2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus Taylan' Alıntı:
Atkins kötü bir oyuncu değil.Benim orda demek istediğim,ligteki
rakiplerimizin hepsi takımına birer lider oyuncu takviyesi yapıyor!O saydığım 3 ismide yakından tanıyoruz ve kaliteside ortada!(Zaten Efes'in,fb'nin Telekom'un kadrosu bizden oldukça kaliteli ve daha geniş.)

Biz ise Atkins'i aldık.(Burda benim kastetmek istediğim Atkins'in kötü bir oyuncu olduğu değil!)

Bu kadar basit:)
Kerem takıma oynayan bir oyuncuydu Efes'i bir seviye yukarı çıkardı...
Hosley kendine oynayan bir oyuncu, ona göre bir sistem olmayınca GS'ın sistemini bozdu...
El Amin kendine oynayan bir oyuncu, geldi Telekomun sistemini darmadağın etti...(o yokken son 11 maçını kazanan Telekom, onunla 2 malubiyet 1 galibiyet aldı, galibiyette 1 sayıyla küme düşme potasındaki Aliağa'ya)
Solomon kendine oynayan oyuncuların kralı........??.............
(Hücumu çok pas yaparak oynayan ve sene sonu 24 saniyeyi pas yaparak geçiren bir takıma hücumda 18 saniye topu kendinde saklayan bir PG'nin alınması nasıl bir sonuç doğurur, görücez :) )
 
Murat Hoca varken Gurovic kullanılmadı.Koray Hocaa geldi belki elindeki oyuncunun kıymetinin öneminin farkındadır dedim o da olmadı Koray Hocada kullanamadı gurovici.Hosleyide kullanamıyor.Hosley gibi bir oyuncun varsa son seçenek onun üçlük atacağı oyun çizmektir hep söyledim hosley istikarsız şutördür.Sadece boş 3lükleri atmalıdır.Geri kalan Hosley odaklı hücumlarda hosley içeriye penetre ederek savunmaları dağıtmaya yönelik oynamalıdır.Basketbolun temel şeylerini yapamaz duruma gelmişiz herkes dışarı çıkığ 3 lük atıyor dışardan şut atılıyorsa 2 oyuncun ribaund için pota altında pozisyon almalı.Hüseyin içeriden bire birleri oynamalı aynı şekilde milojevicte.Herkes dışarda olursa atılan 3lüklerin ribaundunu kim alacak.daha bu yanlışlar böyle uzar gider takımda basketbol adına doğru yapılan hiç bişey yok maalesef
 
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Biz boş yere savunmuyorduk bu adamı. Takımda şutör yok şuanda. Gurovic'in sahada durması bile şu takımın her forvetinden daha etkili oluyor. Gurovic'e saçma sapan şiirler bile yazanlar oldu bu forumda, ne diyelim devam edin bize yakışan tablo, sözün bittiği yerdeyiz.



Alperen Kaplan' Alıntı:
Yemin ederim kendime kızıyorum niye ben şu Gurovic'e birşeyler söylemişim diye,ben de mi acaba Atkins'i eleştirenler gibi eleştiriyorum onu diye.

Emrah Abi Guro'nun ardında dururdu ben anlamazdım ama şimdi daha iyi anlıyorum kendisi ve tüm forumdan da özür diliyorum Gurovic ile ilgili yaptıklarımdan ötürü.
 
Bu beşi özledik;

Cüneyt,Graves,Gurovic,Milojevic,Hüseyin!

Bundan iyisi şamda kayısı.Acaba ne zaman göreceğiz şu beşi yan yana?
 
Guro'yu özledim ya...
Hosley'den 3 numara yaratmak benden Shaq yaratmakla aynı düzeyde.
7'de 1 üçlük atan bir üç numara gerçekten iyi oluyor.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Okan kadroyu şişiriyorlar ya... :)
adamlarda para cok yerli rotasyonumuz zayıf diyoruz ama iyi yerliler alsaydık bu sefer yabancılar paralarını alamıycaktı Alperen dedigim gibi bu sponsorla final oynıyalım yeter fazlasını beklemek hayal olur
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Sponsor konusunda haklısın tabii de Telekom da pek ahım şahım bir performans ortaya koyamayabilir.
Telekom takımımı ahım sahım bir performans koyamayabilir yoksa Oscar Torresmi anlamadım ama Torresse olabilir tabi sen bir Gordan Griceke bir Milan Gurovice kotu oyuncu diyeblirmisin bazı oyuncuların bazı takımlara kimyası tutmuyabilir
 
Okan DAMGACI' Alıntı:
niye yazık olsun ki? Bekir Yarangume benim gozumde vasat bir oyuncu
Yerlilerden gelecek sezon Galatasaray´da görmek istediğim 3-4 oyuncudan birisidir Bekir Yarangüme. Keşke O´nun gibi vasat birkaç yerli oyuncumuz olsa...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst