2009 - 2010 Transfer Sezonu

Tayfun Yurdagül' Alıntı:
Sani Beciroviç'te boşa çıkmış.
Becirovic bu forma altında görmek istediğim iki üç oyuncudan birisi sene başı bir türk takımı onun için zemin yokladı fakat istenilen rakam 1.000.000 euro idi.ama sonra sakatlıktan yeni çıktığı için ve istediği parayı ona veren takım olmadığı için sanırım 500.000 euro civarı gibi bir paraya union olimpija ile imzaladı.Kariyeri düşüşte şartlar biraz zorlanırsa alınabilir Simas Jasaitis Radoslav Rancik Mike Wilkinson üçlüsüne bir de Sani Becirovic eklense uzun yıllar takımımızda böyle bir yabancı çekirdek kadro olsa..
 
Kasun euroleague'i bile umursamıyo eurocup takımına hiç gelmez. Ayrıca Santiago haftaya boşa çıkıyor eğer Malaga olağanüstü efor gösterip Rytas'ı yenmezse.
 
Deniz Baskın' Alıntı:
Kasun euroleague'i bile umursamıyo eurocup takımına hiç gelmez. Ayrıca Santiago haftaya boşa çıkıyor eğer Malaga olağanüstü efor gösterip Rytas'ı yenmezse.


valla deniz nba onun için şuan hayal,euroleaguede kendini bulamıyor eğer ki yeniden nba veya euroleague takımlarında ilk 5 istiyorsa kendini yeniden göstermeli...
 
Eren Bekdemir' Alıntı:
efeste büyük ihtimal santiago boşa çıkacak ancak şöyle bir durum var efes kasundan istediği verimi alamıyor ...santiago daha faydalı gibi görünüyor...çok zor birşey söylüyorum ama efesi ikna etsekte KASUNU alsak ama hayal gibi birşey işte...
Valla Antrenör olsaydım Kasun gibi bir oyuncum olsun çok isterdim evet formsuz,isteksiz olabilir ama onu kazanmak için herşeyi yapardım,Galatasaray'ada gelmesini çok isterim ama zor galiba.
 
bugün milliyet gazetesinde ikinci ligde yer alan akhisar belediyespor oyuncusu tyrone nelson hakkında bir yazı okudum.haberde amerika'da bir iftiraya uğradığı için nba'i kaçırdığı yazıyordu.sonra da istatistiklerine baktım ligde son maçında 22 sayı 22 ribaund yapmış.ligdeki genel ortalaması da 22.1 sayı 11.5 ribaund.

milliyet gazetesindeki haberin linki

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDaki ... ti%20roman

tbl resmi sitesindeki oyuncu profili ise şöyle

http://www.tbl.org.tr//tb2l/oyuncu.asp?Kod=4186

rotasyon oyuncusu olarak düşünülemez mi?
 
oyuncuyu canlı izleme şansım olmadı ama istatistiklerden bir oyuncu daha gözüme çarptı ikinci ligde.orhan aydın haciyeva.1989 doğumlu.pertevniyal takımında oynuyor.ortalamaları 21.8 sayı 13.6 ribaund 3.6 top çalma.sanırım pertevniyal, efes pilsen'İn pilot takımı.ha bir de kulübün resmi internet sitesinde pozisyonu forvet boyu 198 cm olarak belirtilmiş.ama sitenin uzun bir zamandır güncellenmediğini hissettim.boyu birkaç santim daha uzamış olabilir.

tbl resmi sitesindeki oyuncu profili

http://www.tbl.org.tr//tb2l/oyuncu.asp?Kod=3889

pertevniyal resmi internet sitesi

http://www.psk.org.tr/
 
Orhan Aydın Haciyeva Efesin gelecek için gözönünde tuttuğu önemli isimlerden biri,çokta iyi bir oyuncu.Bize yedireceklerini hiç sanmam.
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Boyunu bilmiyorumda bu Orhan Aydın pivot değil.İstatistikleri pek de pivot istatistiğine benzemiyor.


zaten pozisyonu forvet olarak belirtilmiş kulübün resmi internet sitesinde.benim düşüncem bu sezon için kiralasak rotasyona girebilir mi.birinci ligde oynarsa maçlara daha iyi konsantre olabilir.
 
Bu dakikadan sonra oyuncu almazlar artık.Her ne kadar Cem ve Cihansever hoca 1 pivot daha istesede almazlar.
Neyse, geleceğe yönelik isimleri oyuncu veritabanına yazmaya devam edeyim.
 
Her ne kadar mücadelemizi çok beğensek de avrupada deplasman maçı kazanamadık. Santiago takıma çok şey katar. Fatihin gelmesi bile pozitif katkı yaptığına göre gelin siz Santiagoyu düşünün!
 
Orhan sınıf arkadasımdı lise son sınıfta, transfer etmişti okulumuz :),pivottur normalde,ama 4 numara'da oynayabilir..Bam bam basıyodu potalara potalara,pertev'de domine ediyordu falan ama yatırım amaclı alacaksak iyi bir transfer,direk gelip katkı verecek düzeyde degil bence..

Ki,Efes Orhan'ı hayatta bırakmaz..
 
Portland Patrick millsi nbdle yollamış eğer oyun kurucu almak gibi bir düşüncemiz varsa-ki bence olmalıdır-bu dönemde patrick millsten iyisini bulamayız.
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Daha iyiside var Can abi.JamesOn Curry ve Keith McLeod.
Keith Mcleod ı beğenmiyorum ben zaten bir iki sene önce beşiktaşın gündemine gelmişti.Mcleod bence o kadar da üst düzey bir guard değil.Onun yerine Sundiata Gainesi alırım daha iyi.
Bu bahsettiğin oyuncular arasında ben en çok Patrick Mills i beğenirim ayrıca kendisi 1988 doğumlu henüz çok genç ve Avustralya milli takımının guardı.Bence çok daha iyi bir transfer olur.Mcleod hem 1979 lu hemde bence oldukça sıradan bir guard.Takımın level atlaması isteniyorsa Patrick Mills süper transfer olur.o olmazsa eğer Jamaicalı Sundiata Gaines te Gainesleri seven taraftarımıza ilaç olabilir:)
 
fossacimbom'un cem akdağ röpörtajını dinledim,cem akdağ iyi giden takımı bozmayı düşünmüyorum dedi,transferi düşünmüyorlarmış fakat 2-3 üst üste alınabilecek mağlubiyette takımda önlemler alınabilirmiş yani üst üste mağlubiyetler alırsak transfer yapabilirmişiz.
 

Üst