2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jankunas...10 numara hamle olur,takımımıza kesinlikle çok şey katar...İkinci isimi konuşmaya bile gerek yok,çok büyük hüsran olur kanımca...En azından benim morali sıfırlar bu hamle...
 
bence jankunas transferi olursa rotasyon olarak zorlanabiliriz...zira burdan okuduklarım kadarıyla jankunas kimine göre 3-4 kimine göre tam bi 4 kimine göre 4-5 oynuyor...eger 4 oynarsa milonun süreleri azalıcakki bu takım için iii olmaz milo gerçekten bu takımın temel direklerinden 3 oynarsa guroviç her ne kadar formda olmasada ondan faydalanamayabiliriz....eger rotasyon içi dengeleri iii ayarlarsak hiçbir itirazım yok bu transfere bi kere litvanyalı olması bilgi görgü oyun okuma sogukkanlılık anlamında faydalı olucaktır...
 
su an forumda 60 ya yakin kisi var hepside soyle guzel bir transfer haberi ciksa da heycanlansak diye bekliyor .. yokmu soyle guzel bir transfer haberi olan arkadas.. :D
 
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:
bence jankunas transferi olursa rotasyon olarak zorlanabiliriz...zira burdan okuduklarım kadarıyla jankunas kimine göre 3-4 kimine göre tam bi 4 kimine göre 4-5 oynuyor...eger 4 oynarsa milonun süreleri azalıcakki bu takım için iii olmaz milo gerçekten bu takımın temel direklerinden 3 oynarsa guroviç her ne kadar formda olmasada ondan faydalanamayabiliriz.
Tam tersine 1 taşla 2 kuş vurmuş oluruz . Hem Milo yu hemde Gurovic i yedekleriz .
 
Osman Aydın' Alıntı:
Aslında pivot olarak Pamesa da fazla süre alamayan Ermal Kuço yu alsak,yabancı transferini de geçen günlerde yine Pamesa dan ayrılan Ruben Douglas ı alarak bitirsek nasıl olur? :p :) ;) Yorumlarınızı olumlu yada olumsuz bekliyorum.

Kuço yu ve Douglas Ga Cafe Crown da istermisniz? :) :p

Douglas Roma ile anlaştı sanırım.
 
Bu arada sanırım Boisa'ya yol vermişler zaten .Şu an boşta yani küme düşmemeye oynayan takımda dahi tutunamamış anlaşılan.
 
Transfer heran bitebilir, salı akşamı hala burada transfer haberi yoksa, o zaman Türkiye kupası maçlarına yetişmeyecek anlamına geliyor!
 
Ben bu sefer gerçekten iyi bir oyuncu getireceğimizi düşünüyorum.Takım'ın son zamanlardaki iyi performansı şampiyonluk yolunda kaliteli bir oyuncu gelmesi halinde tekrardan büyük umutlar getirecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst