2009 - 2010 Transfer Sezonu

Ben yinede skorer bir pivottan çok atletik ve oyun içindeki tüm etkinliği boyalı bölgede olan bir pivot isterim.Sharrod Ford her ne kadar boyu soru işareti olsada bizim takımın ihtiyacı olan tipte bir pivot.Daha uzun birini bulamazlarsa onun alınması iyi olur.
 
Emre Bayav'ın sakatlığı geçmiş Karşıyaka takım içinde ki dengeler bozulmasın diye transferden vazgeçmiş 22 yaşında gelecek vadeden bir oyuncu pota altına iyi bir alternatif olur.
 
Bize Bir Uzun oyuncu alınacaksa özellikleri belli, kalıplı bir oyuncu olmalı ve boyu 2.10'dan kısa olmamalı,Yani Pota Altını Doldurabilen oyuncu dediklerinden,Dışardan oynayan uzunlardan olmamalı,Mümkün'se hayatında hiç 3'lük denememiş olmalı,Gerçek bir Center olmalı.Yönetim böyle bir oyuncu alırmı dersek alacaklarına dair inancım yok,Çünkü hala Basketbol üvey evlat.
 
Furkan Aldemir

Bu oyuncu Başka bir takıma gidene kadar ısrarla öneriyorum,Yöneticiler önümüzdeki sezon için ne yapıp edip anlaşsın bu oyuncuyla,Türk Basketbol'una damga vuracak bir uzun oyuncu geliyor.
 
furkan aldemiri genç takım maçlarında sahadan silerdim ;) .ama furkan aldemir şu anda beni geçti.ama gerçekten çok iyi bir oyuncu.furkan aldemirin şansı geçen sene karşıyaka koçu ona ciddi süre verdi ve güvendi.bencede alınmalı.furkanda bu şansı tepmedi.
 
Furkan'ı her izlediğimde ''ah ulan ah bu çocuğu biz alsak ya'' diyorum. İnşallah ilerde ''bu çocuğu keşke zamanında alsaymışız'' demem
 
Bugün Telekom maçına gittim. Spartak St. Petersburg'taki Rakovic isimli oyuncu iyi bir oyuncuymuş gibi göründü. Pota altını Hüseyin'e dar etti. Tanıyan var mı bu adamı, kimdir, nedir? Sadece pota altından bulduğu sayılarla 20 sayı üzerine çıktı.
 
Ben artık transfer yapılmasından yana değilim..Geleceğe dönük bir hamle olursa, o zaman kabul.. Ama bu saatten sonra bu takımda direk oynayacak bir adam ahengi bozabilir, diye düşünüyorum..
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Doğan Aksu":3856mymt]Efes Pilsen'in euroleague'de ne yapacağı bekleniyor olabilir,eğer elenirlerse santiago alınabilir
o zaman elenmeleri için dua edecez .[/quote:3856mymt]

yok böyle bir durum... efes kaybetsede, kazansada.. santiago alinmaz.
en iyisi efesin yenmesi icin dua edelim...
Cem Akdag en dogru transferleri yaptircaktir takima... ona güveniyorum... aklindada santiago oldugunu sanmiyorum
 

Üst