2009 - 2010 Transfer Sezonu

Erkan Kötü bir oyuncu değil Ama Ligde ilk 3 sırayı hedefliyen bir takımın oyuncusuda değil.Bize yakışan bir transfer olur heralde ligde 5.lik ile 8.lik arasında bir yer hedefliyoruz kendimize.
 
Bayram abi alperen'inde dediği gibi ümitvar olunuz?
 
Yapılan Transferlerden sonra belli olacak Ümitvar olup olmayacağımız.Şimdi ortada birşey yokken neyine ümitvar olacaksın.Önce bir transferler tamamlansın sonra bakacağız bu takımda ümit var mı yok mu ?
 
Erkan oldum olası itici bir oyuncu gelmiştir bana.Bunda fb ve bjk da oynaması değil,bize karşı hep iyi oynaması etkili olmuştur kendi adıma.2.Barış Özcan vakasıdır benim gözümde.
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Mustafa Yağız ÖNDER":1ntmidtv]Alperen Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinin Kokainden yakalanan oyuncularınıda Cengiz Karadağ'mı seçti doğru yabancılar seçiyordemiştin.

Kokain ile esrar bambaşka şeyler, sapla samanı karıştırmayınız.

Ayrıca bu ülkedeki yabancı basketbolcuların yarısından çoğu esrar kullanıyor, o noktada yaşanan farklı olaylar var ancak şimdi yeri değil.[/quote:1ntmidtv]
Alperen böyle savunma mı olur kokainle esrar bambaşka veya yabancı basketbolcuların yarısı esrar kullanıyor diye insan bir oyuncu alırken karakterine bakmaz mı? Paldırküldür adam mı alınır Konya'da öyle göze batan oyuncu yoktu devre arasında Kepez'e giden Amerikalı takımda sorun çıkarıyor diye gönderildi. Bizden giden Brian Bodicker dışında göze batan oyuncu yoktu.Göze batanlarda Kokain kullanıyordu pardon Esrar kullanıyorlar.
 
Okan DAMGACI' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1rfbbpcg]Erkan başarılı Beşiktaş takımının bir parçası idi.
Alperen sende Canı beğenmiyorsun Erkanı beğeniyorsun enteresan :) konuya dönersek Erkan bizde iş yapmaz ama piyasada alabileceğimiz yerli(bu bütceyle)kalmadı[/quote:1rfbbpcg]

Can'ın nesini beğendiğini, Erkan'ın nesini beğenmediğini bana detaylı olarak anlatır mısın Okan?
 
underrated oyuncuların listesini yapsam 1. sıraya koyacağım isimdir Erkan Veyseloğlu. Bu lig için bence çok önemli bir oyuncudur ama asla değerini bulamadı. Gelirse bence 3 numara pozisyonu için çok iyi bir hamle olur.
 
Mustafa Abi gözünü abi ben senin ligi ne kadar takip ettiğini anladım artık. Boddicker bu sene değil geçen sene bile bizde değildi. :) :)

60-70k ya alınan Leroy Hickerson ve Ekene İbekwe bu ligde göze en fazla giren oyunculardan oldular. Edmund da disiplin sorunu nedeniyle değil performans düşüklüğünden dolayı gönderildi.
 
Alperen bütceye göre değerlendiriyorum yerli guard olarak o bütceyle ya Canı ya da Mehmet Yağmuru alabilirdik fazla seçeneğimiz yoktu ama Erkanın bölgesinde o bütceyle alabileceğimiz daha potansiyelli oyuncular mevcut
 
Her ne kadar gıcık olduğum bir oyuncu olsa da alınacaksa başımızın üstünde yeri var.Bu arada bu sene yönetim yerli transfere önem verdi gerçekten.En iyi oyuncuları alamasak da iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz.Gelecek sene için umutluyum açıkçası.En azından sanılanın aksine en az yarı final oynayacağımızı düşünüyorum.
 
Gökce Başaran' Alıntı:
underrated oyuncuların listesini yapsam 1. sıraya koyacağım isimdir Erkan Veyseyoğlu. Bu lig için bence çok önemli bir oyuncudur ama asla değerini bulamadı. Gelirse bence 3 numara pozisyonu için çok iyi bir hamle olur.

Savunmada gayretli, penetresi iyi, şutu fena sayılmaz yine, canla başla da oynar sahada nesi beğenilmez anlamadım ki.

Okan o potansiyelli oyuncuyu söyler misin lütfen?

Ayrıca bence guard olarak Can'dan iyi Barış Ermiş, Engin Atsür(durumunu net bilmesek de), Mehmet Yağmur gibi oyuncular vardı asıl...
 
Okan o potansiyelli oyuncuyu söyler misin lütfen?

Ayrıca bence guard olarak Can'dan iyi Barış Ermiş, Engin Atsür(durumunu net bilmesek de), Mehmet Yağmur gibi oyuncular vardı asıl...[/quote]
Ersin veya kendisini hiç beğenmesemde Bekir alınabilirdi zaten senin duyumlarına göre onlara teklif yapmışız ne bileyim Erkan beni hiç tatmin etmedi ama daha kesinlesmiş bir şey yok bekliyelim
 
erkan iyi oyuncudur iyi atletiktir kolları uzundur şutu zaman zaman istikrarsız olsa da bence iyidir yanılmıyosam solaktır.
Engin Atsür 1 numaraya düşünülmeli bence düşünülmüyorsa da düşünülmeli
Muratcan güler de bence düşünülmüyorsa düşünülsün iyi oyuncudur bence

Ermalle ilgileniyormuyuz veya herhangi bir türk uzunla ilgileniyormuyuz Cemalin de kiralanacağını düşünürsek bence oraya bir türk takviyesi zor
ayrıca bu yönetimle ermal falan hayalden öte gitmez ama yinede soruyorum
umut ekmek ilişkisi...
 
Erkan bizim için fena hamle olmaz. Herşeyi az çok yapabilen bir oyuncu. Şutu var, ortalama bir savunması var, kolları uzun...

Üst seviyeye oynayan takımlarda sırıtabilir ancak bizim bu sene hedeflerimiz göz önüne alındığında iyi bir transfer olarak bakılabilir.
 
Erkan ile geçen sene Bandırmadaki Banvit maçından sonra Feribota giderken karşılaşmıştık kendisine Galatasaraya gelmesini söyledik İnşallah gelebilirim demişti bakalım kısmet. Faydalı olacağını düşünüyorum iinşallah olur.
 
ya şöyle bi kadro kurmak çok mu zor???
Oyun Kurucu:Can Akın-Pepe Sanchez-Alican Güney
Şutör Guard:Antonio Graves-Murat Kaya-Evren Büker
Kısa Forvet:Tufan Ersöz-Bekir Yarangüme-Terence Kinsey
Uzun Forvet:Dejan Milojevic-Ermal Kurtoğlu-Polat Kocaoğlu
Pivot:Hüseyin Beşok-Cemal Nalga-yabancı
 
Sinan Düdük' Alıntı:
ya şöyle bi kadro kurmak çok mu zor???
Oyun Kurucu:Can Akın-Pepe Sanchez-Alican Güney
Şutör Guard:Antonio Graves-Murat Kaya-Evren Büker
Kısa Forvet:Tufan Ersöz-Bekir Yarangüme-Terence Kinsey
Uzun Forvet:Dejan Milojevic-Ermal Kurtoğlu-Polat Kocaoğlu
Pivot:Hüseyin Beşok-Cemal Nalga-yabancı

İmkansız.
 

Üst