2009 - 2010 Transfer Sezonu

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Haber Türk'e açıklamayapan Tuğrul Demir Sharrod Ford'a teklif yaptıklarını yılbaşına kadar haber beklediklerini Lottomatia Roma takımıda Ford'a teklif yapmış. Olumsuz cevap gelmesi halinde başka oyunculara yönelinecekmiş.

Ford inşallah bize gelir.Bu arada Lottomatia Roma inşallah eurolegau`den elenir.Elenmezse onlara gidebilir Ford.
 
şimdi düşünüyorumda gelicek yababncı dengeleri tamamen değiştirecek..cem hoca oyuncular duygusal olarak düşüyor demesi bile 4 yabancının bizi sıkıntıya sokabildiğini gösteriyor..ama şöyle olabilir rancik ve mike 3 günde bir tribüne yanımıza çıksınlar ortama alışsınlar. :)

eurocup olduğu için 3-4 günde 1 maçımız oluyor her maç rado veya mike çıkarsa hem dinlenmiş olurlar hemde rotasyonu etkilemez..ayrıca bilemiyorum micheal wright kaç sene oynadı eğer 3 sene ise türk pasaportu veya vatandaşı olması uzun sürer mi iyi olur takıma..hem turowda eurocuptan elendi..
 
Özenç Ekmel Ulus' Alıntı:
Efes Pilsen elenirse Santiago gayet mantıklı bir transfer olur kanaatindeyim...


buda önemli efes büyük ihtimal elenecek...efes istanbulda olimpiyakosla oynayacak..büyük ihtimal yenilir...üstündeki 2 takım partizan ve rytas birbirleriyle oynuyorlar ..efes yense bile üstündeki partizanla aynı puanda olursa partizan 2.li averajdan yırtıyor.

efes için çıkış yolu önündeki 2 maçı kazanıp üstündeki partizan veya rytasın 2 maçınıda kaybetmesini bekliyecek...

tabi efesin elenmesini istemem ama menfaatler işte :) böle olursa 15 ocakta santiagoyu alabiliriz.
 
Darius Washington'ın olduğu yerde Antonio'ya yer bulamayız Mustafa.Antonio'yu bende seviyordum ama "ben pivot oynayabilirim." demedikçe bu takımda ona yer yok.
Ki ben Fatih'in alınmasıyla uzun rotasyonunun sayıca arttığı ama nitelik olarak inanılmaz düştüğü kanaatindeyim.Sharrod Ford'un şu an adı geçiyor.Daha uzununu bulamıyorlarsa almaları gerekir bu oyuncuyu.
 
Antonio sevgiyle alakalı değilde ihtiyacımız olduğu için önerdim çünkü şuanda onu çok rahat alabiliriz diye düşnüyorum aynı zamanda Eren ve Polat ın rotasyonu katılması kanaatindeyim .
 
Mustafa 1 oynatsak olmaz Antonio 1 değil.2 oynatsak olmaz Evren-Darius-Simas'ın hem süreleri hemde verimliliği azalır.
Benim şahsi fikrim Eren ve Polat'ın bu takımda kesinlikle süre almayacak oyunculardır.Aslında bunu Murat ve Fatih içinde söyleyebiliriz de "olağanüstü hal"de olduğumuz için onların süre almalarına net tepki gösteremiyoruz.Eren ve Polat ancak tüm pota altı oyuncuları sakatlanırsa oynasınlar yoksa bench'den hiç ayrılmasınlar.
 
Doğru söylüyor olabilirsin ama hiç bir sakatlık vb. durumun olmadığı düşünüyoruz . Eğer D-Wash sakatlanırsa ne yapacağız ? Bide bence Eren e şans verilmeli tamam Polat olmayabilir ama Eren i kazanmamız lazım .
 
Arkadaşlar; Cüneyt Erden, Kepez'den ayrılmış. Şu anda İzmir'de Bornova ile görüşüyormuş.
Neden Cüneyt ile ilgili bir girişim yapmıyoruz ki bence çok ihtiyacımız var bir Türk oyun kurucuya.
 
İki sezon önce Türk Telekom'da forma giyen 1981 doğumlu ve 2.13 boyundaki Alman power forvet Jan-Hendrick Jagla, İtalya Ligi'ne transfer oluyor. İspanya'da DKV Joventut takımında da forma giyen ve bu sezon ise Polonya'da Asseco Prokom'da oynayan Jan-Hendrick Jagla, İtalya Lega A ekiplerinden Lottomatica Roma ile anlaşmaya vardı.

Euroleague C grubunda 3 galibiyetle sondan ikinci sırada yeralan Lottomatica Roma'nın yeni oyuncusu, Prokom formasıyla 8 maçta (ort 18 dak), 7.4 sayı, 3.8 ribaunt, 1.4 asist, % 76.1 iki sayı ortalama ile oynuyordu.


bu haber bizim için iyi çünkü bizim ilgilendiğimiz ford için son anda roma da devreye girmişti bu tansferden sonra ben ford u bizim takımımıza yakın olarak görüyorum
 
Evet geçen seneki Hosley ve Tolliver kötü oyuncular değillerdi ama bir geldiler takımın kimyası değişti bunu Yiğit Şardan'da itiraf etmişti.
 

Üst