2009 - 2010 Transfer Sezonu

Can Akın transferine çok sevindim.3-4 sene öncesine kadar ligimizin en iyi guardlarından biriydi.Sonrasında bir düşüş yaşadı ama umuyorum tekrar Galatasaray formasıyyla yükselişe geçeçek.Diğer transfer içinse Ermal Kurtoğlu olacak gibi geliyor ama Cevher'e de hayır denmez doğrusu.Aslında şuan üstünde durmamız gereken yaratılan bu kadroya ağabeycilik edecek kaptanlarımızın takımda kalıp kalmayacağı.Yabancı transferlerini görmeden konuşuyorum.Orta sınıf yabancıların geldiğini düşünelim;Cüneyt,Murat,Tufan,Hüseyin takımda kalırsa Evren Büker,Can Akın ve diğer Türk transferiyle yine ilk 4'e gireriz.
 
Beklentiden öte isteğim Ümit Sonkol. Umarım O olur çünkü Türkiye'de pota altını oynayan en iyi oyunculardan. Fakat Anadolu ekiplerinde yeteri ilgiyi göremiyor.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":qhgivzqd]Kerem Gönlüm diyorum açıklanacak isme.

Final serisi devam ederken böyle bir açıklama yapılmaz ki zaten Kerem takımıyla sözleşme yeniledi.[/quote:qhgivzqd]

Yine hatlar karıştı.Sıkıntıdan olsa gerek,özür dileyerek mesajımı editliyorum. :)
 
Efesin oyuncularını bırakması için yerlerine daha iyilerini bulması lazım. Engin atsür var bi tek, o da bize yaramaz şu an çünkü Can akın deniyor.
Bence ikinci isim Ersin Görkem olacak.

Yabancıları tamamen değiştirecek olmamız üzücü, Graves ve Milo yu tutsak harika olurdu, kombine için kendimi kandırabilirdim :)
 
Arkadaş resmileşen olarak yazmış batug'da. Sanmıyorum başkası olsun yani kesindir. Duyum almadan yazmaz. Can'la Görkem hayırlı olsun. Antalya, Banvit seviyesinde gidiyoruz şu anda.
 
Umut Yenice Antalya BŞB ile imzalayacak bugün yarın. Ersin Görkem için de az önce menajeriyle görüştüm, GS'ye mi verdiniz diye. Yooo, yok öyle bir şey dedi. Birçok takımla görüşüyoruz, GS de bunlardan biri dedi.

Bilginize.
 
Evren Büker'den sonra Can Akın... Beklediğimden iyi gidiyoruz. Ersin Görkem benim tahminim ve olmasını diliyorum. Haftaya Efes'ten 2 oyuncu kapıp yerli transferini bitirsek ne güzel olur değil mi :)
 
güreş deyimi ile tam bir başaltı takım kuruyoruz.. yani lide 4. veya 5. olup play off yarı finalinde elenecek takım.. avrupada falan kimse bir şey beklemesin.. gerçi bunlar burada günlerdir konuşuluyor da transferler kesinleştikçe daha somut hale geliyor diye yazdım..
 

Üst