2009 - 2010 Transfer Sezonu

Cimbom'da yolcu var!

Euroleague'de gelecek yıl iddiali bir takım kurmak isteyen Maccabi Tel Aviv, Galatasaray Cafe Crown'ın yıldızına gözünü dikti.

Transfer piyasasında bu yaz fırtına gibi esecek olan Maccabi Tel Aviv'in yeni hedefi Galatasaray Cafe Crown'un yıldızı Antonio Graves... ABD'li oyuncu ile yakından ilgilenen Maccabi Tel Aviv'in Graves için Sarı - Kırmızılılarla görüşeceği öğrenildi. Chuck Eidson ve Wisnievski ile imzaya çok yakın olan İsrail ekibinin böylece hem oyun kurucu hem de 2 numara pozisyonuna derinlik katacağı belirtildi.

http://www.basketdergisi.com/haber_deta ... 581&tur=38
 
Antonio Graves Maccabi Tel-Aviv'e giderse Dee Brown ve Charles Gianes gibi kısa sürede gönderilmez. Graves, Maccabi'de kalıcı olur ve ciddi sorumluluklar alan bir oyuncu görevi üstlenir sanıyorum.

Graves'i Euroelague'de şampiyonluğa oynayan bir takım kadrosuna katmak isterken, biz elimizde tutmak için hiçbir şey yapmıyoruz! Vah ki, ne vah!

Seneye yine tüm yabacılar değişsin, değişsin de, nereye varacak bu işin sonu?!
 
Ahmed Salih' Alıntı:
Antonio Graves Maccabi Tel-Aviv'e giderse Dee Brown ve Charles Gianes gibi kısa sürede gönderilmez. Graves, Maccabi'de kalıcı olur ve ciddi sorumluluklar alan bir oyuncu görevi üstlenir sanıyorum.

Graves'i Euroelague'de şampiyonluğa oynayan bir takım kadrosuna katmak isterken, biz elimizde tutmak için hiçbir şey yapmıyoruz! Vah ki, ne vah!

Seneye yine tüm yabacılar değişsin, değişsin de, nereye varacak bu işin sonu?!
Graves tabiki çok yetenekli bir oyuncu ama henüz maccabi de kalıcı olabilecek kalibrede olduğunu düşünmüyorum inşallah beni yanıltır
 
Seneye ve ileriki yıllarda başarılı olmanın sırrı kaliteli Türk oyuncuları kadroya katmaktır. Yabancılardan önce Türk transferine ağırlık vermeliyiz. Bunun yolu da ciddi bir yönetimsel revizyondan geçiyor. Sponsorumuzu değiştirmeli ve bütçemizi rakiplerimizle yarışacak seviyeye getirmeliyiz.
Engin Atsür efeste oynayamacığı gördü, bence bize veya bjkya gidebilir. Kerem Gönlüm ilerleyen yaşından dolayı yüksek kontrata imza atmak ister. fb mirsadı gönderirse o boşluğa Keremi düşünebilir. biz erken davranmalıyız, Keremin Galatasaraylı olması yanında onu tatmin edecek bir meblağ önermeliyiz. Bu da güçlü bir bütçeyle olabilir.
 
bizim genc ve basarıya ac oyunculara ıhtıyacımız var gorduk basarıya doymus Gordan Grıcek ve Milan Gurovicin takımlarına katkılarını tabiki bir yerde tecrube de lazım 1 2 tecrubeli oyuncunun yetecegini dusunuyorum oyun kurucu icin mcrıntyrenin adı gecıyor bana gore mcrıntyre fantezi
 
yerli oyuncu için tofaştan İLKAN KARAMAN çok iyi bir seçim olabilir
hem genç hem yetenekli playoff maçlarında çok iyi oynadı kritik anlarda tereddütsüz kullandığı şutlar sayesinde tofaş 1.ligde
bu sene adından fazlasıyla bashettirebilir
 
gelecek yıl kadroda bulunması gerekenler bence yabancılardan hosley graves (ne olursa olsun mutlaka tutulmalı ) ve miloevic olmalı diğer yıl için 3avrupalı 2amerikalı kuralı gelecek diye biliyorum diğer 2oyuncuyuda avrupalı seçmeliyiz 5numara ve 2numaradan yerlilerde ise cüno erdeme yol verilmeli yerine hakan veya tutku ve kerem gönlümle birlikte efesten zorda gözükse sinan canı almalıyız ayrıca rotasyonu geniş tutmak için birde evren bükerle anlaşılabilir ama bunlar için ii bir YÖENTİM lazım yani yine hayal bütün oyuncular yollanır yeni oyuncular alınır
 
Soner Şentürk, Evren Büker ve kaliteli bir yerli uzun isterdim. Kerem Gönlüm ya da Ermal olmazsa Cevher. Erdem ve Murat'la yollar ayrılabilir, Cemal-Polat ikilisinden biri, diger oyuncu seçimlerine gore 12.adam olarak kadroda yer bulabilir. Zamanlama acısından fantazi oldu ama...
 
"Ermal İstanbul Yolcusu mu?

İspanya ACB'de normal sezonu yedinci sırada bitirip, play-off'da Regal Barcelona'ya elenen Pamesa Valencia'da 2008'den bu yana oynayan Ermal Kuqo'nun Türkiye'den ciddi teklifler aldığı öğrenildi. 28 yaşında ve 2.08 metre boyundaki Kuqo, sakatlık ve geniş kadro nedeniyle istediği süreleri alamadığı sezonun ardından kendisine teklif getiren Galatasaray Cafe Crown ile görüştüğü öğrenildi. Arnavut asıllı başarılı oyuncu bu sezon Nisan ayında yaşadığı ciddi sakatlığa kadar forma giydiği 22 maçta 12.0 dakika, 5.3 sayı, 1.9 ribaund, 0.5 asist, 0.2 top çalma ve 1.4 top kaybıyla oynadı. 2010 sezonunun sonuna kadar 1 yıllık sözleşmesi (700 bin dolar) daha bulunan Kuqo'nun bu sorunu çözememesi halinde İspanya'da kalacağı ileri sürüldü."

Kaynak:Turkbasket

Turkbasket'e güvenilir mi bilinmez ama Ermal sesleri var.Sakatlığından tamamen kurtulduysa çok faydalı olur.Özellikle Türk oyuncuların rotasyonunda iyi bir yer alır.

Bu arada bir kötü haber de herkesin takımımızda görmek istediği Kerem Gönlüm'den.takımıyla 2 senelik sözleşme yenilemiş Kerem.
 
ermal orada da iyi süre alamıyordu zaten, aldığı kontratı karşılayabilirsek olası bir transfer.. hatta geçen gün arkadaşıma söylemiştim seneye gelebilir diye, bence bizim takıma oyun stili iyi uyar =)

saçma sapan yabancılara 1 küsür milyon euro falan vereceğimize ermal'e verelim o parayı, bir şey kaybetmeyiz..
 
Seneye Ermal Cevher Kerem Gönlüm Hüseyin Beşok Cemal Cücü Murat Tufan'da kalır, 4 yabancı transfer daha al olsun sana şampiyon...

Unutmadan söyleyeyim koç Oktay Mahmudi.Cemal kiralık verilip uzun da alınabilir ayrıca.
 
Efes Pilsen'in başarılı oyuncusu Kerem Gönlüm lacivert-beyazlılarla sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi konusunda kararını verdi. 2005-06 sezonundan bu yana Biracılarda forma giyen Gönlüm'ün (1977-2.08 metre) alınan bilgilere göre 2 yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi. Başarılı power forvet, bu sezon forma giydiği 30 maçta 23.5 dakikaya 9.5 sayı, 7.3 ribaund, 1.2 asist, 0.8 top çalma, 0.6 blok ortalamalarını sığdırdı.

Halen Efes Pilsen'de Mario Kasun (1.200.000 dolar), Michalis Kakiouzis (700.000 dolar), Preston Shumpert (650.000 dolar), Charles Smith (1.000.000 dolar) ve Milos Vujanic (1.200.000 avro)'in 1'er yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Kaya Peker (800.000 dolar)'in ise bu sezon sonunda 1 yıllık opsiyonu var. Ancak Bootsy Thornton (1.000.000 dolar)'un sözleşmesi ise sezon sonunda bitiyor.

Turkbasket
 
evren büker oyaktaki gelirse ermal da gelirse güzel olur dşünsenize pota altında hüseyin ve ermal :) karşıyakadaki furkan da gelse ama bırakmaz onu karşıyaka..
 

Üst