2010-2011 Kadınlar Euroleague

Penny gitmeyecekse eğer baya bir takım kurdular. Şampiyonluk için herşeyi yapıyolar. Voleybolda da final four Türkiye'de olacakmış.
İnşallah Bizde artık gereken atılımı yaparız.

Olur arkadaşlar. deplasman yasağı gelir. Uefa bunu sık sık yapar. Basketbolda deplase olan seyirci pek olamdığından fiba sesini çıakrmıyordu ama burada çıakrır. Ollmazsa zaten bizim Başan hemen zıplar Aziz Yıldırıma teklifte bulunur.

Sühan Cem' Alıntı:
Olur arkadaşlar. deplasman yasağı gelir. Uefa bunu sık sık yapar. Basketbolda deplase olan seyirci pek olamdığından fiba sesini çıakrmıyordu ama burada çıakrır. Ollmazsa zaten bizim Başan hemen zıplar Aziz Yıldırıma teklifte bulunur.
4-5 sene önce Beşiktaş-Fener erkek basketbol takımları eşleşmişti, Orada yasak olmamıştı sanırım.

Deplasman seyircisinin olmaması daha mantıklı bence... Yukarıda Selim arkadaşımızın yazdığı gibi maç sonunda problem çıkabilir birde 75 kişi ile orada bizim takımı ateşleyebilirmiyiz? Bence buda soru işareti.

Bu arada Ceyhan Belediyesi oyuncusu Monique Cookerdada Mondafili çıkmış...Hacettepe Labratuarında açılan son 25 numuneden 11 inde aynı maddenin çıkması şaşırtıcı!

Korkuyorum bizim oyunculardada çıkar mıkar baksanızya 2 yuzucu 2 basketbolcu 1 super lig futbolcusu 7 de alt liglerden oyuncuda rastlandığı söyleniyor...

Ateşleriz hem de fazlasıyla.Takımımız Caferağada konsantrasyon kaybı yaşıyor son periyotlarda.Bunu engellemek için 75 taraftar takıma müthiş bi motivasyon oluruz.Ayrıca olay çıkacaksa çıksın,canımız çıkacaksa da.
Cimbombom feda olsun sana canımız,Ölene kadar hep senin yanındayız demiyor muyuz? Tabiki olay çıkmaması için elimizden geleni yapmalıyız.Emniyet güçleri de fazlasıyla önlemlerini almalılar.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Ateşleriz hem de fazlasıyla.Takımımız Caferağada konsantrasyon kaybı yaşıyor son periyotlarda.Bunu engellemek için 75 taraftar takıma müthiş bi motivasyon oluruz.Ayrıca olay çıkacaksa çıksın,canımız çıkacaksa da.
Cimbombom feda olsun sana canımız,Ölene kadar hep senin yanındayız demiyor muyuz? Tabiki olay çıkmaması için elimizden geleni yapmalıyız.Emniyet güçleri de fazlasıyla önlemlerini almalılar.

Takım biraz oynarsa ateşleriz de ya tersi bir olay olursa malum bu sene euroligde deplasmanda zor maçlarda 25 sayıdan aşağıya dönmedik o zaman ordaki taraftara da yazık olur ya bence gerek yok zaten acayip pis bir salon orası 1500 kişi dolunca 10.000 kişi etkısı yaratıyor...

1 kez gittim ana avrat söverek dondum...

Galatasarayın olduğu heryerde umut vardır mottosuyla salonda olurum.
Taraftar cefa çekebilir ama yenersek İpekçi şenlik olur.
Şamil Reis 8) önderliğinde Amigo SCÜ :) ile beraber bence çok zevkli olur.
Savaş abi de bir başlık ve yazısı patlacaktır bunun için.Yenersek Önder abinin mutluluğunu tahmin edemiyorum.Kötü düşünmek istemiyorum ve takımımı Caferağada küfürler içinde yalnız bırakmakta..

Açıkçası Penny gitmezse Zagota ile birlikte Fb çok üst düzey bir takım oldu...UMMC den farkları sadece PARKER...Diğer yonlerde aynılar hatta kısa rotasyonu olarak FB bence daha da ileride onlardan bizim açımızdan zor eşleşme olucak ama elersek efsane olur...

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Prag maçına konsantrasyon!

Aynen zor maç olacak...Kazanmak şart...Kısa savunması yapamazsak işimiz zor...Çok 3 luk atıyorlar bide buna dikkat...

Delisha bize oyun yapısı olarak ters bir oyuncu ayakları çabuk şutör onu tutarsak alırız maçı...Bir Whelan bizde olsa ah ah...

Prag maçını kazanamazsak bu dediklerimizin hiçbiri olmayacak.Takımın değil taraftarın biraz şaşırtması lazım insanları.Takımda tepkiyi verecektir sahada.
Spartak maçındaki tribüne verilen tepki Fowlesın dizinin şiş olduğu halde koyduğu performanstır.Bir başkaldırı, bir çığlık olur gelicek için İnşallah.

Böyle bir eşleşme olursa ve Polat deplasman yasağı getirirse İpekçi'deki maça gelmesin o kadar söylüyorum. 75 seçme taraftar çok daha iyidir 1200 tane taraftardan oranlar aynı olsa da. Ama 75 tane bilet çıkacaksa işimiz zor vallahi yanarız. Oraya gittiğimde oraya benle gelen adam oturup mal mal maç izlerse çıldırırım resmen. Bu yüzden seçilmeli gelecek olanlar. Hakkını vermeli o tribünün. Hem basketbolu bilen hem tribünde olan zaten toplasak 200 tane adam var. Çok zor olmaz bu seçim gelemeyecekleri ya da gelmeyecekleri düşündüğümüzde.

Voleybola dahi yasak gelmişken olası eşleşmede yasak olmama ihtimali yok bence.2005'teki Fenerbahçe-Beşiktaş eşleşmesi baya olaylı olmuştu.Onu emsal alırsak takımları ligde dahi karşı karşıya getirmemek gerekir. :)