2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammet Çelebi' Alıntı:
Utah - Lakers play off ilk maçını seyrederken Lakers'te oynayan bir oyunucunun işinin sadece imzaya kaldığını söyledi.İsmini tam duyamadım ama o anda takımına şu kadar katkı yaptı dedi.Josh Powell'dan bahsediyordu o an.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Powell'la uzun bir zaman ilgilendik.. Bir dönem Lakers'ta kadroya girememeye başlayınca bize çok yakınlaşmıştı sonra Lakers'taki sakatlıklar tekrar kadroya girmesine neden oldu ve fena sayılmayacak bir performansla devam etti..

Onun yerine Tolliver'i transfer ettik ve transfer defterini kapattık..
 
Flaş haber

Eğer önümüzdeki sene Banvit takımının başına Murat ÖZYER geçerse,genç Banvitlilerin yeni transferi sıkı durun şimdi açıklıyorum.Eyüp YIDIZ sevgili Eyüp almış olduğun bu acı karadan bir an önce dönmeni temenni ediyorum. :)
 
Muhammet Çelebi' Alıntı:
bu oyuncu bizemi gelcekmiş peki

Eğer doğruysa bize gelecek[/quote]
Biz Transferi kapatmamışmıydık ya nerden çıktı şimdi bu haber
oyuncunun kim olduğu veya haberin doğru olup olmadığı yöneticilerimiz tarafından teyit edilirse süper olur.
Eğer bir transfer söz konusu olursa Gurovicten umut kesildi demektir ve böyle olursa ben bu duruma çok üzülürüm.Gurovici play off larda Galatasaray formasıyla görememek yıkar beni çünkü takım onu gerçekten çok aradı.ve seneyede takımda tutmalıyız eğer iyi bir coach gelecekse ve büyük hedeflere oynayacaksak.Oktay Mahmuti gelirse eğer Gurovicten çok iyi verim alabilecek bir coachtur kendisi eğer öyle olursa sistem gurovici çok iyi besler
 
Galatasaray için transfer zaten bitti bu sezon, olursa gelecek sezon için olur ama henüz ortada gelecek sezona dair kesin hiçbir şey olmadığını düşünürsek pek takılmamak lazım bu haberlere. Daha çok zaman var gelecek senenin takımını kurmak için..
 
Christopher Franklin Lofton bugunku macta 61 sayı atmış...
22/17 3 luk yüzdesiyle...
:oops: ;) ;)
boyle bi adama ihtiyac varken biraz işi sıkı tutup erken davransa yönetim g.fitchten sonra adam gibi bi dış skorer ihtiyacını karşılarız...
ayrıca fenerede 47 sayı atmıştı...20 /13 3 luk!!!
 
Seneye topu seven isimler Atkins ve Hosley gidecek büyük olasılıkla. Hal böyle olunca olabilir tabi ama böyle bir oyuncuyu kullanmak istiyorsanız takımı onun etrafına kuracak, üzerine setler yapacak, savunma yapmamasına aldırış etmeyecek, yaptığı saçmalıklara katlanacaksınız. Her daim sempatimi kazanmış bu oyuncu türüyle Galatasaray'ın hedeflerinin uyuşmadığını düşünüyorum. Bu yüzden, Lofton, Hosley ve türevindeki oyuncuların bir takımda ikişer üçer tane bulunması hata olur. Ya da, streetball oynarsınız, sadece göze hoş gelen hareketler izletmek istersiniz ve Avrupa'da hedef koymazsınız o zaman düşünülebilir.
 
Ozan Kemal Şen' Alıntı:
ona bakarsan bizim Hosley fülker'e 43 sayı atmıstı ;)
eminim Lofton gelse onuda kullamayız Hosley gibi :( :roll:

oynatacak bi oyun düzenini kuracak coach getiririz o zaman....
hosleyi 3 numara değil 4 numarada potayaa yakın kullanmak yerine potadan uzakta topla buluşturduğun zaman top kaybetmemesi mucize olur...karsıyakadada böyleydi.....

yani aldığın oyuncuyu özelliğine uygun kullanmak...loftanı alıp şut attıracak oyun setleri kurmazsan almayacaksın...
aldığın adamada ona uygun oyun düzeni sağlayacaksın...
bunu yapacak kim...
teknik heyet...
 
Hafta sonu oynanan Oyak-KSK maçında trübünde konuşulan tek konu hasta derece Galatasaraylı Evren'in bejeke transferiydi. Kulüpler anlaşmak üzere Evren ayak diriyormuş. Gerçekten ilgileniyorsak bir saniye bile gecikmemek lâzım.
 
Tuncay Genc' Alıntı:
Hafta sonu oynanan Oyak-KSK maçında trübünde konuşulan tek konu hasta derece Galatasaraylı Evren'in Beşiktaş transferiydi. Kulüpler anlaşmak üzere Evren ayak diriyormuş. Gerçekten ilgileniyorsak bir saniye bile gecikmemek lâzım.
evrenin sözleşmesi bitiyor sezon ortasında gitmek istemiyorum derse bu iş biter sezon sonunda zaten serbest bence çok yararlı olur kadromuzda ama ben bjk ya gideceğini sanmıyorum transfere şimdiden başlanılmalı diye düşünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst