2009 - 2010 Transfer Sezonu

Erdal Avcı' Alıntı:
Neyseki haberi Habertürk yazmış.Yoksa gerçek sanabilirdik.
Ersin Görkem'i istiyenlere soruyorum Ersin Görkem pivot oynuyorda bizim mi haberimiz yok?
Erdal, Ersin Görkem transferi ne kadar yarar sağlar, aradığımız oyuncu mu orası tartışılır ama Habertürk´ün basketbol servis müdürünün masa başı habere izin vereceğini sanmıyorum.
 
Arada bir burada ismi geçiyor diye ekleyeyim. Eski Galatasaray'lı Antonio Graves İsrail'in gariban takımlarından (puan olarak) Hapoel Holon ile anlaştı sezon sonuna kadar. Holon ekibi 9 maçta 1 galibiyet ile sondan ikinci sırada bulunuyor liginde..
 
Erdal Avcı' Alıntı:
Neyseki haberi Habertürk yazmış.Yoksa gerçek sanabilirdik.
Ersin Görkem'i istiyenlere soruyorum Ersin Görkem pivot oynuyorda bizim mi haberimiz yok?

Jasa` dan baska 3 numarımız mı var? yada 10 kısılık rotasyonlamı oynuyoruzda ben mı bilmıyorum ?

Ersin bu klüpte yetismis bir oyuncu, biz ise ona vefasızlık yapıp sakatlıgında sahıp cıkmamıs bir klübüz, eger gelıyorsa helal olsun, takımın rotasyon için bir türk oyuncuya ihtiyaci vardı zaten, birde uzun lazım hem avrupa hemde tbl için...

MarcuS Haislep gelse ne güzel olurdu :p
 
pops cska ya gitmiş, courtney sims de boşa çıkmış bu durumda. bir uzun bir de ersin bence cok faydalı olur. 7 kişilik rotasyon bu kadar yükü zor kaldırır.
 
Santiagonun aylık ücreti 50 bin dolar. Santiagonun takıma yararlı olacağı düşünülüyorsa bu para verilir ve takıma bir dünya yıldızı katılır.

Ersin Görkem'in Antalya ile bir gönül bağı! var sanırım. Bu takımda görmeyi isterim. Jasaitisin arkasında kalmayı sorun etmeyecekse yararı olur mutlaka
 
Öncelikle rotasyonumuz 7 kişi değil,Can bu haftadan itibaren takıma döneceği için 8 kişi.Önce bunu bilmek gerekir.

İkinci olarak da Cem Akdağ takım böyle devam ettiği sürece transfer yapmayacağını söyledi zaten,o yüzden fazla tartışmaya gerek yok.Transfer yapılacaksa da sadece 1 oyuncu alınır.

Hosley&Tolliver felaketini yaşamaya gerek yok tekrar.
 
Bu dakikadan sonra pivot harici transfer kapanmıştır büyük ihtimalle.Pivot takviyesi bile zor gözükürken pivot dışında kimseyi almazlar.
 
Marcus Haislip Spurs'ta, benchte masa kurmuşlar pis yedili oynuyorlarmış. Bu takımın scouting görevini üstlenen kişiler biraz nba'ye gitseler. Marcus Haislip'in reddedeciğini düşünmüyorum,şimdi alalım demiyorum ama Spurs kadroda yer açmak için Haislip'i serbest bırakabilir,takip etmekte fayda var.

Ersin Görkem'i takıma getirmek yerinde fazlasıyla doğru bir girişim olur. Jasa'yı şimdiden yorarsak,playoff ve avrupa yolunda maksimum şekilde verim alamayız. Ersin Görkem şart.

Pivot konusuna gelince hadi deyince pivot alınamıyor,en azından sene sonuna kadar idare edecek şekilde ya da uzun vadede takımda olacak pivota ihtiyacımız var. Bir zamanlarda Beşiktaş'ta oynayan Nicevic,Haislip sezon sonunda transfer olarak düşünülebilir.Hatta Hüseyin Beşok'un sezon sonunda ayrılacağını düşünüyorum telekom'dan bize gelmesi ne hoş olur Genç,gelecek vaadeden bir oyuncu bir pivot alırsak.Hüseyin Beşok bir ağabeyi olursa onu yetiştirebilecek bu takımın sırtı yere gelmez.
 
sizlerinde dediği gibi ersin çok çok iyi bir transfer olur ama herhalde takımı ekonomik sıkıntıyı aşmış herhalde takımı bozmak istemiyeceklerdir bırakmazlar zaten herhalde...

efes bence büyük ihtimal bugün elenir santiagoyada efesten aldığı parayı verdikten sonra bence gelmemesi için bir engel olmaz herhalde tabiki kendide istedikten sonra...

avrupadaki rakipleride gördükten ve ligde hedefimizin bence önce play off sonrasındada şampiyonluk olması gerektiğinden bence transfer şart diye düşünüyorum...
 

Üst