2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray-Beşiktaş (10 Nisan 19.30 Torino)

ruhumuz yeter beşiktaş'a....hele canaria maçındaki gibi yüzdeli atarsak olayı bitiririz...gökçe de yazmış da yazmış gökçe sen artık gökçe kural ya da gökçe uluğ ol :p :)
aslanlara başarılar bu maç ve kupa bizim...

Hüseyin Beşok'tan tam performans beklemek biraz hayalperestcilik olur.
Hüseyin %50 ile bile oynasa bizim için kardır.. Hüseyin yorulduğu zamanlarda ise onun yerine alternatif olarak Fatih olabilir.

Takımımızın savunmaya dayalı oynaması gerekiyor. Hiç bir hücum boş dönmemeli vede gerekirse 24 saniye dolmalıdır.

Beşiktaş'ın Fast-Break adamları bizim gibi değil.. Dee'ye bu konuda çok iş düşüyor.
Eğer Porto Riko'lu oynarsa (Dalmau) çok top kaybı yapabilen birisi olduğunun özelliği göz ardı edilmemeli.. Sıkı ve baskılı savunmaya karşın çok top kaybedebiliyor. Hatta bazen en can alıcı noktalarda bile... Belkide maçın kilit noktası olabilir bu top kayıpları..

Dikkatli - baskılı ve savunmaya dayalı bir oyun bize tur kapısını açar...

bjk'nin yaptığı top kayıpları gerçekten bizim için avantaj üstelik bizde dee bu tür konularda çok becerikli ustaca araya girip top kapabiliyor...fakat bizim bu maçta en kritik noktamız herkesin bildiği gibi serbest atışlarımız...bence şu an facia gibi bi durumdayız % olarak kaptan iyi...bir de brighton beykoz maçında % olarak iyiydi serbest atışlarda...en fazla kullanan bizde gaines olduğu için ona dua ediyorum inşallah gününde olur :)

Burak İşeyarar' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":3jjvqgdg] valla hocam ne diyeyim şu önemli maça 2 gün kalmış herhangi bi internet sitesinde galatasaray adına (veya bjk)bu kadar etraflı bi yazı okumadım helal olsun umarım murat hocada bu kadar düşünür maç öncesi :) seneye takımın coachinginde falan çalışsana sen bak kısmen ciddiyim
aynenn katılıorm sen coachingte falan çalış bencede...yorumlarına gelince ikinci maçta sinan çok sert savunma yaptı,dee sakatlıktan yeni çıktığı için o maçta biraz zorlandı..Tabi bide hakem arkadaşlarımız sağolsun dee'nin her hareketine faul çaldılar,sinan'ı ise görmezden geldiler ne hikmetse..shumpert'ı şu an bence cenk durdurabilir...ben bu maçın kilit oyuncuları olarak gaines ve brighton'u görüyorum...brighton beykoz maçında çok iyiydi...3 sayılık atışlarda da kaptana güveniyorum :)[/quote:3jjvqgdg]
Deniz Baskın' Alıntı:
ruhumuz yeter beşiktaş'a....hele canaria maçındaki gibi yüzdeli atarsak olayı bitiririz...gökçe de yazmış da yazmış gökçe sen artık gökçe kural ya da gökçe uluğ ol :p :)
aslanlara başarılar bu maç ve kupa bizim...
Şımartmayalım şu adamı : )

Şaka bir yana döktürmüş Gökçe. Umarım perşembe de oyuncularımız ve teknik kadromuz döktürür Torino´da.

"Havalimanında basın mensuplarının soruların yanıtlayan antrenör Murat Özyer, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi.

Sakatlığı bulunan Tufan Ersöz'ün oynayamayacağını ifade eden Özyer, Hüseyin Beşok'un da oynama şansının ise yüzde beş olduğunu söyledi. Öte yandan, Türk basketbolu için önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirten Murat Özyer, kazanan tarafın kendileri olması için gerekli mücadeleyi ortaya koyacakları ifade etti.

Galatasay Cafe Crown'un tecrübeli oyuncusu Fatih Solak, İtalya'ya kazanmak için gittiklerini vurgulayarak, "İki Türk takımının karşılaşması gurur verici bir şey. Umarım kazanan takım biz oluruz" dedi.

Genç oyuncu Cenk Akyol ise, tarafsız sahada oynanacak maçta şansların eşit olduğunu ifade ederek, Beşiktaş Cola Turka'yı eleyip yarı finale kalmak istediklerini söyledi. "
kaynak = sporx

Murat hoca Hüseyin için % 5 şansı var demiş Tufan da ameliyat olmalıymış ve sezonu kapatmış galiba (tam olarak emin değilim bu konuda) sakatlıkların bu kadar etkilediği başka bi takım olsa böyle kaliteli bir ligde play off a kalamazdı uleb cup ta son 8 se rüyasına belki girerdi onun için hocayı ve takımı tebrik etmeli sonuna kadar arkalarında olmalıyız beşiktaş karşısında favori olduğumuzu söylemek doğru olmaz ama yenebileceğimize ben inanıyorum ve inşallah öylede olacak yenilsekte biz GS ye aşıksak her durumda aşığız sadece 30 fark attığı zamanlarda değil

SEVGİLİ MESUT başka bir takım olsa hiç farketmezdi her takımın sakatlık sorunu var sezon başı kadro kurulurken sakatlıklar hesaba katılır ve ona göre takım kurulur bu gün yaşanan sorun tamamen hocanın hatasıdır bana göre sen kendi düşüncelerini yazman daha değerli sana söyleneni değil murat hoca bizimle konuşmak isterse biz burdayız seve seve herzaman konuşabiliriz .ama kendi yazsın başka kalem kullanmasın.

Mithat Bey, sakatlık sorununu da dolaylı olarak Murat Özyer´e bağladınız ya söyleyecek sözüm yok.

Şimdilerdeki gösterdiği başarı grafiği ile herkesin övdüğü Beşiktaş sezon başında Kaya Peker sakatlanınca ne hale düştüğünü, Telekom´un M. Wright sakatlığının ardından eski düzeyine tekrar gelemediğini, Fener Ülker´in sakatlıklardan dolayı yaşadığı uzun problemini çözmek için apar topar Ömer Aşık´ı getirttiğini hepimiz biliyoruz. O zaman bu takımın hocaları da sakatlık sorununu dikkate alıp transfer yapmadıkları için bavullarını toplamalılar. Tek fark bizde yaşanan sakatlıkların onlara göre çok daha fazla olması ve uzun sürmesi.

En kritik iki sakatımız olarak görünen Tufan´ın durumu hakkında Sağlık Kurulu uzun sürer dedi de önlem alınmadı mı? Ya da kim bilebilirdi ki Hüseyin iki kez sakatlanacak ardından apandist ameliyatı olacak. Diğer yaşanan ufak tefek sakatlıkları es geçiyorum. Rakiplerimizin bütçesi bizim iki katımız olmasına rağmen bazı oyuncuların sakatlıklarına çözüm bulamazken ya da gayri ahlaki çözüm bulurken takımın bu yönden eleştirilmesini garipsedim doğrusu.

Federasyon´un çifte standartından hiç bahsedilmesin, Fener Ülker´in sakatlık sorununu nasıl aştığı hiç gündeme gelmesin, bütçeler karşılaştırılmasın, vurun abalıya...

evet mithat bey ben para aldım hocadan onları yazmak için! ben GS liyim beni ahmet mehmet murat ilgilendirmez. benim istediğim her dalda GS nin hep en yukarda olması ben hocayı yolda görsem tanıyamam belki. Kocaelide oturuyorum öğrenciyim ve maçlara gidemiyorum. sen tutmuşsun ne diyosun muratı tutmuyorum ben benim için varsa yoksa GS. benim fb maçından sonra duyduğum üzüntüyü bilemezsin ama ilk maçta fark attıktan sonraki sevincimde herşeye değerdi daha lig bitmedi ve daha elenmedik. şu ana kadar kaybettiğimiz tek şey Türkiye kupası

mesut kaç para aldıysan 2 katını veririz.. :)
gerçeği söyle kaç para aldın..?
araştırıyorum murat hocayla yan yana resmini bulmiyim
dur belki mesut diye biri yoktur evet evet bu mesut karakteri murat hocanın takma ismi
:) muahhahahahha

Sanırım bu senenin en önemli maçı hiç ümidim yok ama Onur mücadelesi yapmaktan başka çaremizde yok.

Rakibimiz Guard'ının oynatıp,oynayamayacağı üzerine ve taktiksel olarak maça hazırlanırken,bizler ise kurulan kadronun yalışlığını,M.ÖZYER,hocamızın ileri görüş kabiliyetini sorguluyoruz,heleki Ulep Cup Ç.Final çıkılmış,Play-off da 1-1 başlayacak seriler var(efes belli değil daha),takım uzun süredir Lider olmamış bu sezon oraya ulaşmış ama daha sonra feci bir düşüş yaşamıştır sakatlıklar vs, ligde geçen yılın altında bir yerde bitirecek gözüküyor,ilk tur TT,Ankara deplasmaı ile Play-Off serisi başlayacak,Türkiye Kupası dışında daha net olarak kaybettiğimz bir şey yok ama gidişatımızda iyi değil vs,vs,vs...

Şimdi burada H.Beşok yok,takım için çok önemli bir oyuncu ve yaşı malum,Avrupa,Lig derken bu tempoda belirli zamanlarda dinlendirilmesi gerekirdi yani onun bir yedeğini hepimiz bekledik.Ama M.Özyer hocamız F.SOLAK ve C.NALGA ile yola devam dedi,Fatih uzun süre ortalarda yoktu,Cemal de istenilen seviyeye bir türlü gelmedi.Fatih çok unutuldu,Hüseyin sakatlanmasaydı eğer bence fazla da düşünülmeyecekti,aldığı süreler mecburi süreler gibi geliyor bana.

Zaten kadronun geç kurulması da Türkiye Kupasına mal oldu bize.

Ama sezona çok iyi bir fikstür avantajı ile başladık,iyi değerlendirdik gerçekten,UlebCup çok iyi gitti ama H.BEŞOK sakatlığı bizi çok gerilere attı,içeriden oynamayan,dış atışlara bağımlı bir takım haline büründük.Kısalarımız içeriyi unuttu yüksek dış yüzdemiz ile maç kazanır olduk.

Şimdi Perşembe günü yine H.Beşok saha da olmayacak,Cenk bu maçta ortaya çıkar büyük ihtimal ondan ne kadar yüksek verim alırsak bu maçta o kadar iyi.

M.ÖZYER içinde Asistan Koç tabirinden terfi sınavlarından en önemlisi olacak kuşkusuz.

Umarız basketbolun doğrularını yapar,kazanan biz oluruz.

Eser Atalay' Alıntı:
mesut kaç para aldıysan 2 katını veririz.. :)
gerçeği söyle kaç para aldın..?
araştırıyorum murat hocayla yan yana resmini bulmiyim
dur belki mesut diye biri yoktur evet evet bu mesut karakteri murat hocanın takma ismi
:) muahhahahahha
mesaj başına hüseyinin maç başına aldığının yarısını veriyo hoca şimdilik idare ediyoz ama play off larda 2 katını istiycem malum orası farklı bi kulvar ama mesut diye bi karakter var hoca niye uğraşsın yazmaya ben varken o söylüyo ben yazıyom

bjk 2 uzunla oynarsa maci aliriz bizim tek sikintiiz shumpert 4 numaraya kayinca hucumda kayada parmak egimi iyi olunca acayip pas yapiyorlar kim nederse desin hersey owens ta bitiyor owens maci isterse tek basina bile alir ribauntlarada ustun olupta kaybettigimiz mac yok o yuzden hite kesinlikle 2 bence johnsen 3 owens 4 gaines 5 oynamali bu takim cok atletik ve ribaunt konusunda ustun olacaktir o zaman shumpert mecburen 3 gececek apodokanin cok iyi oyuncu oldugunu dusunmuyorum sayi krali olsa bile kucuk takim oyuncusu 3 luklerde tereddut ediyor tek iyi tarafi iceri girisleri johnsen bir adim geriden onu tutarsa sutuna yonelecek ve bence basarisiz olacak nicevicin ve kayanin belli bir skor ureticegini bende dusunuyorum ama kisalari durdurursak ic dis dengesi bozulunca onlarda afallaycak dikkat edin hite koseden ucluk ne zaman atsa cok iyi sokuyor murat ozyer onada oyun cizmeli cenk o alaha emanet gunune gore farkli oynuyor ama ozellikle avrupa maclarinda tecrubeli oldugunu asvel serisinde gosterdi ayni sekilde kaya bunu hep gosteriyor
turu gecen bence badalonadan fark yiyecek kisacasi BUGUNE ALLAH KERIM , YARINA FATIH TERIM

badalona yı abartmayalım telekom yendi burada fener tau yu yeniyorsa bizde yeneriz badalona yı hem gainesin eski takımı bence super olur onun için
badalona dğilde dynamo ikinci kupasını alıcak gibi geliyor bana

Eser Atalay' Alıntı:
badalona yı abartmayalım telekom yendi burada fener tau yu yeniyorsa bizde yeneriz badalona yı hem gainesin eski takımı bence super olur onun için

rubio rudy ikilisi muhtesem guard ikilisi rudy fernandez bu sene draftta ilk beste secilecegi kesin gibi nbadraft sitesinden takip edebilirsin

buna karsilik dynamo da takim kadrosu belki daha iyi olarak gorulsede sistem tam oturmamis oyuncular bu sene toplanmis badalona bu konuda biraz agir basiyor bana gore ikisi finali oynar badalona alir

Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Eser Atalay":227s3w8b]badalona yı abartmayalım telekom yendi burada fener tau yu yeniyorsa bizde yeneriz badalona yı hem gainesin eski takımı bence super olur onun için

rubio rudy ikilisi muhtesem guard ikilisi rudy fernandez bu sene draftta ilk beste secilecegi kesin gibi nbadraft sitesinden takip edebilirsin

buna karsilik dynamo da takim kadrosu belki daha iyi olarak gorulsede sistem tam oturmamis oyuncular bu sene toplanmis badalona bu konuda biraz agir basiyor bana gore ikisi finali oynar badalona alir[/quote:227s3w8b]
badalona da iyi takım ama yenilmez değil yani bjk da ondan daha kötü değil onu yenersek onuda yeneriz manasında bence de final badalona dinamo oynar ama bence dinamo kazanır
umarım galatasaray şampiyon olur ne diyeyim :)

şimdi bu yazdıklarımı iyi okuyun sevgili kardeşlerim ben bu basketbol sporunda çok hocayla çalıştım bir arkadaş yazmış diğer takımın sakatlarını o zaman iyi düşünün ligin ilk yarısında bu rakibleri yenerken hoca başarılı idi değilmi bu söylenen oyuncular bize karşı oynamadı birtek telekomun amerikalısı bizim maçın ilk periyodunda sakatlandı demek onlar oynasa yine mağlup olacaktık.şimdi mesutçum büyüklerinle yazışırken daha dikkatli olursan sevinirim.şimdi arkadaşlar sizin bu maçtan umudunuz varmı yokmu onu bielemem ama daha önce yazdığım gibi bu maçı feda ederek şampiyonluğu kurtarabiliriz basketbolu iyi bilenler bilir sene başında çok söyledik bu takıma uzun şart yine üç numara oynayabilecek uzun oyuncu şart .o zaman biz haksızdık .bu işi murat hocadan iyimi biliyorsunuz diye yazıyordunuz şimdi kim haklı kim haksız ortada kim biliyor kim bilmiyor oda meydanda sonra basketbola gönül vermiş genç kardeşim mesut murat hocaya helal olsun de başarılı bulsun .sevgili kardeşim bu sezon harcanan parayla bu takım bu ligde uzak çekerdi yeter doğru antırene edilip oyuncular küstürülmeseydi.bizim murat hocayla şahsi hiç bir davamız yok bizim davamız galatasaray bizim sevdamız galatasaray sen ne dersende biz doğruları söyleyip doğruları yazarız bu arada bu yazıyı okuyan sevgili dostlar murat hocanın bize kazandırdığı bir tane maçı yazabilirlermi çok merak ediyorum.

Mithat Duran' Alıntı:
şimdi bu yazdıklarımı iyi okuyun sevgili kardeşlerim ben bu basketbol sporunda çok hocayla çalıştım bir arkadaş yazmış diğer takımın sakatlarını o zaman iyi düşünün ligin ilk yarısında bu rakibleri yenerken hoca başarılı idi değilmi bu söylenen oyuncular bize karşı oynamadı birtek telekomun amerikalısı bizim maçın ilk periyodunda sakatlandı demek onlar oynasa yine mağlup olacaktık.şimdi mesutçum büyüklerinle yazışırken daha dikkatli olursan sevinirim.şimdi arkadaşlar sizin bu maçtan umudunuz varmı yokmu onu bielemem ama daha önce yazdığım gibi bu maçı feda ederek şampiyonluğu kurtarabiliriz basketbolu iyi bilenler bilir sene başında çok söyledik bu takıma uzun şart yine üç numara oynayabilecek uzun oyuncu şart .o zaman biz haksızdık .bu işi murat hocadan iyimi biliyorsunuz diye yazıyordunuz şimdi kim haklı kim haksız ortada kim biliyor kim bilmiyor oda meydanda sonra basketbola gönül vermiş genç kardeşim mesut murat hocaya helal olsun de başarılı bulsun .sevgili kardeşim bu sezon harcanan parayla bu takım bu ligde uzak çekerdi yeter doğru antırene edilip oyuncular küstürülmeseydi.bizim murat hocayla şahsi hiç bir davamız yok bizim davamız galatasaray bizim sevdamız galatasaray sen ne dersende biz doğruları söyleyip doğruları yazarız bu arada bu yazıyı okuyan sevgili dostlar murat hocanın bize kazandırdığı bir tane maçı yazabilirlermi çok merak ediyorum.

su mesaji yazan ve destekleyen herkezin bence hincal uluctan farki yoktur yaaaa adam grand canaria yi eledi asveli eledi girona yi yendi ligte 1 - 0 geride oldugu bir seri yok bunlari yaparken tufan hic huseyinden eh iste ve yabancilarinin hepsinde belli zamanlarda sakatlik ve gaines cezasi vb gibi bussuru sikintiya rahmen buraya geldi ve siz hala rakibinin oyuncusu sakatlanmismis yaaaaa gidin yaaaaa hakemlerden yana ezilmisiz federasyon ayni sakataliklar ayni siz daha ne bekliyonuz pana bile euroleague te 16 tiya kalamadi sizler cok fazla amerikan filmi izliyonuz her halde koc carter ariyorsaniz o zaman hollywood a beyler !!!

bu arada bu yazıyı okuyan sevgili dostlar murat hocanın bize kazandırdığı bir tane maçı yazabilirlermi çok merak ediyorum.

Bu çok büyük bir hakarettir..