampiyonluğun en güçlü adayıyız :)
Polat la neden dalga geçiyorsunuz adam elinden geleni yapıyor mücadele ediyor savaşıyor.Dalga geçilecek biri varsa Guroviç bu performansla bize hiç bişey vermez diye düşünüyorum.
 
ben burada polat ı eleştirmiyorum, şampiyonluk parolasıyla çıkan yönetim, yerli oyuncu transfer edemiyor ve sonra şampiyon alacağız diye birbirlerini kandırıyorlar.efes, fb ve telekom un kadrosu bizimkiyle kıyaslanamaz bile
ben bunu son zamnlarda aldığımız yenilgiler yüzünden söylemiyorum
zaten bayada eksiktik kaybettiğimiz maçlarda...
18 sene bekledi bu taraftar, 1 sene daha bekleriz ne olacak :oops:
 
Umudumuzu kesmeyelim saktlar bir düzelsin herşey yoluna giricektir.
 
yunustaylan' Alıntı:
mehmettuncer' Alıntı:
Umudumuzu kesmeyelim saktlar bir düzelsin herşey yoluna giricektir.
çok klasik konuştun mehmet :) sıkıldık bu laflardan
:) fairin ekmeği umuttur .öle bi cümle vardı ya nasıldı unuttum :) :) umut fakirin ekmeğimidir nedir öle bi cümleydi :)
 
yunustaylan' Alıntı:
bizde polat var rahat olun, şampiyonluğun en güçlü adayıyız :)
+ Alican
------------------------------------------------------
arkadaşlar bu yazım dalga geçmek için değil . tamam Polat iyi bir transfer ama sen geçen sezon türk oyuncun yok denecek kadar az die ligde bocaladın . Kadrondan 1 türk ü yollayıp 2 türk(1 i genç) almak hangi akla ve mantığa hizmet ?
 
murat hocanın bi açıklaması vardı takımla sözleşme imzaladım ertesi gün transfere başladık boştaki tek isim polat kocaoğluydu dedi burda artık suç kimde siz karar verin :)

koray hoca geçen hafta 5 oyuncuyla görüşüyoruz demişti bunlardan ikisi gaines ve adeleke başka takımla anlaştılar ve yarın zor bi deplasmana gidiyoruz gurovicinde 3 maç daha olmayacağını düşünürsek..
bizi sadece bu sezon tatmin edecek değil uzun vadede kadroda yer alacak oyuncuların alınmasından yanayım..inanıyorum ki yönetim kısa vade düşünse çoktan kadroya yabancı oyuncuyu katmıştı..ilk aklıma gelenler jason keep ve britton johnsen..
 
adamların yerlileri zaten türk milli takımında oynuyor ve üzerine hala takviye yapıyorlar(efes avrupadan elenmesine rağmen). bizde burdan diyoruzki ,orda süre bulamayan birkaç oyuncuyu biz alalım,sonra şampiyon olacağz diyelim.(gerçi onlarıda alamıyoruzki :) )
 
özcan çağlar' Alıntı:
Bizim geçen seneki yabancılarımız hep iyi yerlere geldi bi Owens tan haber yok Owens ın nerde olduğunu bilen varmı?
ispanya ikinci liginde gözüküyor..Navalcarnero isimli bir takımda..
Buna ragmen 9.7 sayı ortalaması ve 3.5 ribaound ortalaması ile beni negatif yonde şaşırttı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst