2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray: 61 - Beşiktaş: 60

Can Bulubay' Alıntı:
tüm takıma tebrikler...
rakiple birlikte medyanın da gazını aldılar...
helal olsun...
bir nokta var ki sene başından beri takmış durumdayım...
Cüneyt Erden...
takımda toparlayıcılığı çok güzel,Kaptanlık görevini en iyi şekilde yapıyor,kuşkum yok...
ancak bu yersiz üçlükler yüzünden maçı veriyorduk bugün...(Kimse çıkıp da soktu son saniyede demesin)
bu sene çoğu maçta bu saçmasapan üçlüklerini bıkmadan usanmadan salladı ve çoğu zamanda takımı ateşe attı...
ha kurtardığı maçlar olmadı mı,oldu,ancak bir yere kadar...
geçen sene aynı şekilde davranan Fİtch'i yerden yere vuranlar,Cüneyt için neden susuyor..?
tek fark Cüneyt'in taraftarla ilişkisinin çok sıcak olması mı..?
sözümün özü ; bu durumdan oldukça rahatsızım ve de antrenörümüzün Cüneyt Kaptan'la muhakkak bu konuyu paylaşması gerektiğini düşünüyorum( paylaşıyor da Cüneyt dinlemiyorsa bilemem,o kadar istihbaratım yok)...
takımın selameti için...
Barış Çamur' Alıntı:
Bu arada Cüneyt bugün çok formsuzdu :S Anlamadığım bir şekilde 7/0 attı :S
Ben hayatımda ilk kez bu kadar kötü gördüm Cüneyt'i..
Şans mı, yoksa başka bir şey mi ?

Beyler, ben 7/0 atıp sonra eli titremeden kalkıp son saniye üçlüğünü sokan oyuncuya büyük oyuncu derim.Çok çok zor bir iştir bu,oyuncunun eli titrer atamaz,sorumluluktan kaçar.Böyle bir oyuncumuz olduğu için şanslıyız bence

Onur bey,Barış arkadaşımızın söylediklerini dikkate almamak mı gerekiyor bilemiyorum,ama o kadar saçma sapan konuşuyor ki cevap verme ihtiyacı duyuyorum.
Allah akıl fikir versin sana kardeşim.Üzüldüm sadece üzüldüm,senin kafa yapındaki insanlar sayesinde insanlar birbirine düşüp kavga ediyorlar.Yaptığın ayıp ama sende bunu anlayacak anlayış ve kafa yapısı yok maalesef.Ayrıca senin git demenle gitmem sözkonusu olamaz bunu da bil.

Fırat Aydın' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":cjc4ou8q]Bu arada Cüneyt bugün çok formsuzdu :S Anlamadığım bir şekilde 7/0 attı :S
Ben hayatımda ilk kez bu kadar kötü gördüm Cüneyt'i..
Şans mı, yoksa başka bir şey mi ?

Şans değil 7 sinin sanırım ilk 4 ünü orta sahaya yakın bi yerden atmaya çalıştı zaten. Diğer 3 ünden de sadece 1 veya 2 si boştu. Bu yüzden böyle bir şey oldu. Yani Cüneyt Erden öyle dipte boş kalıp kaçıracak bir adam değil sizin de bildiğiniz gibi. Şans diyen Bjklı kardeşlerimize duyrulur =)[/quote:cjc4ou8q]
benim de anlatmak istediğim bu cüneyt aceleci ve uzaktan atıyor yoksa boş kaldğında kaçıracak bir adam deil yiyosa bi boş bırakın :)

Arkadaşlar ntvsporu izleyebilen varmı ama i.bayülken canlı yayına bağlandı ama çokmüş bitmiş konuşacak hali kalmamış konuşsammı diye yarım saat düşünüyo hayattan bezmiş bi hali vardı... :) :)
Fanatik yorumcuyu üzmüşüz...

Cüneyt'i tebrik etmek gerekiyor ayrıca..
Öyle bir noktada sorumluluk aldı ki..
Her oyuncu o sorumluluğun altına giremez / girmez..

* Not : Hakkımda atıp tutanlara, seviyesine inipte cevap veremicem. Kusura bakmasınlar ;)

Murat Şimşek' Alıntı:
Arkadaşlar ntvsporu izleyebilen varmı ama i.bayülken canlı yayına bağlandı ama çokmüş bitmiş konuşacak hali kalmamış konuşsammı diye yarım saat düşünüyo hayattan bezmiş bi hali vardı... :) :)
Fanatik yorumcuyu üzmüşüz...

İhsan Bayülken heheheh.. Şu 2 haftadır Şahenk'e gelemeyen mi ? Ankara'ya falan uğramayan bu hafta ? O İhsan mı ? Hani şu içim rahat etmiyor ihsan... mı ? he he.. :)

Ne yapmıştır acaba Cücü'nün üçlüğünden sonra.. =)

A ) Kalp krizi
B ) Ağlamıştır
C ) İnanamamıştır
D ) İntihar etmeye kalkışmıştır.
E ) Hepsi
F ) Diğer..

F ==> Yazınız =)

Dikkat le baktığımızda son topta cücüye ne top istediği gibi gelmiş nede istediği gibi düzgün atabilmiş şutu hakikaten mütişsin kaptan...

Kaptan köşede hiçde boş kalmamış o atışta baya zor bir şutmuşş helal sana kaptan

Can Bulubay' Alıntı:
tüm takıma tebrikler...
rakiple birlikte medyanın da gazını aldılar...
helal olsun...
bir nokta var ki sene başından beri takmış durumdayım...
Cüneyt Erden...
takımda toparlayıcılığı çok güzel,Kaptanlık görevini en iyi şekilde yapıyor,kuşkum yok...
ancak bu yersiz üçlükler yüzünden maçı veriyorduk bugün...(Kimse çıkıp da soktu son saniyede demesin)
bu sene çoğu maçta bu saçmasapan üçlüklerini bıkmadan usanmadan salladı ve çoğu zamanda takımı ateşe attı...
ha kurtardığı maçlar olmadı mı,oldu,ancak bir yere kadar...
geçen sene aynı şekilde davranan Fİtch'i yerden yere vuranlar,Cüneyt için neden susuyor..?
tek fark Cüneyt'in taraftarla ilişkisinin çok sıcak olması mı..?
sözümün özü ; bu durumdan oldukça rahatsızım ve de antrenörümüzün Cüneyt Kaptan'la muhakkak bu konuyu paylaşması gerektiğini düşünüyorum( paylaşıyor da Cüneyt dinlemiyorsa bilemem,o kadar istihbaratım yok)...
takımın selameti için...

Yalnız bu biraz haksızlıktır. Fitch'le Cüneyt karşılaştırılamaz. Cüneyt Fitch kadar sorumsuz değildir asla. Takım için oynar. O şutları da gerçekten bileğine çok güvendiği için atıyor bence. Ayrıca 7 denemeden sonra 8.yi eli titremeden dengesiz bir biçimdeyken atıp ÇATIRT diye sokması da bu güvenin en büyük örneğidir. Bugün en son eleştirilecek adam Cüneyt'tir bence. TABİ ''BENCE''.

Bizler takımımıza imamıyorduk ve çok iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk.Bu galibiyet takımımızı küçümseyenlere 2. sınıf takım muamelesi yapanlara öncelikle ders olsun.Bu lafımın bir ucu ülkere gitmesini istiyorum çünkü beşiktaş´a 6 milyon ekstra fulker e 12 milyon eksta prim ama bize kocaman bir hiç.Ama 12 DEV ASLAN gereken mesajı oraya da iletmiştir.Artık daha fazla inanıyorum o kupa artık bizim MÜZEMİZ de.

Onur Yavuz' Alıntı:
Hatırladığım kadarıyla Murat Hoca´nın (Bu maçta da hatalar yaptı elbet ama sonuçta kazanan tarafta olmasını başardı) hakkını yiyerek yere göğe sığdırılamayan bir koç vardı bu forumda. Evet evet doğru tahmin ettiniz Ergin Ataman´dan bahsediyorum. Son bir dakika içinde yaptığı hataları saymaya gönüllü kim var, düne kadar Ataman´ı yere göğe sığdıramayan birisi olursa daha memnun olurum.
Hemen söyliyim abi.Gerçi çok net değil hafızamda son 1 dakika resmen kalp krizi geçiriyordum.2 sayı öndeyken faul yaptırmaması takıma ve 3lüğü yemesi,8 saniye kala mola almaması,son topu Shumpert yerine Dalmau'ya kullandırması.
Benim hatırladıklarım bunlar.Çok büyük hatalar yaptı son 1 dakikada

arkadaşlar maçı beyoğlunda eyüp yıldız arkadaşımızın mekanı CAFE KLAN'da izledik..
çok güzel bir atmosfer vardı..bize bu mutluluğu yaşatan takımımıza teşekkür ediyoruz..
inşallah birde nisanda kupa kaldırırız..
maçtan sonra büyük bir keyifle mekanımız istiklal caddesinde yarı finali kutladık..
lisemizin önünde sesimizi yükselttik ve tezahuratlarımızla herkese galatasaray basketbol takımının başarısını hissettirdik..
yarı finalde cafe klanda buluşmak üzere..

erdem

2929.jpg

galatasaray bence özellikle 2 .yarı kötü hücum etti ama bjk bizden daha kötü hücum edince yendik
ne olursa olsun isterlerse çeyrek basketle kazanalım KAZANDIK OKADAR BİTMİŞTİR.. beşikteşlılara geçmiş olsun başta oral bey olmak üzere :) bidaha ki sefere oral bey ne yapalım :) hakikaten rezil bi maç oynadınız ben bu kadar beklemiyordum(galatasaray da sizden sadece 1 kademe iyiydi yani)..en azından bişey oynamadınız üzülmenize gerek yok ..galatasarayın da badalona karşısında şansı bence rakibinden daha az maalesef bakalım bi zafer daha alabilecekmiyiz...bu arada klandaki atmosfer ,için gelen herkese saygılar teşekkürler istiklali inletenlerin sesi sağolsun

Maçtan önce ne demiştik..Formanız Yeter...

Tüm handikaplarımıza rağmen formamız yetti...

Aldınız mı dersinizi Beşiktaşlılar . Bir kere daha gördünüz mü en büyük kim...

İNLEYEN NAĞMELER....