2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıldız bi oyuncu bekliyoruz ama gelen yıldızlardanda pek bi fayda gelmedi yürekli savaşçı adam herşeyi yapar zaten bkz bayan takımına türkiyenin en iyi kadrosu ama kaçıncı sırada bayanlarda bişeler var onu geçtim sonunu bağlarsak nerde bu transfer :)
 
insallah efes macına yetisir olası bir play off eslesmesinde skoru dengelememiz lazım bu macıda evimizde oynuycaz seyirci avantajı bizde olucak cunki efesin seyircisi yok :p
 
:p Merhaba foruma yeni katıldım inşallah beni kabul edersiniz. :p



Bence bu saatten sonra öyle yıldız mıldız beklemeyelim.Savaşan,yenilgiyi kabullenemeyen bir oyuncu bu saatten sonra bulunamaz.Ben vasat bir oyuncu bekliyorum ama Koray Hoca nın dediği gibi level atlatacak bir oyuncu getirilmezse bence taraftar ayaklanır. :p
 
malesef bu sene transferlerde umduğumuzu bulamadık.geçen seneye kadar muhteşem giden, hatta geçen sene tavan yapan transfer başarımız bu sene düşüyor.bugün baktım da gerald fitch, kepez-aliağa maçında 31 sayı 4ü hücüm 9 ribaund 11 asist 2 top çalma ile oynamış.insan iç çekiyor.bu takımda istikrar olsaydı da fitch-gaines-hite takımda kalabilseydi diye.
 
Fitch ve Hite, Graves ile aynı mevkide oynayan oyuncular. E üçü beraber mi oynasın?

Bence Graves, Atkins ve Milo beklentilerin altında kalmadı. Gurovic en iyi transferimiz derken en büyük hayal kırıklığı oldu. Marshall hataydı ama Atkins ile düzelttik ve güzel de oldu. Yanlış olan içeriye hem sene başında hem de şimdi bir uzun alınmaması oldu. Vurayım derken öldürmeyelim.
 
Bugün maç öncesinde yardımcı hocamız Sayın Aziz Bekir'le konuşma şansım oldu. Kendisine Efes Pilsen maçına yeni uzun oyuncumuzun yetişip yetişmeyeceğini sordum ama aldığım cevaplara göre şu an daha önemle üzerinde durdukları konu oyun kurucu mevki olarak görünüyor. Milo'nun da dönmesiyle birlikte uzun sıkıntısı biraz daha geri plana düştüğünü ama Atkins'in durumunun henüz netlik kazanmadığını ifade etti. Ama bizim özellikle Efes maçına kadar yeni transferimizin yetişmesini istediğimizi belirttim, nedeni sordu. Olası play-off eşlemesinde Efes'e karşı 1-0 geriden başlamak ve diğer rakiplerimize karşı da avantajımızı kaybetmek istemediğimizi söyledim doğal olarak. Aziz hoca ise daha da güzel konuşup Türkiye Kupası'nın da olduğunu ve sanki ona yetiştireceklerini ifade eden tarzda konuştu. Tabi bu bizim için çok daha iyi. Ayrıca iki yabancı hakkımızın olduğunu söyledi. Öyle bir durumda bu sefer oyuncu bolluğundan rotasyon sorunu yaşayabiliriz.
 
Lionel Chalmers ve Ruben Douglas! Bu 2 isimle gorusuldugunu tahmin ediyorum.Simdilik tahmin demek daha dogru Atkins durumu kesinlige kavusunca bazi seyleri daha net aciklayabiliriz.
 
Willie Solomon-Antonio Graves-Milan Gurovic-Dejan Milojevic-Pops Mensah Bonsu boyle bir kadronun sampiyon olmamasi surpriz olur bu ligde.!

Willie Solomon eger Rashid Atkins'in durumuna bagli olarak transfer edilebilirse bu sezon finali garanti oynariz.Solomon-Graves ikilisi NBA standartlarinda bile cok is yapar.
 
şu an için willie solomon bize gelemez nba da gayet iyi performansı var.umarım atkins i degiştirmek zorunda kalmayız.bizim takım için gelecek oyuncunun çok önemli istatislikler yapmasına gerek yok 10 sayı 10 riabuant bize yeter artar.bnce takımda bi 3 numara sorunu var 4 5 oynayabilecek hüseyin cemal milo gerektiginde groo polat var ama bi tane 3 numara gerçek şutörümüz yok.eski efesli antonio granger gibi cskl longdn gibi ibrahim kutluay gibi seneye bu konunun dikkat edilmesi lazım
 
Emir Kalyoncu' Alıntı:
Willie Solomon-Antonio Graves-Milan Gurovic-Dejan Milojevic-Pops Mensah Bonsu boyle bir kadronun sampiyon olmamasi surpriz olur bu ligde.!

Willie Solomon eger Rashid Atkins'in durumuna bagli olarak transfer edilebilirse bu sezon finali garanti oynariz.Solomon-Graves ikilisi NBA standartlarinda bile cok is yapar.

Emir o kadar bütçe var mıdır sence şubede? Sonuçta sorunlu olduğu kabullenilip gönderilen bir Atkins'e kimse bonservis ücreti ödemez. Sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedilir yani. Kaldı ki Solomon NBA'den gelir mi, bence gelmez şu şartlarda. Pops Mensah alınırsa faydalı olur ama ne kadar ücrete mâl olacağını hiçbirimiz kestiremiyoruz. Bu transferin bu kadar uzun sürmesinin nedenide istenilen oyuncuların maliyetlerinin takım bütçesinden hemen karşılanamadığı içindir muhtemelen..
 
Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":x7s8kn7k]Willie Solomon-Antonio Graves-Milan Gurovic-Dejan Milojevic-Pops Mensah Bonsu boyle bir kadronun sampiyon olmamasi surpriz olur bu ligde.!

Willie Solomon eger Rashid Atkins'in durumuna bagli olarak transfer edilebilirse bu sezon finali garanti oynariz.Solomon-Graves ikilisi NBA standartlarinda bile cok is yapar.

Emir o kadar bütçe var mıdır sence şubede? Sonuçta sorunlu olduğu kabullenilip gönderilen bir Atkins'e kimse bonservis ücreti ödemez. Sözleşmesi alacaklarına karşılık feshedilir yani. Kaldı ki Solomon NBA'den gelir mi, bence gelmez şu şartlarda. Pops Mensah alınırsa faydalı olur ama ne kadar ücrete mâl olacağını hiçbirimiz kestiremiyoruz. Bu transferin bu kadar uzun sürmesinin nedenide istenilen oyuncuların maliyetlerinin takım bütçesinden hemen karşılanamadığı içindir muhtemelen..[/quote:x7s8kn7k]

Sonuçta zizic bizden çok yüksek bi rakam alıyodu onun parasını pops mensah a verirsin atkins ve marshall hiç transfer edilmedi say onların parasını willie solomona verirsin böylece halledersin yani o kadro çokda zor değil hani hiç olmadı biraz daha fedakarlık yapabilir kulüp sonuçta ne kadar zamandır şampiyonluk bekliyoruz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst