2009 - 2010 Transfer Sezonu

Stromile Swift serbest kalmış. Bence alınsa harika bir transfer olurdu, Center değil elbette ama Charles Gaines oynadıysa o pozisyonda Swift te rahatlıkla oynayabilir.

Bu saatten sonra NBA de alıcı bulması zor, Avrupa da sistemini oturtmuş Euroleague takımları da kesinlikle onun gibi bir arızayı almak istemeyeceklerdir.

Biraz sinirli adamdır ama Hosley gibi sistem dışına çıkmaz, daha çok Haislip tarzı dengesizlikleri olur. Taraftarı ateşleme açısından da parlak bir transfer olabilirdi bence.
 
@ Behiç Efe Tekin

Öncelikle merhaba. Efe bey, Stromile Swift gibi bir oyuncuyu getirmek mantıksız olur onu da geçtim şu an ki bütçeyle almamız imkansız! Swift'in en kötü değeri yıllık 2 trilyondur. Şu an bizim kadrodaki ilk 5'teki oyuncuların değerinin toplamı değerinde bir oyuncu. Swift 2003 sezonundan sonra gelişme göstermedi 2001'de Memphis'te biraz parladı o kadar. Haa Swift, ha bizim Fatih Solak! Swift'in tek derdi smaç vurmak,takımı ateşlemek olur. Egoist bir isim. Onun yerine takım oyuncusu bir 5 numara almak çok faydalı olur.

Furkan Aldemir Karşıyaka'dan alınabilirdi olmadı ama bence üzerinde durulması gereken bir oyuncu henüz çok genç ve çaylak... Transferin ilk yapılmaya başladığı andan itibaren söylüyorum bu oyuncuyu. Geleceği çok parlak.

Ermal'ı da alabilirdik onu da alamadık, şu saatten sonra Türk pivot bulmak çok zor, akla isim bile gelmiyor.

Bu sene zaten bu kadroyla şampiyon olmak çok zor, zaten bu takımda ruh olursa gerek bile kalmaz 5 numara bir oyuncuya. Kısa vaadede yatırımlar beni mutlu etmez 5 numara gelse de 3. 4.'lükten öteye gidemeyiz. 3. olmuşuz,5.olmuşuz çokta farketmez benim için.

Benim için; şampiyonluk dışında olan hiçbir şey başarı değildir,kabul edemem söz konusu Galatasaray ise...
 
Efes Pilsen devreye girdiği bir transferde bizim başarılı olmamız şu an için imkansız. Geçen sene aynısı Kerem Tunçeri de oldu.
 
düşebiliyormusunuz efes pilsen gibi tüm yerlileri milli yabancıları bizim yabancıların kalite olarak çok üstünde ve o efes pilsen bile kadromuz eksik diyerek ermali transfer ediyor.işte bizimle efes arasındaki mentalite farkı bu,biz halen 5 yabancıyı alırsak şukadar fedarasyona fark vermemiz gerekiyor,cemali kazanalım evreni kazanalım gibi bahaneler üretiyoruz ve bizden konbine almamız isteniyor.
şerefli 3-4 lük istemiyoruz.
 
Mantalite farkından çok bütçe farkı bu...Daha somut farklar varken soyut şeylere girmeyelim,gerçeklerdende kopmayalım...Adamların para harcama konusunda sınırları yok...Eğerki klübe bir açık çek verdim harcasınlar diye ama harcamıyorlar işte,bu işi bilmiyorlar diyorsan haklısın...Yoksa bu eleştirilerin hiçbir anlamı yok...Kombine almak istemiyorsan almassın...Klübü bahaneler üretme konusunda eleştireceğine,bahaneler üretme konusunda kendini sorgula...
 
Bende aynı fikirdeyim artık bu saatten sonra 1 pivot transferi ile şampiyonluğu beklemek biraz hayalcilik olucaktır.Dolayısıyla artık bu sene çok daha fazla para harcamadan çekirdek takımı oluşturup seneye etrafına 2-3 iyi transferle daha şampiyonluğa oynuyabilen bir takım kurmayı düşünmeliyiz.

Not : Bu arada dün akşam SporMax'te Union Ol. - Maccabi maçını izlerken Maccabi'nin pivotu Fishcer'i çok beğendim.Keşke takımda olsaydı diye içimden geçirmedim deil.
 
Bu sene bir geçiş yılı olacak sene'yede çok kaliteli yerlilerin gelmeyeceğini herkes bilsin isterim seneye'de genç ve gelecek vaat eden yerlilerin transferi yapılacak önemli olan gelecek yabancılar bu senekilerden Rancik takımda tutulur bu şekilde giderse diğerlerinin tam performansını göremedik.
 
Antalya B.B Femerling i transfer etmiş. Oldukça tecrübeli bir oyuncu aldılar ve 2.16 lık bir oyuncu ile ligteki takımın coğu uzunlarına göre baya avantajlı duruma geçtiler. Bizde 5 numaradan hala ses seda yok ben demiştim bu galibiyetler yüzünden unutucaz uzun süre 5 numara eksikliğini sanırım...
 
Cem Diken' Alıntı:
Antalya B.B Femerling i transfer etmiş. Oldukça tecrübeli bir oyuncu aldılar ve 2.16 lık bir oyuncu ile ligteki takımın coğu uzunlarına göre baya avantajlı duruma geçtiler. Bizde 5 numaradan hala ses seda yok ben demiştim bu galibiyetler yüzünden unutucaz uzun süre 5 numara eksikliğini sanırım...
Femerling Almanya milli takımında ki Femerling mi ? Oysa eğer çok iyi bir transfer yapmışlar.
 
Anıl Mehmet Yıldırım' Alıntı:
[quote="Cem Diken":3ioinyaz]Antalya B.B Femerling i transfer etmiş. Oldukça tecrübeli bir oyuncu aldılar ve 2.16 lık bir oyuncu ile ligteki takımın coğu uzunlarına göre baya avantajlı duruma geçtiler. Bizde 5 numaradan hala ses seda yok ben demiştim bu galibiyetler yüzünden unutucaz uzun süre 5 numara eksikliğini sanırım...
Femerling Almanya milli takımında ki Femerling mi ? Oysa eğer çok iyi bir transfer yapmışlar.[/quote:3ioinyaz]

Aynen hani barcelona da panathınakos da da oynamıs hatta orada avrupa şampiyonu olan kadroda bulunan Femerling..
 
Femerling'i kişisel olarak beğenmeyen biri olsamda idarecilerimizin 5 numara konusundaki ilgisizliklerini anlamak mümkün değil...Yani öyleki bunu 5 yaşındaki çocuk bile görebiliyor artık...Bu takımın bir pivot'a ihtiyacı var...Çocuğun anneye,fidanın suya ne kadar ihtiyacı varsa bizimde o kadar 5 numaraya ihtiyacımız var...Hala neden bir girişim yok anlamak mümkün değil...Anlamıyorum,gerçekten anlayamıyorum...
 
arkadaşlar,

yahu siz daha ne transferi istiyorsunuz? bir de özellikle tutturmuşsunuz 5 numara isteriz diye. en son transfer ihtiyacı olan yerimiz 5 numara pozisyonu. orada aslan gibi Cemal Nalga var, hatta yedeği Polat var, anlayacağınız var oğlu var...

bir düşünsenize, ligdeki diğer takımlar bizim gibi pivotlara sahip olmak için ne paralar verirler?

haaa, derseniz ki Fatih Solak'ı transfer edelim, o zaman tabii ki kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktır.

anlaştık mı?

not: yukarıda yazdığım gibi düşünebilmeyi ne çok isterdim ama maalesef olmuyor,olamıyor işte :)
 

Üst