2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hosley hebri doğru ise bu bize bazı sorunlar çıkarabilir diye düşünüyorum.graves ve hosley ben atıcam olayına girerlerse takım zarara uğrar..umarım böyle birşey gerçekleşmez veya gerçekleşirse bile koray hoca duruma müdahale eder inş..eğer guroviçte takımda kalırsa graves,hüseyin,hosley ve her ne kadar top istemesede guroviçe hücumda topları doğru paylaştırmak gerekecek.buda bence kolay bir olay olmayacaktır...ama eğer hosley realde biraz daha takım oyuncusu olduysa o zaman bir sorun çıkacağını sanmıyorum
 
FIRAT GÜVEN' Alıntı:
http://www.solobasket.com/contenidos/quinton/hosley/volvera/turquia/c-20768.html


burda şöyle yazıyo google translate baktım

Türk basın ve çıkan haberlere göre, Quinton Hosley, Real Madrid son olarak, TBL de Galatasaray için oynamak dönecektir kesildi.
 
Solobasket yazdıysa Hosley kesin GS da...
Hosley disiplinsiz olsada oyunun her yerini oynayabilen komple bir oyuncu.
Ben gelmesine çok sevindim...
 
Resmi siteden hangi açıklama zamanında geldi. Halen daha sakat oyuncuların durumu, ne zaman dönecekleri gibi konularda yer almıyor. Sabit bir yazı, şunun sayı ortalaması, bunun ribaunt ortalaması vb. Hangi maçta kadro kimlerden gibi detaylar çok görülüyor.
 
Umarım bu 2 transfer de doğrudur.Bu 2 atletik abd li ile hem savunmada hem hücumda 1-2 level atlayacağımızı ve ligde gerçek anlamda final ve şampiyonluk kovalayacağımızı söyleyebilirim.6 yabancı olayına gelince Milo nun iyileştiği söyleniyor ve bence yollanmaması gerekir.Efeste de bildiğim kadarıyla 6 yabancı var.Yerine göre rotasyonda değerlendirilebilirler.Şu aşamada yabancı göndermemek lazım.
 
Soner Aydın' Alıntı:
6 yabancı olayına gelince Milo nun iyileştiği söyleniyor ve bence yollanmaması gerekir.Efeste de bildiğim kadarıyla 6 yabancı var.Yerine göre rotasyonda değerlendirilebilirler.Şu aşamada yabancı göndermemek lazım.
 
SOLOBASKET:De acuerdo con las informaciones aparecidas en la prensa turca, Quinton Hosley, recientemente cortado por el Real Madrid, volverá a la TBL para jugar en el Galatasaray.
El alero, cuya permanencia en al casa blanca no ha superado la decepción de la Copa del Rey (no solo por la derrota en cuartos, sino por su reacción tras ser sustituido), ha encontrado equipo el la Liga en la que tan buenas sensaciones dejó el año pasado: la TBL.
El Galatasaray, que milita segundo en la liga de su país, cuenta con una plantilla de calirar en la que destacan jugadores como Huseyn Besok, Antonio Graves, Milan Gurovic o Dejan Milojevic.
En Turquía no se olvidan los 22,9 puntos y 11,7 rebotes por partido que promedió el año pasado en el Pinar Karsiyaka, convirtiéndose en el segundo máximo anotador y el mejor reboteador de la temporada.

Tercümesi (İnternet ortamında çevirdim inşallah doğrudur):
Türk basınında çıkan haberlere göre son olarak Real Madrid' de oynayan Quinton Hosley, Galatasaray için oynamak üzere TBL'ye dönüyor.
Quinton Hosley, bu sezon takımının ACB ve Copa Del Rey (Kral Kupası) de yaşadığı hayal kırıklığı sonrasında hizmetleri için teşekkür edilerek serbest bırakılmıştı. TBL lig ikincisi Galatasaray ise kadrosundaki Hüseyin Beşok, Antonio Graves Dejan Milojeviç ve Milan Guroviç gibi dikkat çeken bir çok oyuncuya sahip bir takım.
Quinton Hosley geçen yıl da Türkiye'de Pınar Karşıyaka forması giymiş, maç başına 22,9 puan ve 11,7 rebounds ortalaması yakalamıştı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst