2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Demirci' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2du3b1xa]Koch nerelerdedir ? Basketbola devam ediyor mu ?

Forumda vardı Burak,başka bir konu başlığı altındaydı sanırım Emlak Ofisi açmıştı.[/quote:2du3b1xa]


Bende tam takım için önerecektim :) Vay be yıllar ne çabuk geçmiş :)
 
galatasarayın willie solomunun peşine düştüğü yazıyor fotogol gazetesinde tabi aynı gazetede 12 forvet transferi yapılmış bugün futbol takımıız için ne derece doğrudur meçhul ;)
 
Fatih Horzum' Alıntı:
galatasarayın willie solomunun peşine düştüğü yazıyor fotogol gazetesinde tabi aynı gazetede 12 forvet transferi yapılmış bugün futbol takımıız için ne derece doğrudur meçhul ;)
lavrinovic ve domercant ten aşağısını kabul etmem :) :)
 
Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Fatih Horzum":14r904oa]galatasarayın willie solomunun peşine düştüğü yazıyor fotogol gazetesinde tabi aynı gazetede 12 forvet transferi yapılmış bugün futbol takımıız için ne derece doğrudur meçhul ;)
lavrinovic ve domercant ten aşağısını kabul etmem :) :)[/quote:14r904oa]

biz transfer yapalımda :) :) lavrinovic ve domercant alınmaya versin :) :)
 
guard için önerim jaka lakovictir. barca navarroyu nbaden geri getirdi. belki navarroyu serbest bırakır.
bize gelse keşke. her maç 20 sayı 5 asist yapar bu adam.
hatta bu bjk nın yıldız guard alıcaz diye bi soylemi var , lakovic olabilir.
 
Okan BAKIR' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":sp3617ae][quote="Fatih Horzum":sp3617ae]galatasarayın willie solomunun peşine düştüğü yazıyor fotogol gazetesinde tabi aynı gazetede 12 forvet transferi yapılmış bugün futbol takımıız için ne derece doğrudur meçhul ;)
lavrinovic ve domercant ten aşağısını kabul etmem :) :)[/quote:sp3617ae]

biz transfer yapalımda :) :) lavrinovic ve domercant alınmaya versin :) :)[/quote:sp3617ae]
ben eldekilerin hatta britton un kalmasına bile razıyım :) :) :)
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Alper Gülgen":1axo7nva]nicevic bjk den ayrıldımı bilgisi olan varmı ?

Cibona'da oynayacak diye bir haber okumuştum.[/quote:1axo7nva]

Nicevic'e Cibona kancası

--------------------------------------------------------------------------------

Euroleague için güçlü bir takım kurmak isteyen Hırvat ekibi Nicevic'i kadrosuna katmaya çok yakın...

Takımın başına Velimir Perasovic'i getiren Cibona Zagreb takımını da kurmaya başladı. Gelecek sezon Euroleague'de gruptan çıkmak isteyen ve mutlaka başarı amaçlayan Zagreb ekibi Beşiktaş Cola Turka'nın başarılı ismi Sandro Nicevic'e gözünü dikti. Hırvat oyuncunun da artık kendi ülkesinde forma giymek istemesi ve yeniden Euroleague'de mücadele edecek oluşu nedeniyle teklife sıcak bakıyor. Siyah - Beyazlıların da sözleşmesi sona eren Nicevic'in gelecek yıl Drazen Petrovic Salonu'nda oynamasına kesin gözüyle bakılıyor



sanırsam dediğin haber bu
 
SPOR
Beşiktaş Cola Turka'ya İtalyan hoca
Beşiktaş Cola Turka'ya İtalyan hoca
01 Temmuz 2008 16:56
Beko Basketbol Ligi'nde yeni sezon için iddialı bir kadro ile şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş Cola Turka, İtalyan antrenör Matteo Boniciolli ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, Boniciolli ile İsviçre'de bir görüşme yaptıklarını, ilk görüşmede teklife sıcak bakmayan İtalyan çalıştırıcı ile daha sonra büyük ölçüde anlaşma sağladıklarını söyledi.

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boniciolli ile yaptıkları görüşmelerin ardından bazı konularda tereddütleri ortadan kaldırdıklarını belirterek, ''Bu hocayla yüzde 80 anlaştık. Kendisini Beşiktaş Cola Turka'nın başında görmekistiyoruz. İtalya'daki başarıları ortada'' dedi
Geçen sezon İtalya'da Air Avellino'nun başında İtalya Kupası sevinci yaşayan Matteo Boniciolli, ligde ise takımını 3. yaptı. Mütevazı kadroyla büyük başarı yakalayan ve ''Mucize adam'' lakabını alan Boniciolli, Air Avellino'nun Avrupa Ligi'nde yer almasını sağladı.

İtalyan çalıştırıcı, kariyerine ise (A) Milli Basketbol Takımı'nın başında bulunan Bogdan Tanjevic'in yanında, Stefanel Trieste'yi çalıştırdığı dönemde, yardımcısı olarak başlamıştı.

Bu arada, antrenör konusunu çözme yolunda önemli adımlar atan siyah-beyazlıların, geçen sezon kadrolarında bulunan Nicevic'in takımda kalması için de gelişme kaydettiği öğrenildi.
 
Beşiktaş Kulübü Basketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın, dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşinde olduklarını açıkladı.



Siyah-beyazlıların resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Şeref Yalçın, bayan takımı için 4, erkek takımı için de 5 isimle anlaştıklarını belirterek, ''Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol takımımızın oyuncusu Cevher Özer ile de sözleşme yeniledik. Şimdi de dünyaca ünlü bir oyun kurucunun peşindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor'' diye konuştu.



Şu anda antrenörü bulunmayan erkek basketbol takımının başına Beşiktaş'a yakışan kaliteli bir ismi getireceklerini, antrenör konusunda acele etmediklerini ifade eden Şeref Yalçın, ''Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.


gülme komşuna gelir başına misali adamlarla dalga geçiyorduk bu sene zirveye oynuyacaklar
 
En güzel işi BJKCT yaptı,adamlar risk aldı ama yeni bir heyecan getirdiler kendi camialarına.Maalesef resmen sponsor tarafından yönetilen bir şubemiz olduğu için bu kadar geniş ufuklara sahip kişiler yok bizde,sponsor kendi elemanlarını ne olursa olsun tutuyor.

En güzelini BJKCT yaptı yeni bir yüz,tartışmalardan uzak bir dönem başlattılar.

İnşallah bizimde kendi irademizle kurduğumuz bir Erkek Basketbol takımımız olur ileriki yıllarda!!!
 
Siyah - Beyazlılar İtalya'da yılın coachu seçilen 'mucize antrenör' ile büyük ölçüde anlaştı.

Beşiktaş Cola Turka'yı şampiyon yapacak düzeyde bir coach istediğini her fırsatta söyleyen Siyah - Beyazlıların Basketbol Şubesi Sorumlusu Şeref Yalçın, yeni ismi belirledi.
Geçen sezonu Air Avellino'da geçiren ve burada İtalya Kupası'nı kazanarak takımına ilk kez Euroleague vizesi aldıran İtalyan coach Matteo Boniciolli, Beşiktaş Cola Turka ile büyük ölçüde anlaştı.
Avellino'ya hem kupayı kazandıran hem de ligde yarı finale kadar çıkartan Bonicolli, "Mucize yaratan antrenör" olarak anılıyor. İtalyan çalıştırıcı takımı elendikten sonra ailevi nedenleri öne sürerek istifa ettiğini açıklamıştı.
halil üner daha iyi coach :) :)
 
Şu anda NTVSpor'da son dakika altyazısına göre Murat Özyer ile sözleşme yenilemişiz. Her ne kadar bazı yönlerden eksikleri olsa da insan olarak çok beğendiğim iyi bir Galatasaraylı. Hayırlı olsun. Umuyorum istikrar başarımızı artıracaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst