2009 - 2010 Transfer Sezonu

Bana da öyle geliyor.Cemal kötü başlasaydı belki bir transfer yapılabilirdi ama Cemal'in başlangıcı yönetimin ve teknik heyetin gözünde transferin gerekliliğini ortadan kaldırdı.Gene son sezonlardaki gibi 2. yarının başlamasından 2-3 hafta sonra bir transfer yaparız bence.
 
Courtney Sims diyorum başka bişey demiyorum. Adam Dwight Howard'ın kopyası ya....
 
Geçen sene Koray Hoca'nın beğenmediği Sims'in Koray Hoca'nın az da olsa içinde olduğu bir şubede geleceğini sanmıyorum ben. Yani düşünülmez bence.
 
Benimki sadece tahmin ama Ali :) Her ne kadar Koray Hoca altyapı ile ilgilense de danışmanlık rolü de vardır diye tahmin ediyorum. Okan Hoca da Koray Hoca'nın beğenmediği adamı düşünmez gibi geliyor. Biraz da saygıdan.
 
Bu adamı alamayız deseler birşey demez kimse ama beğenmemek çok saçma
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Her ne kadar Koray Hoca altyapı ile ilgilense de danışmanlık rolü de vardır diye tahmin ediyorum. Okan Hoca da Koray Hoca'nın beğenmediği adamı düşünmez gibi geliyor. Biraz da saygıdan.

Danışmanlık rolü var sanırım, var ki Konya'ya kadar gelmişti adam.
 
Goran nikoliç mersinde ne oluyor ya.
Courtney Sims'ten iyi bir 5 numara bulamayacağız gibi gözüküyor.
Onuda alamayız böyle giderse kapacaklar onuda.
 
şubede yine bir durgunluk var,hiç birsitede ne haber nede bir yorum var.tranfer yok haber yok yorum yok.her branşta fenerbahçeye yeniliyoruz ve kimsenin birşey yaptığı yok.beyenmediğimiz aziz yıldırım ortalığı ayağa kaldırırdı.
 

Üst