Re: Uleb Cup|Galatasaray: 61 - Beşiktaş: 60
tebrikler Aslanlar
Allah'ına kurban Cüneyt
kaptan bir attı, pir attı
tebrikler Aslanlar
Allah'ına kurban Cüneyt
kaptan bir attı, pir attı
Onur Yavuz' Alıntı:Hatırladığım kadarıyla Murat Hoca´nın (Bu maçta da hatalar yaptı elbet ama sonuçta kazanan tarafta olmasını başardı) hakkını yiyerek yere göğe sığdırılamayan bir koç vardı bu forumda. Evet evet doğru tahmin ettiniz Ergin Ataman´dan bahsediyorum. Son bir dakika içinde yaptığı hataları saymaya gönüllü kim var, düne kadar Ataman´ı yere göğe sığdıramayan birisi olursa daha memnun olurum.
Valla ben son 1 dk içinde hakemlerin dışında hata yapan kimse göremedim (maçın genelini söylemiyorum)Ya da en azından onlar kadar bariz hata yapan diyebilirim.Önce Brittonna gösterilen hücum foul ve arkasından cüneyt e arkası dönükken çalınan düdükler inanılmaz hatalıydı.İkisi de maç boyu bi şi yapamayan ve iyi savunulması sonucu sayıları ancak serbest atışalardan atabileceğinin farkına varan! shumpert in aldatmacalarından ibaretti.(özellikle cüneyt e çalınan ve maçta ilk kez geri düşmemize neden olan serbes tatışlar öncesi gösterilen foul tam bir komedi)Onur Yavuz' Alıntı:Hatırladığım kadarıyla Murat Hoca´nın (Bu maçta da hatalar yaptı elbet ama sonuçta kazanan tarafta olmasını başardı) hakkını yiyerek yere göğe sığdırılamayan bir koç vardı bu forumda. Evet evet doğru tahmin ettiniz Ergin Ataman´dan bahsediyorum. Son bir dakika içinde yaptığı hataları saymaya gönüllü kim var, düne kadar Ataman´ı yere göğe sığdıramayan birisi olursa daha memnun olurum.
bence çoook haklısın girmediği zman çıldırıyorum kaptanın şutları bence o boş kaldığı zaman daha iyi atıyor acele 3 lükler ona yakışmıyor(ki %90 ı girmiyor) takımın selameti için çok doğru bi teşhis...Can Bulubay' Alıntı:tüm takıma tebrikler...
rakiple birlikte medyanın da gazını aldılar...
helal olsun...
bir nokta var ki sene başından beri takmış durumdayım...
Cüneyt Erden...
takımda toparlayıcılığı çok güzel,Kaptanlık görevini en iyi şekilde yapıyor,kuşkum yok...
ancak bu yersiz üçlükler yüzünden maçı veriyorduk bugün...(Kimse çıkıp da soktu son saniyede demesin)
bu sene çoğu maçta bu saçmasapan üçlüklerini bıkmadan usanmadan salladı ve çoğu zamanda takımı ateşe attı...
ha kurtardığı maçlar olmadı mı,oldu,ancak bir yere kadar...
geçen sene aynı şekilde davranan Fİtch'i yerden yere vuranlar,Cüneyt için neden susuyor..?
tek fark Cüneyt'in taraftarla ilişkisinin çok sıcak olması mı..?
sözümün özü ; bu durumdan oldukça rahatsızım ve de antrenörümüzün Cüneyt Kaptan'la muhakkak bu konuyu paylaşması gerektiğini düşünüyorum( paylaşıyor da Cüneyt dinlemiyorsa bilemem,o kadar istihbaratım yok)...
takımın selameti için...
Barış Çamur' Alıntı:Bu arada Cüneyt bugün çok formsuzdu :S Anlamadığım bir şekilde 7/0 attı :S
Ben hayatımda ilk kez bu kadar kötü gördüm Cüneyt'i..
Şans mı, yoksa başka bir şey mi ?