eyüp bey daha iyi bilir ama mehmet yağmurun hala tofaşa imza atmadığını düşünürsek mehmet yağmur veya engin atsür ikilisinden birisi olası duruyor piyasada başka yerli guard kalmadığını düşünürsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Barış Gürek' Alıntı:can akın'dan sonra bir yerli guard daha gelebilir...Mert uyguç guard mevkisinde yerlilerle devam edicez demiş bir ajansa...Yani yabancı oyun kurucu transferi yapılmayabilir...
Bülent Aydın' Alıntı:Arkadaşlar ne kadar doğru bilemicem ama konuşulan bişi var oda Cemal'i yeni sezonda Karşıyaka'da oynuyacağı.İlk 5 garantisi verilmiş ve taraflar anlaşılmış.Koç olarak Hakan Demir'le anlaştık son dakka bişi olmazsa oda Tufan'ı isityomuş bilmiyorum Galatasaray oyuncuları geçiyor diye yazma ihtiyacı duydum.
Bülent Aydın' Alıntı:Cemal kiralık ilk 5 garantiside ondandır diye düşünüyorum.
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Bülent Aydın":28iaeujh]Cemal kiralık ilk 5 garantiside ondandır diye düşünüyorum.
Bülent Aydın' Alıntı:Kutay Bey;
İçerden bir dostumuz işin resmiyete kaldığını söyledi Cemal konusunda.
Tufan ise tamamiyle Hakan Demir Tekel'den olan bağlantısı sayesinde olan bir girişim sadece.Olur mu olmaz herhalde saygılar
Bayram Karşıyaka'dan bahsettim Galatasaray'ın teklifi söz konusu olamaz.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Murat Özyer Ne kadar reddetse hakkıdır.Ki biz şuan ki kadro yapımızla Murat Özyer'e yakışmıyoruz Murat Özyer Hedefleri Olan Takımlara Layık Bir Koç.