2009 - 2010 Transfer Sezonu

Can Akan' Alıntı:
Parayı o kadar önemsediğini düşünmüyorum Oktay Mahmutinin.Paradan ziyade başka garantiler vereceksin ona.Arkasında duracağını söyleyeceksin işine karışılmayacağını söyleyeceksin.Protokol tribünününden şunu çıkar şunu oyuna sok demeyeceksin.Veya oyuncuyla haber yollayıp şu takımı düzgün oynatsın tepemi attırmasın demeyeceksin.ona sağlıklı çalışabileceği bir ortam sunacaksın.Bir yönetici olarak oyuncu transferine karışmayacaksın.Takımının Başında koç varken başka koçlara teklif yapmayacaksın
onu ikna edeceksin bu kulübü çalıştırmaya başarı istediğine.uzun vadeli sözleşme imzalaycaksın uzun vadede başarının geleceğine emin olup hep arkasında duracağının garantisini vereceksin.


Eğer Bu şartlar oluşursa Oktay Mahmuti gelir Ama bu şartları ona sunmazsan 1.000.000 euro da versen geleceğini sanmıyorum

heyt be abi ne güzel yazmışsın ama unuttuğun birşey var sanırım, bahsi geçen kulüp Galatasaray ve şubede dedehayır ile 'abi'ler hala duruyor.
-----------------

içimden bir ses seneye telekomla birleşilecek ve oktay mahmuti takımın başına getirilecek diye bir his var.
 
Telekom inadı bıraksın,Ankara seyircisinin tepkilerine de kulaklarını tıkasın G.Saray'la birleşsin.Çünkü ikisi de tek başına bişey yapamıyor bu görüldü.Birleşme olursa süpper olur :)
 
Cihan Uzunçayır' Alıntı:
Telekom inadı bıraksın,Ankara seyircisinin tepkilerine de kulaklarını tıkasın G.Saray'la birleşsin.Çünkü ikisi de tek başına bişey yapamıyor bu görüldü.Birleşme olursa süpper olur :)
Telekom'da seyirci mi var yahu? :p Ankaragücü taraftarları destekliyor işte büyük maçlarda onun haricinde de kendi çalışanlarına verilen biletlerle geliyor 3-5 kişi... :)
 
NTVSpor'a bir röportaj veren Willie Solomon ilginç açıklamalar yaptı. Kendisiyle ABD'de olduğu dönemde bir çok takımın ilgilendiğini ancak Fenerbahçe'yi tercih ettiğini de belirten Solomon, "Bana Galatasaray'dan teklif gelse dahi bunu kabul etmem. Ben Fenerbahçe'de oynuyorum. Galatasaray ya da Beşiktaş forması giymem. Türkiye'den bazı teklifler oldu ama Fenerbahçe dışında bir takımda oynayacağıma başka bir ülkeye giderim" diye konuştu.

Bir dönem forumda; "Solomon-Graves müthiş ikili olur, mutlaka alalım" diyen arkadaşlar vardı, o nedenle ufak bir dipnot olarak ekledim bu haberi..
 
Önümüzdeki seneye dair bukadar çok soru işareti ve belirsizlik varken bu denli transfer fantezisi kurmak gerçekten zor iş ama çok başarılıyız maşallah :p

Şimdilik ilk konu koç olmalı o belli olduktan sonra gelen hocanın tarzına göre oyuncu isimleri konuşulmaya başlanmalı.
 
McIntyre'a parayı versen bile adam makine nizamı ile işleyen takımdan gitmek istemez zaten takımda rahat rahat bırakmaz. Hatta Eurolig'de oynayan takıma gitmek ister. Tek kurtuluşumuz uzun bir organizasyona gidip gelecek kariyerli oyuncuları buna inandırmak. Önce koç lazım tabi.
Yani Cihan o yüzden :) :)
 
Sezon bitene dek 100 sayfa olur bu konu :)

Hollis Price bir McIntyre olmasa da bizi taşır baya ya.
 
Kefen giyerim Galatasaray forması giymem deyip de kefenden önce formayı giyenlere rastladık biz daha önce...

Zaten tuvaletini nereye yapacağını bilmeyen bir adama asla Galatasaray forması giydirmeyiz. ;)
 

Üst