2008 Uleb Cup Final 8 | Galatasaray 61-60 Beşiktaş

Re: Uleb Cup|Galatasaray: 61 - Beşiktaş: 60

Şimdi galibiyeti biraz daha sindirmişken yazmak istiyorum bir daha Britton bence yabancı olmasına rağmen vasıfsız oynuyor.Şutuna drivelarına güvenmiyor.Sadece savunma ribaundu alıp hücumda guardtan top alıp guarda top veriyor.Bu adamın şampiyonluğa giden bir takımda oynicak biri olduğunu zannetmiyorum en azından düşünmüyorum.

Cüneyt inanılmaz kötüydü bugün fakat öyle bir anda bu kadar kötü oynadığı bir maçta bileğine güvendi ki herşeye rağmen kahraman olmayı başardı.Kaptanlık konusunda sene başında şüphelrim vardı fakat bu sıfatı ne kadar hak ettiğini en azından hakkını verdiğini kanıtladı.

Murat Özyer'i tebrik etmek isterim sonuçta kazanan o oldu fakat zaman zaman oyunun sıkıştığı anlarda yer yer pasif kaldı ki bu maçıkaybetmemize neden oluyordu.Oyunu garantiye alıcağımız zamanlarda pota altına yönlendireceğine takımı dış şuta yönlendirdi.Murat Hoca hatalar yaptı yer yer tecrubesizliğini gösterdi fakat takımını iyi tanıyor olması maçı bize kazandırdı.Saol Hocam yinede.

Bjk'ya 1.250.000 dolar para veren Ülker yarı finale çıkmış takımımıza ödül verecek teşekkür edecekmi çok merak ediyorum??????Heeee beni asıl şaşırtan bunu taktir etmeleri olur!

münise avrupadaysan torinoya gitmeni öneririm:)
biz gidecektik ama işyerinden izin alamadık..
tv'den el sallarsın bize:)

erdem

Erdem Gürtepe' Alıntı:
münise avrupadaysan torinoya gitmeni öneririm:)
biz gidecektik ama işyerinden izin alamadık..
tv'den el sallarsın bize:)

erdem

Gitmem imkansiz :(
kiz basima gidemem malesef Hollandada olsaydi kesinlikle giderdm

Volkan Ozger' Alıntı:
Torinoda destan yazarak gelicez allahın izni ile bu mac hite tin macı olucak içimde böle bir his var gaiens ile süper oynıcaklarını düsünüyorum helekı son macta bir kaya izledimki evlere senlik gaiens bu formla ezer gecer onu !!!!

YORUM YOK inanıyoruz kazanıcagız topicene bakan görür sımardımmı ne :p 8)

Tek bişey dicem jonhsen eline top gelince korkuyorum nezaman ne yapıcagı belli degil kötü oynadık iyi mücadale ettik ikinci yarı ilk yarı ise muhtesemdik eyüp abi takımı karsılamımız gecikicek bakayorum karıslama sayısıda artmıs sabahtan bu yana :) sabah 3 kişi idik

Hairka bir akşamdı..

Hem yendik hem coştuk ,

bide dogum günümü kutladık, takımda en güzel hediyeyi verdi..

Hele bide istiklal caddesi mevzusu var.. 10 numara oldu

Adamlar hala Play-Off'ta hesabı keseriz muhabbeti yapıyorlar onu anlamıyorum ben..Bir de biz eleseydik şansımız olurdu ama onların yok diyorlar Badalona karşısında..Bu ne emeğe saygısızlıktır ya..Onur abi çok saygı duyduğum bir abimsin ama hakedene hakettiği gibi karşılık verme taraftarıyım..

Kerem Abi boşver sen aldırma onlara..Onların maç içinde yürümeyen taktiklerinin ardından kesin bir B planları vardı.Ama nedense bu planı biz göremedik.Uyguladılarsa da bilemeyeceğim.Bildiğim tek şey değil B planı alfabemizin bütün harflerinin planlarını uygulasalarda bizimle boy ölçüşemezler.Onlar dua etsin Hüseyin Beşok yeni ameliyat oldu performansını daha bulamadı ve Tufan Ersöz gibi bir tehditten uzak basketbol oynadılar.Ama yine yapamadılar,mağlubiyete boyun eğdiler.Haftasonu Fülkere yenildiklerinde kafaları Uleb Cup'taydı.Görüldüki ne kafaları ne bedenleri Uleb Cup'ta..Fülker'in hakkını yemesinler gitsinler tıpış tıpış tebrik etsinler diyeceğim ama onlar tebrik nedir bilmezler.Şimdi de play-off'ta gelsinler gösteririz biz onlara şeklinde konuşarak mahalle kabadayısına döndüler.Ergin Ataman denilen şahsiyete,onun kadrosuna ve basketbolu biliyorum diye geçinen tüm COLA TURKA'lılara söylemek istediğim son cümle;

İTİNA İLE BASKETBOL DERSİ VERİLİR !!

Eser direk ilham verdin bana böyle bir şey yaptım gece gece...

ulebvictorywn6.jpg

Eser Atalay' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=EJAGsieeGU8
zafere kaçış!!

demirören oradaydı ya bizimkisi..yahu bu futbol saplantısından kurtulmak lazım..bizim uefa finalinde bütün ünlüler oradaydı..koskoca uleb kupası (yani uefa kupasının basketbol şubesi) çeyrek finali.. bizden kimse yok

Bu maç kimlere yanıt oldu sorusunun cevapları;

1) Ben de Ergin Ataman ın şu anda en iyi türk coach olduğuna inanıyorum.. Ama bu sene kendisinden inanılmaz soğudum, neredeyse nefret etme noktasına geldim.. Bu kadar ukalaca, rakibi ciddiye almaktan uzak, kendini beğenmiş tavırlarla bir yere varılamaz.. Ligde de ilk maçta yendiğimizde " işte bizde Kaya öyleydi de, şu böyleydi de " diye bahaneler uydurmuştu.. Dün gece son topa faul yaptırmaması kariyerine kara bir leke olarak geçmiştir.. Hem de Dee ye faul yapılsaydı, büyük ihtimalle 2/2 atamayacaktı ( genelde atamıyor) ve elenecektik. Ama bizi ciddiye almadı. Tıpkı basketten sonra yardımcıları masaya koşup mola işareti yaparken, mola almayı düşünmemesi gibi.. 1 sayı öne geçmişiz, 5-6 saniye var, orada bile adam bizi ciddiye almıyor.. İlk kapak ona..

2) İkinci İhsan Bayülken ve Kaan Kural.. Her yerde Galatasarayı aşağıladınız.. Ciddiye almadınız.. Ligdeki Fener maçı direkten döndü ama bu maç kurtaramadınız paçayı.. Galatasaray formasını ben giysem ciddiye alacaksınız kardeşim.. Almalısınız demiyorum, alacaksınız diyorum..

3) Son kapak ise Hıncal Uluç a gidiyor.. O çok bilmiş halleriyle Fener maçından sonra Murat Özyer in son topu rezil kullandırdığını söyledi.. O molada ne konuşulduğunu bilmiyoruz ama kötü kullanmıştık topu.. Sonra olay bizim hocayı aşağılamaya kadar varmıştı.. Al sana son top.. Hem de Galatasaray basketbol tarhinin en kritik maçlarından birinde.. O son top da Hıncal Uluç un olsun..İmzalayıp versinler eline son top diye..

Bir de son top deyince çok önemli bir şey hatırlatmak istiyorum.. Canlı izlerken göremedim, tekrarda farkettim.. Son top gerçekten muhteşem.. Belli ki maç son topa kalırsa nasıl kullanacağımız daha önce çalışılmış.. Bu kesin. Murat Özyer in molada tahtaya çizmiş olduğundan daha net ve temiz bir set oynadık.. Seti kusursuz oynadık.. Önce Dee Brown topla gelince, Gaines ( yanlış hatıramıyor isem) tepeye geldi ve ikili oynayacak gibi yapıp defansı ona inandırdı.. İlk feyk burda.. İkincisi ise Hite ( yine yanlış hatırlamıyor isem) ın koyduğu perde.. Cüneyt , Galatasaray hücumuna göre sol çizgiden dibe koşarken, Owens Dalmauya tam yerinde öyle bir perde yapmış ki, Dalmau herhalde topu ancak potada görebilmiştir.. Tabii Dee Brown, pası doğru zamanda ve şiddette atmasa ve kaptan sokamasa bunları konuşmazdık..Onların da hakkını yememek lazım ama dediğim gibi seti kusursuz oynadık.. Ergin Ataman ukalalık etmeyip Dee ye faul yapsa büyük ihtimalle kazanmışlardı..

Bu galibiyet çok anlamlı oldu.. Beşiktaş ayaklarını yere bassın bence.. Mağlupken bile Galatasaraya laf atmasınlar.. Oral Bey gibi tebrik etsinler.. ( kendisine teşekkürler )..En azından emeğe saygı duysunlar..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Adamlar hala Play-Off'ta hesabı keseriz muhabbeti yapıyorlar onu anlamıyorum ben..Bir de biz eleseydik şansımız olurdu ama onların yok diyorlar Badalona karşısında..Bu ne emeğe saygısızlıktır ya..Onur abi çok saygı duyduğum bir abimsin ama hakedene hakettiği gibi karşılık verme taraftarıyım..
Kerem bu film zaman zaman gösterime giriyor. Artık onları anlamakta zorlanmıyorum, ne de olsa alıştık bu duruma. Hep aynı zihniyet; "Biz yukarı çıkmayı beceremiyoruz bari rakiplerimizi aşağı çekelim ki seviye eşitlensin." Gerçi onları rakip olarak gören de yok ya. Başkalarının oyununa gelmeyelim de aramızdaki fark belli olsun.

Asistan koçumuza (!) ve oyuncularımıza bize böyle bir mutluluğu yaşattıkları için tekrar teşekkürler...

Emre Yuksel' Alıntı:
Bu maç kimlere yanıt oldu sorusunun cevapları;

1) Ben de Ergin Ataman ın şu anda en iyi türk coach olduğuna inanıyorum.. Ama bu sene kendisinden inanılmaz soğudum, neredeyse nefret etme noktasına geldim.. Bu kadar ukalaca, rakibi ciddiye almaktan uzak, kendini beğenmiş tavırlarla bir yere varılamaz.. Ligde de ilk maçta yendiğimizde " işte bizde Kaya öyleydi de, şu böyleydi de " diye bahaneler uydurmuştu.. Dün gece son topa faul yaptırmaması kariyerine kara bir leke olarak geçmiştir.. Hem de Dee ye faul yapılsaydı, büyük ihtimalle 2/2 atamayacaktı ( genelde atamıyor) ve elenecektik. Ama bizi ciddiye almadı. Tıpkı basketten sonra yardımcıları masaya koşup mola işareti yaparken, mola almayı düşünmemesi gibi.. 1 sayı öne geçmişiz, 5-6 saniye var, orada bile adam bizi ciddiye almıyor.. İlk kapak ona..

2) İkinci İhsan Bayülken ve Kaan Kural.. Her yerde Galatasarayı aşağıladınız.. Ciddiye almadınız.. Ligdeki Fener maçı direkten döndü ama bu maç kurtaramadınız paçayı.. Galatasaray formasını ben giysem ciddiye alacaksınız kardeşim.. Almalısınız demiyorum, alacaksınız diyorum..

3) Son kapak ise Hıncal Uluç a gidiyor.. O çok bilmiş halleriyle Fener maçından sonra Murat Özyer in son topu rezil kullandırdığını söyledi.. O molada ne konuşulduğunu bilmiyoruz ama kötü kullanmıştık topu.. Sonra olay bizim hocayı aşağılamaya kadar varmıştı.. Al sana son top.. Hem de Galatasaray basketbol tarhinin en kritik maçlarından birinde.. O son top da Hıncal Uluç un olsun..İmzalayıp versinler eline son top diye..

Bir de son top deyince çok önemli bir şey hatırlatmak istiyorum.. Canlı izlerken göremedim, tekrarda farkettim.. Son top gerçekten muhteşem.. Belli ki maç son topa kalırsa nasıl kullanacağımız daha önce çalışılmış.. Bu kesin. Murat Özyer in molada tahtaya çizmiş olduğundan daha net ve temiz bir set oynadık.. Seti kusursuz oynadık.. Önce Dee Brown topla gelince, Gaines ( yanlış hatıramıyor isem) tepeye geldi ve ikili oynayacak gibi yapıp defansı ona inandırdı.. İlk feyk burda.. İkincisi ise Owens ( yine yanlış hatırlamıyor isem) ın koyduğu perde.. Cüneyt , Galatasaray hücumuna göre sol çizgiden dibe koşarken, Owens Dalmauya tam yerinde öyle bir perde yapmış ki, Dalmau herhalde topu ancak potada görebilmiştir.. Tabii Dee Brown, pası doğru zamanda ve şiddette atmasa ve kaptan sokamasa bunları konuşmazdık..Onların da hakkını yememek lazım ama dediğim gibi seti kusursuz oynadık.. Ergin Ataman ukalalık etmeyip Dee ye faul yapsa büyük ihtimalle kazanmışlardı..

Bu galibiyet çok anlamlı oldu.. Beşiktaş ayaklarını yere bassın bence.. Mağlupken bile Galatasaraya laf atmasınlar.. Oral Bey gibi tebrik etsinler.. ( kendisine teşekkürler )..En azından emeğe saygı duysunlar..
umarım medyamız skorbord medyacılığından ileriye gidebilir..beşiktaşın diğer takımlardan farkı küçük takımları ezmesiydi..birçok kişi gibi ben de cimbomun onları durduracağını hissediyorduk...bu joventutuda yenersek artık bir kısım medya mensubu takımımızın adını desturla anmak zorunda kalır.

Değişik insanlarız.

Cüneyt o şutu sokmasa şimdi idam sehpasındaydı Murat Özyer ile beraber.

Türk hakemlerine bok atıyoruz ama yabancıları da gördük. Özellikle çaldıkları faullerle resmen Beşiktaş'ı maça ortak ettiler ( 29 faul bize 17 faul onlara çalınmış !). Herhalde reyting için maçın kopmaması talimatını aldılar (!).

Beşiktaş'a extra prim veren Ülker grubunun şimdi bize ne yapacağını dört değil sekiz gözle bekliyoruz?

Maçı kaybetmiş olmanın verdiği üzüntüye rağmen dostane açıklaması için Ergin Ataman'a teşekkürler. Gelecek sene beş kuruş olmadan nasıl takım kuracak çok merak etmekteyim allah kolaylık versin ona.

Bir teşekkür de Cafe Klan'ı bizlere açan Eyüp'e. Gerçekten müthiş bir ortam vardı.

Not: Arkadaşlar gereksiz forumları takip edipde orda yazılanları buraya taşıyıp yorum yapmayın. Biz burda her takıma mümkün olduğunca saygılı yaklaşıyoruz ama daha Galatasaray'ı bile doğru yazacak yüreği olmayan insanların bulunduğu ortamları dikkate almayın lütfen. GSbasket.Org basketbol taraftar oluşumu adına tektir.

öncelikle cefe klan ve eyübe çok teşekkür ederim çok güzel bir atmosfer vardı büyük keyif aldım aslında maçla ilgili hemen maçtan sonra yazacaktım ama galibiyetin keyfini yaşadım tek bir sözüm var 8 de 0 attıktan sonra son topu o el yakan topu kullanma cesaretin için teşekkürler cüneyt ve tüm galatasaraylı oyuncular ne mutlu galatasaraylıyım diyene

Çok fazla teferruata inmeye luzum görmüyorum. Sezon başında Türkiye Kupası'ndan elenip, Avrupa'da bu noktalara çıkabildiysek herkesin şapkasını çıkartıp selam durması gerekir!

Kendinden emin ve mağrur kişilere en iyi dersi sahada vermenin ve yarı finale çıkmanın hazzı ile Cumartesi günü kupanın en büyük iki favorisinden biri olan DKV Joventut Badalona'yı da mağlup edebileceğimize inanıyorum.

Tebrikler CİM BOM'um! Teşekkürler ASLANLAR!