2009 - 2010 Transfer Sezonu

Berk Tuna Tertipli' Alıntı:
Eyüp Abi, bu 2 transfer bugün açıklanacak, peki ya sonra? Efes'ten alınma ihtimali olan oyuncu var mı? Bu hafta yerli transferini bitirir miyiz?
İsim öğrenemiyorum ama 2-3 oyuncu daha alınacak sanırım!
 
Kaya Peker
Kerem Gönlüm
Muratcan Güler
Bekir Yarangüme
Ümit Sonkol
Cenk Akyol
Ersin Görkem

Umarım bu isimlerden 2-3 ünü kadromuza katarız!
 
Ben mi yanlış görüyorum :)
Abiler sizler mi uçuyorsunuz :)

Sinanlar, Keremler, Kayalar bunlar hayal bu bütçeyle.

Bekir alabilecğimiz en lüks oyuncu olur.Muratcan Güler bizde iş yapabilir ben severim kendilerini.Ümit Sonkol'da Polat Kocaoğlun'dan pek farkı olacağını sanmıyorum.
 
Hakan Köseoğlu gibi ligin en iyi guardını almıyoruz ya azcık para bastırıp!! Gönder Cüneyt E. ve Murat K. al Hakan´ı. Cüneyt´i tutup ne yapacaksın anlamıyorum ki çok uzaklardan 3´lük atmaktan başka ne yapıyor ki, ne gibi fonksiyonu var? Hakan Köseoğlu öyle değil ki bana göre Steve Nash tarzı oyuncu.

Furkan Aldemir´í de al, gönder cemali üstüne de hatta para ver Aslanlar gibi geleceğ yatırım bilmiyorum izleyenimiz vardır mutlaka ama gerçekten ligin gelecekte en iyi pivotu olacak.91 doğumlu yanlış hatırlamıyorsam bundan iyi geleceğe yatırım olur mu.

Can Akın kendini Hakan Köseoğlu´nun yanında geliştirir, Furkan´da,Hüseyin Beşok´un yanında geliştirir. Süper olur geleğece yatırım daha ne olsun!

Gönder Tolliveri,atkinsi,milojevici tut sadece Graves´i elde 2 numara olarak!

Hakan Köseoğlu- Can Akın
Graves-Evren Büker-Muratcan Güler
C.Lofton-Tufan
Kaya Peker -Cevher Ö. - Furkan Aldemir
Hüseyin Beşok - Kerem Gönlüm.

Kadro bu şekilde olsa daha ne isterim... 2 yabancı fazla değil
 
Burak'cım mantıklı şeyler söylüyorsında biliyosun küçülüyoruz.Bunu dikkate al öyke Ermal'mış Kerem'miş uçma.
EDİT:Burak 1.87'lik adamın ne işi var 3 numarada.
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Hakan Köseoğlu gibi ligin en iyi guardını almıyoruz ya azcık para bastırıp!!

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon yaptığımız teklifi kabul etmeyip Karşıyaka ile anlaşmıştı.kafsinkaf.org'a bir demeci vardı Galatasaray'ı kabul etmeyip Karşıyakaya geldiğine dair.
 
arkadaşlar bütün hevesinizi kırmayayım ama efes bütün ama bütün kadrosundaki oyuncularla sözleşme yeniledi ?? kaya kerem yabancıların hepsi ender filan ?? bi cenk belki alınabilir
 
@ Erdal Avcı

Erdal dalgınlığıma ver,Tamam koy 2´ye Lofton´u,3´e de 1.95lik Evren Büker´i olur biter :). Zaten bu oyuncuların hepsi bu sene gelsin demiyorum ki seneye kadar hepsini oluşturabiliriz.

Furkan,Muratcan,Cevher Özer,Chrif Lofton bu sene alınabilir.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Berk Tuna Tertipli":23y3y4nj]Eyüp Abi, bu 2 transfer bugün açıklanacak, peki ya sonra? Efes'ten alınma ihtimali olan oyuncu var mı? Bu hafta yerli transferini bitirir miyiz?
İsim öğrenemiyorum ama 2-3 oyuncu daha alınacak sanırım![/quote:23y3y4nj]

2-3 yerli oyuncu daha mı alınacak ?

Birde kimlerin sözleşmesi devam ediyor? kimlerle sözleşme kesin olarak uzatıldı? kimlerle uzattılmak isteniyor ama henüz netleşmedi? kimler kesin gidecek ?

Bir bilen aydınlatabilir mi ?
 
Burak yabancı konusunda biraz yaratıcı olsan.Yurtdışında iyi istatistikler yakalayan NBDL'in altını üstüne getiren NBA'de umduğunu bulamayan ve bize gelmeye hazır o kadar çok kişi var ki...
 
Murat Kaya+para, Cevher takasına girelim. :p

Yabancı bulmak o kadar zor degil, hele 2 numara. Ama aradıgımız 1 ve 5'i bulmamız kolay değil.
 

Üst