2010-2011 Kadınlar Euroleague

Cras Basket Taranto'nun Mondeville karşısında 79-67 galip geldiği maçta Sophia Young 18 sayı 4 ribaund 2 asistlik güzel bir oyun sergilemiş.(ama serbest atışları biraz sorunlu 2/8 atmış)

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Kazanırsak rakibimiz Fenerbahçe-Ekaterinburg maçının galibi ya da Taranto olacak gibi.

Taranto ihtimali yok ya Fener ya UMMC averaj olarak fener 128 UMMC 126 da şuan.Tarantonun ise 108 yanlış bakmadıysam Fener-UMMC maçından biri yeneceğine göre ki UMMC olcak bana göre eğer 16. sırada bitirirsek rakibimiz UMMC olur ki bence şampiyonluğun en büyük adayı bana göre.

Selim Cenker' Alıntı:
Taranto olamaz...Taranto ile fener arasında 40 uzeri averaj farkı var...Fb 30 sayı ile yenılmesı lazım o da zor...
Biz ya 16 ya 15 olacaz heralde.Fenerbahçe o zaman 6 dan fazla fark yemediği sürece 1.bitirir sıralamayı,Ummc 6 üzeri fark atarsa onlar 1 fb 2 taranto 3.olur.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
[quote="Selim Cenker":7llnk22y]Taranto olamaz...Taranto ile fener arasında 40 uzeri averaj farkı var...Fb 30 sayı ile yenılmesı lazım o da zor...
Biz ya 16 ya 15 olacaz heralde.Fenerbahçe o zaman 6 dan fazla fark yemediği sürece 1.bitirir sıralamayı,Ummc 6 üzeri fark atarsa onlar 1 fb 2 taranto 3.olur.[/quote:7llnk22y]

Aynen ama işin ilginci şu durumda Fb ile eşleşme durumu yuzde 50...Taranto ihtimal dışı...Son maç macar deplasmanında macarlarda sonuçta çıkmaya oynuyor...Taranto zorlanacaktır...

Bu aralar pek bakamadımda biz kesin 16.mı bitiriyoruz 4 olup bizden kötü olan yada bizimle aynı olan takımlar var yanılmıyorsam?

Neden herkes 16.lığa kitlendi?
Araştırıp mantıklı bir açıklama yaparsanız sevinirim.Bizim son maçı yendiğimizi düşünürsek 3 takımın daha 4/6 bitirme ihtimali var arkadaşlar biraz zorda olsa.(RİVAS-NADEZHDA-PÉCS 2010) bunlara görede averajımız çokmu kötü?

Pek inceleyemedim inceleyen varsa yazarsa bi bakalım yoksa ben yarın araştırcam.

Çok ilginç... Çıkarsak muhtemelen Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Herhalde Fenerbahçe'nin en az isteyeceği eşleşme budur.
Soru şu: eğer Fenerbahçe ile eşleşirsek rakip sahadaki maça taraftar gidecek mi?

Uğur Güven' Alıntı:
Bu aralar pek bakamadımda biz kesin 16.mı bitiriyoruz 4 olup bizden kötü olan yada bizimle aynı olan takımlar var yanılmıyorsam?

Neden herkes 16.lığa kitlendi?
Araştırıp mantıklı bir açıklama yaparsanız sevinirim.Bizim son maçı yendiğimizi düşünürsek 3 takımın daha 4/6 bitirme ihtimali var arkadaşlar biraz zorda olsa.(RİVAS-NADEZHDA-PÉCS 2010) bunlara görede averajımız çokmu kötü?

Pek inceleyemedim inceleyen varsa yazarsa bi bakalım yoksa ben yarın araştırcam.
Pecs -47,Rivas -4,Nadezhda +11 biz ise -72.Son maç biz büyük bir fark atar Pecs'de 15-20 fark yerse 15.olma ihtimalimiz var ama imkansıza yakın.

Nadezhda çıkaralım o zaman zaten son maçınıda yeneceğini düşünüyordum çünkü 4lükleri garanti ve son maçı iddaasız 2 galibiyetli Gorzow ile evinde oynacaklar.Rahat kazancaklardır kaybetseler bile en azla 5-10 farkla kaybederler.Bu ihtimal gitti.

Geldik 14-15-16.lık için tahmin yapmaya..

Rivasıda şimdi baktım onuda atalım şuan oynanan maçta Gospici 22 sayı farkla yeniyorlar ve bu fark 35-40 çıkacak gibi.Bir maçta averajı +20lere çıkarmış olacaklar bu ihtimalde gitti.

Tek umudumuz Tarantonun deplasmanda Pecsi 20li farklarla yenmesi bizimde en az 10 sayıyla kazanmamız bu ihtimalde bile en iyi 15.bitiriyoruz.

Şimdi soruya gelelim..

UMMC mi?
Fener mi?