2010-2011 Kadınlar Euroleague

Üst seviye takimlar arasinda yenebilecegimiz tek takim Fenerbahce'dir bana göre. Fenerbahce'yi yenebiliriz her ne kadar takimimiz kötü bir durumda olsa da. Ekaterinburg, Ros Casares gibi ekipler karsisinda deplasmanda 30+ fark yeriz iceride mac ortada olur ya yenilip 2-0 eleniriz ya da yener ve 3. ve son macta yeniden fark yiyip eleniriz.

Son hafta VICI Aistes ile Tarbes'in birbirleriyle maçı var, yani iki takımdan biri mutlak 4 galibiyete ulaşacak. Bize bir galibiyet mutlaka lazım, iki maçı da kaybedersek hiçbir şekilde çıkamayız bu gruptan.

Ama bir galibiyetin yeteceğinin garantisi yok. Tatil dönüşü Eurolig'de maçlar şöyle; Tarbes-Spartak ve USK Prag-VICI Aistes. Örnek misal; Tarbes iki maçını da kazanırsa bize 1 galibiyet yetmeyecek. Fenerbahçe-UMMC maçının sonucu; Taranto, Fenerbahçe ve UMMC arasında değiştirebilir Top 16 liderliğini, biz de iki maçı kazanırsak 16. olmayız herhalde.

Yani bunları hesaplamak için çok erken, bir gruptan çıkalım bakarız sonra karşımızda kim varmış.

Şu an 15. yız tek maç alırsak sanmam ki 16. olalım...Neden dersenız baktım da 14-15 olma şansımız var...2 maç alırsak 9-10 oluyoruz.Bu da önemli eğer 9 olursak 8. ile oynarsak ve elersek bu seferde 1. ile oynuyoruz yine fenerbahçe tabi onlar 1. olursa ama tek maç alıp da 13-14 olursak o zaman kim olur bilmem.

Spartakın kadrosu abartılacak bir kadro değil...Çıkar Lauren Jacksonu sıradan bir takım hatta kötü.UMMC bence Avrupanın en iyi kadrosu 2. yarı onlara PARKER da geldımı f4 de en iddaalı onlar yıne...

Değerli Renktaşlar ;

1 ) yenilmeyecek takım yoktur...Önce savunmayı iyi yapalım yeter.ama dediğim gibi her zaman rakibimiz avrupaya göre endeksli oynuyor ki son macaristan deplasmanı bunu gösterdi üstelik Diana dan yoksun oynadılar ki iyi savunma yapabiliyorlar...Ayrıca her ne kadar diana sakattı kontratında 10 günlük tatil vardı deselerde hala ? varmıdır onu dönünce anlayacağız işte o zaman el için güç kaybedebilirler...ummc yi burada rahat olmasada yeneceklerine inanıyorum...

2 ) biz bu sene bu kadro yapısı ile ilk önce kendi maçlarımız önemli.Bırakalım o gelsin bu gelsinleri ama inandığım bir şey seneye daha iyi olacağız inşallah el de...

Hele bir maçlar oynansın sıralama belli olsun ondan sonra bakarız...fenerbahce ve ummc bana göre bu turnuvanın en güçlü takımları...

Bu Takim siradan deplasman maclarini kazanamiyor, kim cikarsa ciksin saha avantaji bizde olmasa tur atlamak Mucize'den öte.

Herkes fenerbahceyi istiyor ama fbye elenmek beni cok üzer, Suanda fb avrupanin en iyi takimi ummc ile beraber. Fb cikmasin kim cikarsa ciksin elenirsek bille uzulmem ama fbye elenirsek bana cok koyar. Hemde cok

bu arada ekaterinburg spartaka deplasmanda 30 sayi fark atmis.
acayip cacik takim spartak cikar lauren jaksonu siradan takim olur

Fb ile eşleşmek isterim çünkü nasıl olsa eleneceğiz bir başka takıma yada Fbye farketmez benim için. Sona kadar gidebileceğimize pek ihtimal vermiyorum, takımda o hava yok aslında güç var ama hava yok. Fb şimdiden kendini şampiyon oalrak görüyodur hem taraftar olarak hem takım olarak. Yani biz onları elersek Fb kadın takımı resmen kaosa girer. Ve eğer böyle bir eşleşme çıkarsa bir süpriz yapıp tokatlarsak ligde de dengeler çok değişir. Bunun için istiyorum. Onlar bizi elerse birşey olmaz zaten euroligin favorisi onlar ama biz elersek büyük hayal kırıklığı oalcak onlar da ve iç karışıklık çıkar orada :)

Taranto içlerinde en ideali ama Fb istiyorum ben :)

Silmene gerek yok bence Aras yazıyı.

O sitenin yazarının Fenerbahçe Bayan Basketbolu'nu çok yakından takip eden biri olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

Türkiye'deki basketbol anlayışını gelişmesi için üzücü bir gelişme tabiki ama kendi menfaatlerimizi düşününce de seviniriz tabiki bu olaya.

Öte yandan Diana giderse Euroleague'de F4'ü zorlar Fenerbahçe, kesin kalır diyemem.

Neyse, kendi işimize bakacak olursak Taranto'yu istiyorum ciddi şekilde.

Saha avantajını alabilirsek bir kere gidebildiğimiz kadar gideriz :)

Sildim bile :), çünkü bir admin abimizin (isim verip rencide etmek istemiyorum :) ) Galatasaray'la ilgili yazdığı bir yazının, Fenerbahçe forumunda "haha nasıl da uydurmuş" tadında yer alması hoşumuza gitmeyecektir, doğru da olmayacaktır.

Ayrıca öteki konunun konuşulmasına hiç gerek yok, fazla sıçramasın buraya.

Sn. ARAS Bey ;

Bu kişiyi tanımıyordum blogunu...Ayrıca zaten söyledikleride saçmalamaktan ibaret.Maalesef ki üzücü yorumlar.neyse konuyu kapatalım.böyle bir saçmalığa sebep olmuşsam özür dilerim...

Saygılarımla

Bütün dünya bilirken Fener sanki alırken bilmiyormuydu Penny ile Diananın ilişkisi oldugunu. İnşallah bu olaydan dolayı böyle bir sıkıntı vardır ve bu oyuncular küstürülür de işimiz kolaylaşır.

Vay vay Neler oluyormus haberimiz yok :D simdi penny ile Diana lezbian mi ? Sirf katie smichi bu yuzden gõnderdiler, Bak sen

Galatasaray taraftarlarının sevgilisi konumunda bulunan Sophia Young, 2010-2011 sezonun geri kalanında İtalyan temsilcisi Cras Basket Taranto formasını terleticek.

Bu dakikadan sonra Cras Basket de yabana atilacak bir takim degil artik. En iyisi Fener ile esleselim

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Galatasaray taraftarlarının sevgilisi konumunda bulunan Sophia Young, 2010-2011 sezonun geri kalanında İtalyan temsilcisi Cras Basket Taranto formasını terleticek.

Yolu açık olsun...

Önce bir çıkalım da f16 ya...Sonra bakalım kimle eşleşeceğiz...Adamlar 1. sırada biz hala çıkmayı garantılemeden yine eleriz derdine dustuk yıne aynı şeyleri yaşıyor her Fener maçı öncesini...